Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Minél többet dolgozunk, annál többet takarítunk meg – precíziós növénytermesztés Mezőhegyesen

Mezőhegyesen a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt-nél még 2018-ban kezdték el a precíziós növénytermesztés előkészítését. A hároméves programban elkészültek a minden eddiginél részletesebb talajtérképeik, és meghatározták azokat az úgynevezett menedzsmentzónákat, amelyek a gazdálkodásuk alapját képezik.

A több vendégért többet is dolgoznak

Sonline
-
 Ma 10:00Belföld

Csaknem 27 millió forintot nyert a Balatoni Turizmus Szövetség a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

Debreceni diákok nyerték meg a Kárpát-medencei klímavédelmi versenyt

A ZöldOkos Kupa Palánta versenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány megbízásából, a PontVelem Nonprofit Kft. szervezésében a Fenntarthatósági Témahéthez kapcsolódóan rendezték meg.

Alonso: Nagyjából ott vagyunk, ahova vártuk magunkat

Bár a szabadedzések alapján erősebbnek tűnt az Alpine, a kilencedik rajthellyel sem elégedetlen a kétszeres F1-es világbajnok, akinek „vannak elméletei” arra, miért szerepelnek rendre jobban pénteken.

Közmeghallgatás is lesz június 24-én a debreceni közgyűlés keretein belül

Debrecen - A közmeghallgatáson ismertetik majd a cívisváros hivatásos tűzoltóinak tavalyi tevékenységét.

Nem várt visszatérésre készül Rafa Benítez

FociClub
-
 Ma 08:32Foci

Kikosarazta a liverpooli érdeklődőt...

Bevették az egri várat a debreceni gladiátorok

Debrecen - Kemény ellenfélnek bizonyultak az egriek, de a DEAC Gladiators amerikaifutball-csapatának sikerült győzelemmel hazatérniük az alapszakasz záró összecsapásáról.

Többet fűtöttünk, kevesebbet közlekedtünk: így fogyasztott energiát az ország 2020-ban

Csökkent a fosszilis energiahordozók felhasználása. A teljes anyag Többet fűtöttünk, kevesebbet közlekedtünk: így fogyasztott energiát az ország 2020-ban címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: dr. Papp László (Sol Invictus).

Lehet, hogy az örök fiatalság forrása nem csak legendákban létezik - a vérplazma kutatások nem várt eredményre vezet…

Rakéta
-
 Ma 07:00Tudomány

Az ifjú élőlények vére megfiatalitja az idősebbeket a kutatások szerint, és a kétezres évek elején levezényelt rémisztő egérkísérletek olyan nem várt felfedezésekhez vezettek, amelyek reményt adnak, ha nem is az örök élet, de a jóval hosszabb fiatalság elnyerésére. De vajon a fiatalok vérplazmájának transzfúziója vagy a vér felhígítása lesz a befut

Ismét autót rongáltak Fehérváron – Betört ablak várt a tulajdonosra a Móricz Zsigmond utcában

Mit tehetünk, ha az éj leple alatt megrongálják a házunk előtt parkoló autónkat? Segíthet az anyagi kár fedezésében a kötelező biztosítás? Utánajártunk.

A Momentum csak azért képviselné a romaügyet, mert nem maradt neki más

A baloldaliak a nehéz sorsú emberek jogaira hivatkozva gerjesztenek etnikai konfliktust Hajdúhadházon is.

Közmeghallgatás lesz a debreceni közgyűlésben

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2021. június 24-én – csütörtökön – 14.00 órai kezdettel a Kölcsey Központ (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.)  Nagytermében tartja soron következő rendes ülését, melynek keretében közmeghallgatást tart A közmeghallgatás témája a meghívó szerinti 2. napirendi pont: Beszámoló a…

Nagy Attila Tibor: Belpolitikai haszonszerzés, a Jobbik gyengülése

Mandiner
-
 Tegnap 22:29Vélemény

Az ún. Lmbtq propaganda elleni törvény a Fidesz részéről belpolitikai haszonszerzésre irányul.