Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Napelemes tetőt kapott a Hyundai villanyautója

A Hyundai a napokban mutatta be új elektromos crossoverét, az Ioniq 5-öt, amely nemcsak szupergyorsan tölthető, de akár más villanyautókat is feltölthetünk vele. A járgányhoz extraként kérhető napelemes tető is, amellyel ideális körülmények között évente akár kétezer kilométert is nyerhetünk.

Varga László karnagy: Gitáron is lehet szakrális zenét játszani, és orgonán is profánt

vasárnap.hu
-
 Ma 14:46Zene

Varga László karnagy, katolikus pap, kanonok, zeneszerző, a váci székesegyház, a Váci Szent Cecília Kórus karnagya, egyházmegyei zeneigazgató, a Váci Egyházmegyei Kántorképző igazgatója, az Országos Magyar Cecília Egyesület igazgatója, a Magyar Liturgikus és Egyházzenei Intézet egyházzenei referense, a váci székesegyházi…

Horrorműtéttel kapott új feneket a Big Brother egykori sztárja: videón a beavatkozás

Life
-
 Ma 14:46Életmód

Aisleyne Horgan Wallace, az angol Big Brother egykori sztárja olyan feneket szeretett volna, mint amilyen a legendás mesehősé, Jessica Rabbité.

Dubajból is kapott már megrendelést a kismányoki fegyverműves

Elkötelezettsége és művészi ihletettsége nemcsak a megyében, hanem külföldön is feltűnést keltett és elismerést aratott.

Átlépte az 1800 milliárdot az NHP Hajrá, már 28 ezer cég kapott belőle

Tavaly április óta 28 ezer kkv jutott kedvező kamatozású forráshoz a Növekedési Hitelprogram Hajrá  konstrukció keretében - közölte a Magyar Nemzeti Bank. Az 1 836 milliárd forint összegben létrejött ügyletek több mint felét a működést segítő forgóeszközhitelek tették ki, míg egyharmaduk új beruházások megvalósulását szolgálta. Az idén 8 éves…

Szalagkorlátot kapott a terelőút, ahol több autó árokba csúszott

Szoljon
-
 Ma 14:16Belföld

Az információt a Balesetmegelőzés Szolnok megye Facebook csoport osztotta meg.

Indiai modell kapott lehetőséget a világmárkánál

A L’Oréal Paris egy újabb izgalmas taggal bővíti a csapatát, az indiai származású Nidhi Sunil jogász, modell, filantróp lett a brand új arca.

Indiai modell kapott lehetőséget a világmárkánál

A L’Oréal Paris egy újabb izgalmas taggal bővíti a csapatát, az indiai származású Nidhi Sunil jogász, modell, filantróp lett a brand új arca.

Élő adásban adott választ Palik László: kiderült, hogy lesz-e Exatlon Junior

Az Exatlon Hungary hazai létezése óta érdekli a nézőket, hogy lesz-e olyan évad, amiben gyerekek is indulhatnak.

Halász Péter-különdíjat kapott a Freeszfe-mozgalom

Kihirdették az idei Lábán Rudolf- és Halász Péter-díjasokat Lábán-különdíjat kap Lőrinc Katalin és Angelus Iván, Halász Péter-különdíjat a Freeszfe-mozgalom A független magyar előadó-művészek elismerésére alapított két szakmai díjról döntöttek a kuratóriumok, a járványügyi helyzetre és a 2020-as csonka színházi évadra való tekintettel…

Özvegyi örökség: A nagyközség helyett magára íratta a vagyont a jegyző – Első fokon felfüggesztettet kapott

A Siklósi Járásbíróság egy, március 2-án megtartott nyilvános tárgyaláson dr. K. F. vádlottat, egy baranyai nagyközség korábbi jegyzőjét csalás bűntettének kísérlete és csalás bűntette miatt – halmazati büntetésül – 1 év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette, továbbá 3 évre eltiltotta a vádlottat a jegyzői foglalk

Zidane belenyúlt a meccsbe, gólt kapott a Real Madrid

Rangadó
-
 Ma 13:45Foci

A franciát egyre több kritika éri.

Ajándékot kapott a megújult szolnoki bölcsőde

Szoljon
-
 Ma 13:30Belföld

A hétfőn újranyitott intézmény egy kávégéppel gazdagodott.