Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már vészhelyzet közeli állapotban volt a dunaszerdahelyi uszoda, mire tavasszal felújították

Parameter
-
  Ma 20:21 Határtalan

Az uszoda egy rendkívül régi és elavult rendszerrel működött, ami ráadásul nagy mértékben pazarolta az energiát. „1993-ban adták át, ám azóta lényegesebb felújítás nem történt. Az utóbbi 3-4 évben már jeleztem a fenntartónknál, a megyei önkormányzatnál, hogy vészhelyzet körüli állapotba kerültünk, mivel a berendezések, adagolók, szűrők…

Öt gólt lőtt a Szpari - A Hajdúszoboszló volt ezúttal az ellenfél

Nyíregyháza
-
  Ma 20:20 Sport

Sok fiatal is pályára lépett a Nyíregyházában.

Gyönyörű volt Csepregi Éva 18 évesen!

NLC
-
  Ma 20:16 Bulvár

Csepregi Éva énekes pályája nem a Neoton Famíliával, hanem előbb, már 18 éves korában elkezdődött egy másik formációval.

Kénytelen volt Dél-Korea visszaállítani a korlátozásokat

Dél-Korea részben visszaállította a korlátozásokat az új járványgócok kialakulása miatt - jelentette be Csung Szje Kjun dél-koreai miniszterelnök csütörtökön.

Spiró György: Semmi nem úgy volt, ahogy hazudni szoktak róla

Dívány
-
  Ma 20:02 Életmód

Malaccal teljes éveink című legújabb kötetéről beszélgettünk a Kossuth-díjas íróval.

Hugh Jackman húsz éven át volt Wolverine, de ezt az egy dolgot soha nem tette meg a karakter kapcsán

IGN
-
  Ma 19:57 Film

Mondj nemet az uniformisra! Hiába forrt össze a színész neve az egyik legismertebb X-Mennel, teljesen azért nem hasonult hozzá. De ez egy tudatos döntés volt részéről!

Tőzsdezárás – Alulteljesítő volt a magyar piac

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 5,62 pontos, 0,02 százalékos csökkenéssel, 36 340,47 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma az átlagosnál magasabb, 18,4 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott az előző napi záráshoz képest. Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője az…

2008 óta nem volt ilyen rossz negyedévük az amerikai vállalatoknak

Portfolio
-
  Ma 19:02 Gazdaság

2008 negyedik negyedéve óta nem látott mértékben zuhantak az első negyedévben az amerikai vállalati profitok – derül ki az amerikai kereskedelmi minisztérium jelentéséből.

A Miskolci Egyetem új rektora lehet, előtte nem volt még nő ezen a poszton

A szenátus csütörtökön megszavazta Horváth Zita, a Történettudományi Intézet egyetemi tanára, felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár pályázatát, ezzel ő lett a Miskolci Egyetem első női és bölcsész rektorjelöltje. A posztra kiírt pályázat március 20-án jelent meg, április 20-áig lehetett jelentkezni, a Miskolci Egyetem szenátusa most szavazo

Volt egyszer egy Újvidék 220.

Magyar Szó
-
  Ma 18:45 Határtalan

A levéltári adatokból ítélve a Délvidéken, tehát Újvidéken is, az impériumváltás a szerb hadsereg bevonulásával megtörtént, még akkor is, ha a béketárgyalások csak 1919-ben kezdődtek meg, a Trianoni békeszerződést pedig csak 1920. június 4-én írták alá.

Sikeres volt a vadállomány-gyérítés Békésen

A belterületen elszaporodott őzállomány bakjait gyérítették a Szécsénykerti városrészben az elmúlt héten. Az ottani ingatlantulajdonosok, termelők mindennapjait és terményeit régóta dézsmálják az elszaporodott őzek. Ennek a problémának a megoldására került sor, amely az okozott kár nagyságára tekintettel szükségszerűvé vált. A vadkár okozás…

Összefogott a két volt fűzfői Bobó

IHO
-
  Ma 18:30 Autó-motor

A A25 007-es és az A25 083-as sokat dolgozik egymás mellett a Szabadkikötőben. Ezúttal közös erővel továbbítottak egy nehéz tehervonatot.

Ma alulteljesítő volt a magyar részvénypiac

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 5,62 pontos, 0,02 százalékos csökkenéssel, 36 340,47 ponton zárt csütörtökön.

Továbbadták autista kisfiukat az influenszer szülők, mert nehezebb volt vele az élet a vártnál

Saját gyerekeik mellett túl nagy kihívás volt az örökbefogadott kicsi a párnak, akik egyébként többek között családi tanácsokat is adnak YouTube-csatornájukon.