Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megszűnik az eva, a többség még nem döntött

24
-
  Ma 16:11 Belföld

Az év végégi dönteni kell.

Legyen meg a százezer!

Blikk
-
  Ma 16:08 Bulvár

Együtt izgulunk, hogy a több mint százezer fős Viber-közösség mellé meglesz-e a százezer letöltése a Glamour új matricacsomagjának.

Bemutatták a Száz év Trianon árnyékában című könyvet Veszprémben

Veol
-
  Ma 16:00 Megyei

A Váradi Péter Pál–Lőwey Lilla szerzőpáros legújabb könyvét, fotóalbumát Száz év Trianon árnyékában címmel mutatták be a közelmúltban az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy-termében.

Karácsonyi tisztogatás – Több, mint 30 ezer warezoldalt záratott be az Europol

Leet
-
  Ma 15:58 Gaming

Egész pontosan 30 506 warezoldalt kapcsolt le az Európai Rendőrségi Hivatal decemberben. A világ 29 országában zajlottak le a tisztogatások, amelyekben az Egyesült Államok rendőrei is részt vettek, így nem csupán Európában került sor az intézkedésekre. Főként azokra az oldalakra koncentráltak, amelyek feltört programokat, játékokat,…

Évekig csak álmodoztak erről a cégek: több számlát fizetnek ki időben

Jelentősen csökkentek a számottevő késések a számlák kifizetésénél az idei első három negyedévben, a két hónapon túl megfizetett számlák értékének aránya 52, a három hónapon túl megfizetetteké pedig 60 százalékkal volt kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

Magyarországon a használt gumiabroncsok 85 százalékát újrahasznosítják

Európában a használt gumiabroncsok 92 százalékát újrahasznosítják.

Limuzinnal járta a várost a Mikulás, több híresség is vele tartott: így lepték meg a kicsiket

Blikk
-
  Ma 15:36 Bulvár

Nem mindennapi élményben részesülhettek kicsik és nagyok, hiszen egy limuzinból osztotta az ajándékokat a Mikulás sztárvendégek kíséretében. Agárdi Szilvia, Tóth Andi és Szabó Ádám előadóművészek segítettek, hogy minél több csemetét meglephessenek.

Siófokon több adót kell majd fizetni a Balaton partján álló luxuslakások után

Siófokon januártól jóval magasabb építményadót fizet a közvetlen vízparti sávban található ingatlanok tulajdonosainak zöme - írja a hirbalaton.hu.

A magyarok több mint harmada még mindig ősrégi járgányokkal furikázik

A hölgyek, avagy a férfiak költenek többet autóvásárláskor? Hányszor cserél autót egy átlagos tulajdonos? Milyen idős autókkal furikázunk? Milyen autókra keresnek a magyar internetezők? - ezekre a kérdésekre keresi a választ egy friss...

Kultkikötő 2020: “Ez az év más lesz, mint a többi”

hírbalaton
-
  Ma 15:22 Színpad

Jövőre megújult helyszínnel várja a közönséget a 15 éves Kultkikötő. A következő 1-1,5 évben sorban „nőnek ki a földből” a déli parton a kulturális szabadtéri komplexumok. Balatonbogláron 2020 júniusában adják át a felújított művelődési házat és az ahhoz tartozó szabadtéri színpadot, Balatonföldváron pedig 2021-re fejeződnek be a szabadtéri…

Bár nehezebben lehet helyet találni, mégis többen örülnek annak, hogy nem kell fizetni a parkolásért

Kanizsa Újság
-
  Ma 15:16 Megyei

Az ünnepi időszakra vonatkozó ingyenes parkolásról szóló rendelet az elmúlt szombaton lépett érvénybe.

A 103 éves Kirk Douglas a fiatal menyével pózolt

Kimondani is elképesztő, hogy már 103 éves Kirk Douglas, Michael Douglas édesapja. A legendás színész születésnapján egy friss közös fotó is készült róla és a menyéről.

Újabb opcióval kedveskedik az Epic Games, több maradhat a fejlesztők zsebében

A Fortnite fejlesztői új digitális játékboltjuknak igazságosabb bevételelosztásával már így is sok fejlesztőt meggyőztek, hogy az Epic Games Store-ban tegyék exkluzívvá játékaikat, most pedig egy újabb funkcióval próbálnak még több stúdiót magukhoz csábítani – számolt be róla a Gamespot. Korábban ugyanis a boltból elérhető játékokon…