Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hatvan év után újra jár az esztári toronyóra

Haon
-
  Ma 21:10 Kultúra

A debreceni műszerész munkáját dicséri a megújult óraszerkezet.

Brutális fogás: hétmillió forint értékű csempészcigire leltek a Nav emberei egy busz utánfutójában

Blikk
-
  Ma 21:07 Belföld

Egy román busz utánfutójában 5500 doboz csempészcigit találtak a NAV munkatársai. Az elfogott áru feketepiaci értéke több mint hétmillió forint.

A Paks bravúrja után még inkább igaz: kötelező volt a siker

Zaol
-
  Ma 20:39 Sport

Fellélegezhettek némileg szombat este, a Kaposvár elleni siker (2-0) után a ZTE FC háza táján, hiszen nagyon kellett már egy győzelem a csapatnak. Ráadásul az NB I sereghajtója volt a vendég.

30%-os emelkedés után ismét milliárdos tőkeértéken a Tezos

A tokenizációt zászlajára tűző, egyre népszerűbb kriptopénz projekt, a Tezos (XTZ) szép emelkedésen ment keresztül az elmúlt hét során, 30%-os rally után ismét elérve az egymilliárd dolláros tőkeértéket. Jelenleg 1,58 USD kereskednek a coinnal, a PoS (Proof-of-Work) konszenzus mechanizmussal működő…

A Mikulás rénszarvasai után nevezték el a tacskókat

24
-
  Ma 18:38 Karácsony

Ehhez még a Mikulásnak is lesz egy-két szava.

Sepsi Osk: 16 perc után félbeszakadt a hétfői bajnoki

NSO
-
  Ma 18:25 FociRománia

A sűrű köd nyerte meg hétfő kora este a Sepsi OSK–Academica Clinceni román bajnoki mérkőzést, amelyet alig 16 percnyi játék után félbeszakított George Gaman játékvezető.

Új kutatások indulhatnak Magyarországon olaj és gáz után

Infostart
-
  Ma 18:25 Gazdaság

Az idei fordulóban öt területre értékesített szénhidrogén, illetve geotermikus energia célú kutatási és kitermelési bányászati koncessziókat az állam. 2019 első három negyedévében a Magyarországon kitermelt kőolaj 35 százaléka és a kinyert földgáz 10 százaléka származott a koncessziós területekről.

Megjelent a Black Mesa teljes bétája: évek után közel a vég!

theGeek
-
  Ma 18:22 Gaming

A Crowbar Collective bejelentette, hogy a régóta várt Black Mesa nemsokára elkészül, így a Half-Life rajongóinak sok órányi jóság van úton. A Black Mesa béta kiadása teljes lett, így az Interloper C, Interloper C1, Interloper D területek mellett a Nihilath bossfight, a játék vége, és egy rakat bugfix is bekerült a játékba, amit úgy érhetnek el a St

Kinél nem romlik az egészség 80 éves kor után?

Női NetCafe
-
  Ma 18:08 Egészség

Úgy tűnik, hogy azok, akik a 100. születésnapjuk után halnak meg, jobb egészségnek örvendek életek utolsó éveiben, mint akik 80 vagy akár 90 esztendősen szenderültek jobb létre.

Siófokon 60%-al több adót kell fizetni januártól a Balaton parti lakások után

A városvezetés a legutóbbi közgyűlésen megszavazta a megnövelt adót, így az újonnan létrehozott harmadik adósávba tartozóknak januártól már a magasabb díjat kell fizetni.

Lehetőségek az egyszerűsített vállalkozói adó után

Vaol
-
  Ma 17:49 Megyei

Az egyszerűsített vállalkozói adó, közismertebb nevén az eva 2020. január 1-jén megszűnik. A vállalkozók nagy része azonban még nem döntött arról, hogy milyen adónemre tér át a határidő lejárta után.

Elkezdték a jobboldali zsilipkamra altalajának megerősítését a bősi vízerőműben

Körkép
-
  Ma 17:41 Határtalan

A Zakladanie stavieb nevű vállalat munkásai hétfőn hozzáláttak a altalaj befecskendezésének a bősi vízerőmű jobboldali zsilipkamrájában.   A beavatkozás megerősíti az altalaj stabilitását és teherbírását. A kamra alatti teret az elmúlt huszonöt évben a víz meggyengítette, a kisebb kavicsokat kimosta belőle. Az eljárás során a munkások…

Rabosították az öt éve rejtélyes körülmények között meghalt Welsz Tamás vállalkozó üzlettársát

Meggyanúsították az öt éve elhunyt Welsz Tamás vállalkozó üzlettársát. Fotó: Youtube Az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI megkeresésére azt közölte: az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Az eljárásban…

5 szülés utáni csapda, amibe nem szabad beleesned

Bien
-
  Ma 17:31 Szex

Ismerjük be, kisgyermekes anyukaként nem egyszerű kiegyensúlyzott szexuális életet élni. A terhesség semmihez sem fogható időszaka után sok...