Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több megyére figyelmeztetést adott ki az OMSZ - Időjárás-előrejelzés szombatra

Alon
-
  Ma 01:27 Időjárás

Meteorológiai előrejelzés szombatra. Mutatjuk a részleteket:

Idén is van Látni és látszani akció

Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság ismételten meghirdette a „Látni és látszani” közlekedésbiztonsági kampányt.

Több mint tízezren vonultak a SZFE hallgatóival

53 nap, ennyi ideje hirdették ki a tanköztársaságot a SZFE hallgatói. A nemzeti ünnepen az egyetemi polgárok hívtak tüntetni mindenkit, aki támogatja őket. Hatalmas több mint tízezres tömeg a Műegyetemtől a Március 15. térre, majd az Urániához vonult. Szóba került az egészségügyi törvény és az Alaptanterv is. Kár, hogy pár politikus is felbukkant.

EP-s agrárreform: több környezetvédelem, kevesebb támogatás a nagybirtokos gazdálkodóknak

Index
-
  Tegnap 23:28 Gazdaság

Marad a növényi alapú „hús”. Környezet- és klímabarát megoldásokhoz köti a közvetlen kifizetéseket az EP pénteken elfogadott javaslata.

Több embert mozgósított az SZFE pénteken, mint a Fidesz az elmúlt években

Az ’56-ra emlékező hivatalos központi rendezvények elmaradtak Budapesten, de a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) és a Hadházy Ákos szervezte események gondoskodtak az izgalmakról ezen

Újabb rekord Franciaországban, már több, mint egymillióan betegedtek meg koronavírusban

Origo
-
  Tegnap 22:08 Belföld

Szeptember elseje óta 760 ezren fertőződtek meg a hivatalos francia adatok szerint.

Még idén elkezdődhet a német lakosság oltása

Célegyenesbe érkezett egy vakcina fejlesztése Németországban, így már az idén elkezdődhet a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen - jelentette a hírportálján a Bild című német lap.

Heves vita az olaszoknál: tombol a koronavírus, többen az ország lezárását sürgetik

Az egészségügy a tavaszihoz hasonló országos zárást sürget, miután a napi esetszám túllépte a 19 ezret pénteken, és már hat régióban elrendelték az éjszakai kijárási tilalmat.

Több mint tízezren álltak az ünnepen a színművészeti hallgatói mellé

HVG
-
  Tegnap 21:17 Színpad

Ötvenhárom nappal azután, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói elfoglalták és blokád alá vonták az intézmény épületét, a nemzeti ünnepen az egyetemi polgárok hívtak tüntetni mindenkit, aki támogatja őket. A tömeg a Műegyetemtől a Március 15. térre, majd az Urániához vonult. Szóba került az egészségügyi törvény és az…

Több, mint tízezer ember vonult fel az SZFE támogatásáért

A Színház- és Filmművészeti Egyetem diáksága október 23-ra demonstrációt hirdetett. Az intézmény autonómiájának visszaállításáért és az 56-os hősök emlékére több tízezer ember vonult fel a Műegyetem rakpartról az Urániáig.

A felsőoktatás autonómiájáért tüntettek több mint tízezren Budapesten

A felszólalók támogatásukról biztosították a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóit.

Hadházy: '56-ban az ólomgolyó volt az egészségügyi kockázat, idén a koronavírus

Hadházy Ákos és Szél Bernadett a közmédia épülete előtt tartott tüntetése rendőri intézkedéssel kezdődött, de felmerült az ellenzéki összefogás hiánya és Hadházy beszólt az egyik tudósítónak. Csak a tüntetők hiányoztak.

A regisztráltnál háromszor többen lehetnek fertőzöttek Spanyolországban

Spanyolországban valójában már hárommillió ember fertőződhetett meg az új típusú koronavírussal a járvány kezdete óta, ami a regisztrált esetszám háromszorosa - mondta Pedro Sánchez miniszterelnök televíziós beszédében pénteken.

Több mint tízezren tüntettek az SZFE mellett

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói Mindannyiunk szabadsága címmel hirdettek demonstrációt október 23-án a Műegyetem rakpartra, ahonnan az Urániához vonultak, majd beszédek hangoztak el. A beszámolók szerint tízezres tömeg gyűlt össze a beszédeket hallgatni; orvos, tanár és szakszervezetis felszólaló is volt a diákok…

Több dolog is megnehezíti: idén megterhelőbb lesz az óraátállítás

Vasárnap kezdődik a téli időszámítás, amikor hajnali 3-ról 2 órára kell visszaállítani a mutatókat, vagyis egy órával többet alhatunk. Szervezetünk azonban nem tud rögtön alkalmazkodni ehhez, hiszen megzavarjuk vele belső óránkat. Ilyenkor nagyobb a sztrók- és az infarktusveszély.