Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mutatjuk a szakítási okokat csillagjegyek szerint. Ha ezt megteszed, végképp kiszeret belőled

Most megtudhatod, hogy csillagjegyek szerint mire kell vigyázni, ha nem akarod, hogy egy kapcsolatnak szakítás legyen a vége.

Egy újságíró szerint nagyon hamar megkapjuk a Forza Horizon 5-öt

IGN
-
 Ma 12:06Gaming

Borul a sorrend?. Az autóversenyzős Forza-franchise történetében eddig folyamatosan váltogatta egymást a Motorsport- és a Horizon-játékok, de most állítólag megszakítják a mintát.

Az oktatási ombudsman szerint jogsértő az Szfe kuratóriumának döntése

Az oktatási jogok biztosa szerint jogsértő a Színház- és Filmművészeti Egyetemet (Szfe) fenntartó alapítvány kuratóriumának az oktatást felfüggesztő döntése – közölte a hallgatói kommunikációs szolgálat. Az egyetemet fenntartó kuratórium november 6-án döntött arról, hogy a tanév 2021. február 1-től folytatható az intézményben. Több hallgató…

Drámai vallomás! Egy szerb szakértő szerint, az egész ország egy nagy kórház

Szerbiában már nincs egy olyan település sem, ahol ne lenne egy állandó vagy ideiglenes járványkórház kialakítva, hiszen mindenhol vannak betegek.

Köves Slomó szerint Demeter Szilárd írása „ízléstelen és méltatlan”

„Nem vulgarizáljuk azt, amit nem lehet vulgarizálni.” Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija, Köves Slomó is megszólalt a PIM igazgatójának ügyében, aki szombaton az Origóban publikált egy véleménycikket Soros Györgyről. Ebben Európát Soros „gázkamrájának” nevezte, az üzletembert pedig a „liberális…

A Mazsihisz szerint Demeter Szilárd írása minden jóérzésű polgár számára vállalhatatlan

A leírtakat elutasítja az izraeli nagykövetség is, Köves Slomó szerint ízléstelen, de Demeter Szilárd szerint a liberális mainstream az, amelyik "nettó náci logikát működtet."

Szó szerint forró nyomon fogták el a gyújtogatót

Szó szerint forró nyomon fogták el a gyújtogatót Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 10:45 A VII. kerületi nyomozók közveszély okozásával gyanúsítanak egy 26 éves férfit.

Tíz év alatt sok százezer hajléktalannak kell valamiféle otthont biztosítani - a Fidesz szerint mégse

A hajléktalanokat kriminalizáló magyar kormánypárt nem szavazta meg az uniós stratégiát.

Köves Slomó szerint Demeter írása ízléstelen, otromba provokáció

A kormánnyal amúgy jó kapcsolatot ápoló hitközség vezető rabbija szerint konzervatívnak lenni annyit is tesz, hogy pontosan tisztában vagyunk azokkal a nyelvi keretekkel, melyeknek határait nem lépjük át, nem mossuk el.

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

HVG
-
 Ma 09:03Infotech

Hosszú és rögös utat járt be a Microsoft kétkijelzős eszköze, de úgy tűnik, megérte: a neves Time magazin értékelése alapján ott a helye az idei év legnagyszerűbb találmányai között.

A Pénzügyminisztérium szerint eljött a papírszámlák korának vége

Izer Norbert államtitkár a legújabb adóügyi fejlesztés kapcsán mondta ezt.  Akár hétszáz forintot is spórolhatnak számlánként azok a vállalkozások, akik áttérnek a digitális számlázásra a papíralapúról – mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek. Azt is elmondta, hogy ez 2021-ben minden…

A Mercedes szerint kész „inzultus”, amit a Ferrari és a Red Bull akar

A Mercedes motorsport-főnöke, Toto Wolff elutasítja a Red Bull és a Ferrari azon javaslatát, miszerint a Forma-1-ben be kellene vezetni egy olyan rendszert, mellyel kiegyenlíthetnék az erőforrások teljesítményét.

Almás, fahéjas kelt palacsinta régi családi recept szerint: egyáltalán nem bonyolult

Femina
-
 Ma 08:24Recept

Ha szereted a pihe-puha kelt tésztát és a palacsintát is, akkor ezt az almás édességet feltétlenül meg kell kóstolnod.

Egyáltalán nem klímabarátak a plug-in hibridek egy kutatás szerint

A hivatalosnál akár tizenkétszer nagyobb emissziót is produkálhatnak független tesztek alapján. A gyártók nem hagyták válasz nélkül az eredményeket.