Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 163 hír

Rommá tört az autó a Szentendrei úton: a sofőr testvére hálás az életmentő segítségért

Súlyos baleset történt még vasárnap este a kerületben: oszlopnak ütközött egy autó a Szentendrei út és a Záhony utca kereszteződésénél.A tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki egy embert a kocsiból. A mentők a középkorú férfit kórházba szállították.Az esettel kapcsolatban a Budapesti autósok oldalát megkereste a roncsba szorult…

Karanténkoncertet ad a Mary Popkids - Game Pass Fesztivál 18. nap

GameStar
-
 Ma 17:00Gaming

A Game Pass Fesztivál őszi etapjának utolsó koncertjét az elsősorban indie pop stílusban mozgó Mary Popkids adja. Fantasztikus buli várható, tartsatok velünk!

Kalandos úton lett jogosítványa Verstappennek

Formula
-
 Ma 15:07Bulvár

Sosem szerette, ha apja elvitte autót vezetni, mert utálta a botváltót. Jogosítványt szerezni is csak édesanyja unszolására ment el, és sikerült kifognia egy szigorú vizsgabiztost, ráadásul hibákat is elkövetett a forgalmin.

Két autó ütközött a Szoboszlói úton

Két személyautó karambolozott Debrecenben, a Szoboszlói úton, a Zelemér utcai kereszteződés közelében. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Karambol a Szoboszlói úton

Cívishír
-
 Ma 13:56Megyei

A mentőket és a tűzoltókat is riasztani kellett a debreceni balesethez.

Megvannak a Bondoró Fesztivál legelső fellépői

2021-ben a Bondoró Fesztivállal nyitja a nyarat Kapolcs. A szervezők sok meglepetéssel, különleges attrakciókkal és újításokkal is készülnek a harmadik utcaszínház fesztiválra.

Két éve volt úton az algériai férfi, aki Németországba akart eljutni – nem volt szerencséje a szlovák határon

Agnesa Kopernická, a szobránci idegenrendészet szóvivőjének tájékoztatása szerint a férfi 2018-ban Algériából indult útnak. Eljutott Törökországba, ahonnan már illegálisan folytatta útját: Görögországon, Albánián, Koszovón és Bosznia-Hercegovinán keresztül egészen Szerbiáig jutott. Miután átkelt a szerb-magyar határon, egy parkolóban…

Fradi színekkel sokkolta Dobos Evelin Ganxsta Zolee-t a Game Pass Fesztiválon

GameStar
-
 Ma 12:04Gaming

Ganxsta Zolee rajongói valószínűleg pontosan tudják, hogy ő bizony az Újpestnek drukkol. Nos, Dobos Evelin ezzel nem volt tisztában.

Forgalomkorlátozás lesz három fehérvári vasúti átjáróban is

Feol
-
 Ma 10:23Megyei

Vágányszabályozási munkálatok miatt félpályás, valamint teljes útzár lesz három – Batthyány utca, Hargitai (Rádió) utca és a Sóstó út vasúti átjáróban – a megyeszékhelyen.

Útszűkület a Mexikói úton, óvatosan vezessetek!

Zuglóban, a Mexikói úton a Tábornok utcánál lezárták a fél útpályát csatorna felújítása miatt - írja a BKK. A munka várhatóan december 15-ig tart.

Frontális ütközés a Csermőkei úton

Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami pénteken reggel történt Miskolcon a Csermőkei úton.

A szakértők szerint több hibát is vétett a kivitelező a 135-ös megyei úton

Több hibát is vétett a kivitelező, amelyek miatt három helyen leszakadt a tavaly felújított 135-ös megyei út Kobátfalva és Firtosmartonos között – derült ki az ügyet vizsgáló szakértők elemzéséből. Az út jelenleg használható, noha van, ahol nem teljes szélességében.

Előadások, könyvbemutató és multimédiás installáció a 7. Interferenciák Fesztiválon

A 7. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál a végéhez közeledve is színes és változatos online programmal várja az érdeklődőket.