Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szijjártó bejelentette: 61 milliárd forintot osztanak szét – Ám van egy feltétel

Ehhez kötik a cégek támogatását. Újabb 61 milliárd forintos támogatási keretet nyújt a kormány azoknak a cégeknek, amelyek vállalják, hogy úgy fejlesztenek, hogy nem bocsátják el a dolgozóikat – jelentette be szombaton a külgazdasági és külügyminiszter. Forrás: Blikk Kép: Facebook

Napsütésben bízhatunk az ország nyugati felén

Ha csak átmenetileg is, több-kevesebb napsütés érkezhet nyugatra, míg keleten hószállingózás, gyenge havazás várható vasárnap. Jövő héten azonban visszatér a köd.

Felborult egy autó Eger és Kerecsend között (helyszíni fotó)

Információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Véget nem érő küzdelem: a kormány 61 milliárd forinttal vértezi fel a bátor cégeket

Szijjártó Péter szerint ebben a „küzdelemben” azok a vállalatok a legfontosabb „szövetségeseik”, amelyek a nehéz körülmények ellenére is vállalják, hogy fejlesztenek.

Tragikusan fiatalon hunyt el a színésznő - így fest most félárván maradt 14 éves kislánya

Anna Nicole Smith 1993-ban lett híres Playmate, akkoriban valódi botrányhősnek számított, élete azonban idő előtt véget ért.

Máris megy a nyerészkedés Maradona halálán: százmilliós relikviák bukkantak fel

Egy New Jersey-i aukciósház alkalmazottja, David Amerman szerint kétmillió dollárért (nagyjából 606 millió forintért) megvásárolható az a mez, amelyben Diego Maradona az 1986-os világbajnokságon az Anglia ellen 2-0-ra megnyert negyeddöntőben

Az osztrákok több mint fele venne részt az országos koronavírus tesztelésen

Dél-Tirol és Szlovákia példája alapján arra számítanak, hogy segít visszafogni a járvány terjedését.

A Carhartt WIP nagyon felugrott a kordbársony vonatra

Urbanplayer
-
 Ma 12:38Divat

És fene a gusztusukat, de jól áll nekik! Itt vannak a legújabb, ugyebár még mindig munkaruha-ihletésű tételeik, erős árnyalatokban a rozsdától a narancson áta krémszínig, Joshua Woods fotóin: Az időjárásálló felsőruhadarabokat ráadásul tovább emelik a menőség skáláján az ergonomikus ujjvég-kialakítások a, gumírozott matt cipzárak,…

Merkely: Március-április környékére tudunk túljutni a járványon

Számításai szerint már több mint másfélmillió magyar esett át a koronavírus-fertőzésen, ami nagyjából 15 százalékot jelent. A nyájimmunitáshoz 60 százalékra lenne szükség.

Az örömöt felidézve festette le városát, írta meg tanítói emlékeit

Bama
-
 Ma 12:30Belföld

Szakácsné Kozári Piroskát szinte mindenki ismeri a városban. Klasszikus tanító néniként rajzot és hitet oktatott.

Kisokos a téli autózáshoz a fagyállóktól a hasznos felszereléseken át a motormelegítésig

Már jó ideje fagypont alatt vagy a körül van a hőmérséklet, ezért legkésőbb most érdemes felkészíteni az autónkat – no és magunkat – a téli közlekedésre. Íme sok-sok hasznos tudnivaló.

A jövő évtől változnak a jótállás feltétei

A kötelező jótállásra vonatkozó új szabályok azt szolgálják, hogy a vevő a lehető legkevesebb hátrányt szenvedje el elromlott terméke miatt. A jövő évtől alkalmazandó rendelkezések egyértelműsítik, hogy a szavatossági, jótállási igények érvényesítése nem köthető az eredeti csomagolás meglétéhez – közölte az Innovációs és Technológiai…

Felrobbant a relikviák piaca: Maradona legendás mezét kétmillió dollárét árulják

Egy New Jersey-i aukciósház alkalmazottja, David Amerman szerint kétmillió dollárért (606 millió forintért) megvásárolható az a mez, amelyben Diego Maradona az 1986-os világbajnokságon az Anglia ellen 2-0-ra megnyert negyeddöntőben szerepelt.

Felmérés: az osztrákok több mint fele kész részt venni az országos tesztelésen

ma.hu
-
 Ma 12:18Külföld

Jelenleg Ausztriában minden ötödik ember utasítja el kategorikusan, hogy részt vegyen egy koronavírusteszten.