Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 272 hír

"Teljesítmény nélkül semmi sem megy!"

Gondola
-
  Tegnap 23:01 Belföld

A legtöbb menekülttáborban jól szervezik az életet, rendben mennek a mindennapok, de hiányzik az egész mögül a kiút. Egy menekülttábori életnek átmeneti jellege van, tragédia, ha ez változatlanná csontosodott. A mi programunk viszont pont arra épül, hogy abban nyújtunk támogatást, ami a szülőföldön való hosszú távú maradás…

Orbán Balázs: Teljesítmény nélkül semmi sem megy!

Magyarország szerepe nem az, hogy több tízmillió ember vándorlását megállítsa, hanem hogy egy nemzetközi paradigmaváltásban legyen katalizáló erő. Interjú.

In the Tall Grass előzetes: Egy fűszál választ el minket a teljes rémülettől

IGN
-
  Tegnap 22:03 Film

Fű alatt érkezett Tovább gyarapszik a Netflix-féle Stephen King-adaptációk köre: az In the Tall Grass egyenesen a Kocka rendezőjétől érkezik és már nem is kell rá olyan sokat várni.

A Pince soron útzár lesz csütörtöktől szeptember végéig

Duol
-
  Tegnap 22:00 Megyei

A DVCSH Kft. ezúton tájékoztatja a fogyasztókat, hogy 2019.09.19 – 2019 09.30-ig a társaság rekonstrukciós munkákat végez az ivóvíz hálózaton...

Több ezer kilométeres biciklitúrát teljesítettek a gannai kötődésű Majer testvérek

Veol
-
  Tegnap 20:30 Megyei

Összesen 3210 kilométert tett meg kerékpárral Majer Tibor és testvére, Majer János, akik a Szent Jakab-út, azaz az El Camino biciklivel való teljesítése után hazatekertek Magyarországra.

Teljesítik Terry Black gyerekei apjuk utolsó kívánságát

Terry Black váratlan halála miatt gyermekei teljesen összetörtek. Azonban nem kell aggódniuk nem kerülnek intézetbe, Dani aki pár nap múlva lesz 18.éves ő lesz a húga gyámja. Az előadóművész hamvait pedig hazahozzák a gyerekei, ez volt az utolsó kívánsága Terry Blacknak.   Dani tíz nap múlva lesz nagykorú, így húga, Fanny gyámja lehet,…

A Football Manager 2020-é az első teljesen újrahasznosítható játékdoboz

Game Channel
-
  Tegnap 20:00 Gaming

Akik szeretik a videojátékot, egyúttal a környezetet is szeretnék valamilyen hasznos módon védeni, azok számára igazi kánaán lesz a Football Manager 2020 fizikai kiadványa, ami nem műanyag tokban, hanem újrahasznosítható papírdobozban jön. A játék mögött álló Sports Interactive hamarosan közzétesz egy listát is, hogy mely o...

Szaúd-Arábia teljesíti kötelezettségeit

Az Aramco szóltt hat ázsiai olajfeldolgozónak, nem lesz fennakadás.

Teljesen leégett egy családi ház tetőszerkezete Tatabányán

A helyszínre a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugár és kézi eszközök segítségével megfékezték a lángokat.

Egyetlen kívánsága volt a 102 éves nagymamának, unokája teljesítette álmát: megható fotókon a menyasszony meglepet…

Femina
-
  Tegnap 16:16 Életmód

A menyasszony teljesítette nagyija kívánságát, méghozzá úgy, hogy ő nem sejtett belőle semmit: a nagymama boldogsága mindegyik fotón látszik.

Teljes útlezárás a 8123-as számú úton

Police
-
  Tegnap 14:35 Baleset-bűnügy

Teljes útlezárás a 8123-as számú útonFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 17., k - 14:35 Zámoly közelében egy személygépkocsi fának ütközött.

Mesebeli küldetést teljesíthetnek a Vajdahunyadvárban

Travelo
-
  Tegnap 13:54 Utazás

Griff, manó, egyszarvú és más varázslények között kalandozhatnak.

A támadás dacára is teljesíti megrendeléseit az Aramco

A szaúdi állami olajtársaság, a Saudi Aramco arról értesített legalább hat ázsiai olajfeldolgozót, hogy nem lesz fennakadás az olajszállításában októberben, partnerei megkapják a szerződésekben rögzített mennyiséget - írja az MTI.

Íme a világ első teljesen elektromos ralikrosszautója - videó

Motorsport
-
  Tegnap 13:31 Sport

A Projekt E már a napokban lerántotta a leplet a teljes egészében elektromos ralikrosszautóról, amelynek a kifejlesztéséhez Manfred Stohl cége, a STARD adta az alapot. A hajtómű három motorból áll, az egyik az első tengelyen, míg kettő a hátsón dolgozik, és két pedálos sebességváltó tartozik hozzá. Az elkészült autót a csapatok 194 ezer…