Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 178 hír

Kiszivárgott belső üzenet miatt kellett magyarázkodnia a rendőrségnek

Ironikus hangvételű Facebook-bejegyzésben tett közzé az Europol romániai szakszervezete egy, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság belső üzenetváltásáról szóló képet, miszerint új, 18 óráig tartó munkaprogram lép érvénybe a maroshévízi rendőrkapitányságon. A megyei rendőrség pontosítással reagált.

Hiába nyert Szél Bernadett pert, az Emmi továbbra sem árulja el, miért kellett kiüríteni a kórházakat tavasszal

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő hiába fordult bírósághoz, nyerte meg a pert, hiába kötelezte a bíróság az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy árulja el, miért kellett tavasszal a kórházi ágyak 60 százalékát felszabadítani. A képviselő szerint előkészítetlenül, szakmai indokok nélkül és embertelenül zajlott az ágyfelszabadítás.

Gáspár Evelinnek szó szerint ki kellett lakoltatni otthonából volt párját

Life
-
 Ma 20:30Életmód

Gáspár Evelinnek szó szerint ki kellett lakoltatni otthonából volt párját

Tanártesztelés: egy iskolát már be kellett zárni

Vegyes képet mutat az országos pedagógus-szűrés első két napja, de több intézményben már most súlyosabb a helyzet, mint várták.

Pert vesztett az Emmi, mégse árulja el, miért kellett tavasszal annyi kórházi ágyat kiüríteni

Széll Bernadett szerint a minisztérium a bírósági döntés ellenére se adott ki olyan szakmai anyagot, amely megalapozta volna az ellentmondásos döntést.

Nehéz döntést kellett meghozni: vírusveszélyben csak így lehet megrendezni a kézilabda Eb-t

Különleges Európa-bajnokságra készül a női kézilabda-válogatott, mivel a tornán – sajnos – a koronavírus is komoly szerepet kap. El kell viselni a bezártságot, a tesztelések sorát – és örülni kell, hogy egyáltalán lesz Eb... Hiszen már az is csoda, hogy Dánia megrendezi a december 3-án rajtoló viadalt, ugyanis a társházigazda norvégok a hónap…

Pár óra kellett egy speedrunnernek, hogy eljusson a WoW: Shadowlands legmagasabb szintjéig

GameStar
-
 Ma 17:39Gaming

DesMephisto épp pár hete döntött rekordot, amikor 3,5 óra alatt felhúzott egy karaktert 50-esre, és most a Shadowlands tíz új szintjén is gyorsan végigszaladt.

Tisztre támadt a többszörös visszaeső rab a szombathelyi börtönben

A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a többszörös visszaeső vádlottat 3 év fegyházra ítélte, megállapítva, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható – közölte a Szombathelyi Törvényszék.

Zárkatársát bántalmazta a többszörös visszaeső rab Szombathelyen

A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen a többszörös visszaeső vádlottat súlyos testi sértés bűntette miatt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható – adta hírül a Szombathelyi Törvényszék.

Ki kellett üríteni egy alsómocsoládi üzemet: ammónia szivárgott a raktárban

Ammónia szivárgott egy alsómocsoládi húsüzem raktárában, emiatt ki kellett üríteni az ingatlant, öt embert pedig rosszullét miatt kórházba vittek - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kiderült, miért került kórházba Nádai Anikó, azonnal műteni kellett

Metropol
-
 Ma 13:00Bulvár

A műsorvezetőnél egy rákszűrés során találtak daganatra utaló jeleket. Szerencsére egy héten belül meg is műtötték. Instagramján őszintén ír az érzéseiről

Zack Snyder elárulta, miért kellett Az Igazság Ligája moziváltozatában átalakítani Steppenwolf kinézetét

IGN
-
 Ma 12:06Film

Hát, nem erre a válaszra számítottunk. A direktor úgy nyilatkozott, hogy a rendezői változatban láthatjuk majd a karakter eredeti dizájnját és azt is elárulta, hogy kinek a hatására és miért kellett megváltoztatni anno a moziváltozatban láthatóra.