Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Történelmi tettet hajtott végre Orosz Judit

A magyar bíró az elsők között van a világon, aki megkapta a Nemzetközi Taekwondo Szövetség Technical Delegate képzésének elvégzéséért járó oklevelet. Szövetségi vezetők, nemzetközi bírók, ex-élsportolók és olimpikonok is voltak azon 90 aspiráns között, akik részt vettek a Nemzetközi Taekwondo Szövetség (WT) kétnapos webináriumán. Köztük…

Kelet Is, Nyugat Is Jászberényi Sándor: A varjúkirály – Nyugati történetek

Revizor
-
 Tegnap 23:18Könyv

Kevesebb az erőszak Jászberényi Sándor új novelláskötetében, bár kétségtelen: mészárlással kezdődik és családirtással zárul. Közrefog azonban egy töredékes felnövekvéstörténetet és ennek nyomán egy portrét is. Domján Edit Kritikája.

Felszínre tört a feszültség a német bevándorlásellenes párt kongresszusán

A járvány miatt bevezetett kormányzati intézkedések körüli viták határozták meg a német parlament (Bundestag) legnagyobb ellenzéki pártja, az Alternatíva Németországnak (AfD) vasárnap véget ért kongresszusát

Hosszabbításban kapott ki a DVTK az Érsekújvártól

Teol
-
 Tegnap 22:44Sport

A DVTK-nak ez volt a 15. mérkőzése a szezonban, ebből csupán ötször nyert, és a kilencedik helyen áll a 12 csapatos mezőnyben.

Sokkot kaptak a sztárcsapatok, mikor lekerült a Kalóz álarca

Origo
-
 Tegnap 21:52Bulvár

Nem sikerült kitalálni, kit rejt a TV2 népszerű műsorának jelmeze.

Először történt hogy Lombardia tesztaránya jobb lett mint az országos átlag

Kacziba Andi Dunaújvárosban született, jelenleg, Milánóban él. A koronavírus okozta helyzetről ír egy blogot, amelyet megosztunk önökkel:

Az utolsó pillanatban kapott ki a Honvéd az NB I-ben

A küzdelmes mérkőzés 92. percében lőtte a győztes gólt a Puskás Akadémia, így Bódog Tamás csapata maradt a tabella utolsó helyén.

Hosszabbításban kapott ki a DVTK a szlovák ligában

A DVTK Jegesmedvék csapata hosszabbítás után 3-2-re kikapott a vendég Érsekújvártól (Nové Zámky) a szlovák jégkorongliga vasárnapi játéknapján.

Felszínre tört a feszültség a német bevándorlásellenes párt kongresszusán

hirado.hu
-
 Tegnap 20:33Külföld

Jörg Meuthen, az AfD társelnöke szerint nagyobb fegyelmezettségre és visszafogottabb politizálásra van szükség.

Súlyos baleset történt Hódmezővásárhelyen

Négy személyt szállítottak a mentők kórházba annak a balesetnek a helyszínéről, amely Vásárhely belterületén történt a Jókai és a Rákóczi utcák kereszteződésénél.

Fülöpszállás múltját kutatja a házaspár

Baon
-
 Tegnap 20:30Könyv

Megjelent Varga Istvánné és Varga István könyve, a Mozaikok Fülöpszállás történetéből második­ kötete. A könyv a település történetét dolgozza fel 1945-től a rendszerváltásig.

Szlovák jégkorongliga: újra hosszabbítás után kapott ki a Dvtk

A szlovák élvonalbeli jégkorongliga (Tipos Extraliga) vasárnapi játéknapján a DVTK Jegesmedvék hazai pályán kétgólos előnyben is volt, végül azonban – akárcsak pénteken a listavezető Popradtól – hosszabbítás után 3–2-re kikapott a Nové Zámkytól.

Rangos lengyel elismerést kapott Varga Judit igazságügyi miniszter

Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) nevű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjjal. Az ünnepségen kiemelték a politikus kiállását a közép-európai értékekért.Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője…