Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 185 hír

Már többen haltak meg Amerikában a vírusban, mint 9/11-én

Index
-
  Ma 22:23 Külföld

Átlépték a lélektani határt. Többet kellett volna törődni az egészségüggyel, mint a terrorizmussal?

Ha a vírus szereti a mínuszokat, akkor ma éjszaka tombolva fog mulatni

  Napközben csapadék nem lesz, helyette inkább sok napsütés várható.  A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul, de zömében 10 fok körüli értékekre számíthatunk. (shmu)

Két hét karantén után: többen elhagyhatták a Napfény Hotelt

Sonline
-
  Ma 20:50 Belföld

Az a minimum, hogy nem veszélyeztettük a családtagjainkat és a környezetünket – mondta egy fiatal pár azok közül, akik kedden az elsők között hagyták el a siófoki CE Napfény Hotelben lévő karanténszobájukat.

Tombolnak az elbocsátások, közben a Tesco tízezrével veszi fel az embereket

Portfolio
-
  Ma 19:27 Gazdaság

Csak az elmúlt tíz napban 35 ezer új munkavállalót vett fel a Tesco az Egyesült Királyságban, hogy kezelni tudja a koronavírus miatt megugró rendeléseket – írja a Reuters.

A Horvátországba ingázók továbbra is használhatják a határátkelőhelyeket

Ugytudjuk
-
  Ma 19:26 Külföld

Ugyanez igaz a Szlovákiába, vagy Ausztriába dolgozni járókra is.

Koronavírus: további nőtt az olaszországi áldozatok száma

Több mint nyolcszázzal nőtt az új típusú koronavírus-járványban elhunytak száma az elmúlt 24 órában Olaszországban. A járvány halottainak a száma így elérte a 12 428-t - közölte az olasz polgári védelmi hatóság.

Ismét jelentősen emelkedett az olaszországi halottak száma

Több mint nyolcszázzal nőtt az új típusú koronavírus-járványban elhunytak száma az elmúlt 24 órában Olaszországban. A járvány halottainak a száma így elérte a 12 428-t - közölte az olasz polgári védelmi hatóság.

Horváth Gréta karanténtippet adott a pároknak

Ők ezt már megtanulták az Ázsia Expressz alatt.

Még tombol a koronavírus Olaszországban

Az elmúlt egy napban 837-en vesztették életüket Olaszországban a koronavírus miatt, és ismét több mint 4000 új esetet regisztráltak – jelentették be kedd este. Ez azt jelenti, hogy a tegnapi adathoz képest stagnál, de az előző napokhoz képest már alacosnyabb a megbetegedések száma.

Nemzeti Sport: Tucatnál is többen fertőződhettek meg a koronavírussal az úszósportban

Eddig három úszó, Kapás Boglárka, Kozma Dominik és Horváth Dávid jelentették be, hogy pozitív lett a tesztjük.

Horvátország: „Vége a játéknak” – botrány a Dinamónál

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Dinamo Zagreb Nenad Bjelica vezetőedző kivételével menesztette szakmai stábját (az edzőnek olyan szerződése van, hogy ezt nem tudták megtenni), miután a stáb és a csapat sem fogadta el a klub fizetéscsökkentési javaslatát. A horvát klub korábbi elnöke, a jelenleg tanácsadóként dolgozó Zdravko Mamic a…

Horvátországban júniusig is eltarthatnak a korlátozások, Csehországban lassulni látszik a járvány

Szlovéniában egy hét alatt megkétszereződött a kórházi ellátásra szorulók száma, Lengyelországban a felsőház visszaküldte a szejmnek a járvány miatt szükségessé vált gazdaságmentő csomagot.

Horváth Elek: A kottaismeret nagyon jó, de a fül ellen dolgozik

Behír
-
  Ma 16:25 Kultúra

Bármikor jó vele beszélgetni, mivel a nagy, hasból nevető maci szinte a legmeredekebb helyzetekben is végtelenül optimista. Ő maga a bőgő vagy a bőgő ő maga; egy biztos, hogy vagy hatvan éve elvál(aszt)hatatlan az „asszonytól”.

Világítástechnikai segélyszállítmányt küldött a Tungsram a földrengés sújtotta horvát fővárosba

A 13 ezer darab energiatakarékos kompakt- és 21 ezer darab hagyományos fénycsövet tartalmazó szállítmány a nagykanizsai fényforrásgyárból indult Zágrábba.

Egyre többen kerülnek ki a lakhelyi elkülönítésből Hargita megyében

Összesen mintegy 168 ezer lejre bírságolta meg a rendőrség és csendőrség a kijárási korlátozásokra vonatkozó előírások megszegőit hétfőn Hargita megyében. Az intézményes karanténban lévők száma 142-re nőtt megyeszerte, de információink szerint kedden kora délutánig igazolt koronavírus-fertőzés nem volt a megyében.