Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Összeomlott egy gyalogoshíd Washingtonban, több ember megsérült

Már többször is jelezték, hogy probléma van a híd szerkezetével.

Orbán Viktor: a becsület már rendben van, a többit meglátjuk!

A kormányfő Brüsszelből drukkolt a magyar labdarúgó válogatottnak.

Árokba csúszott egy autó a 4-es főúton

Árokba hajtott egy személyautó a 4-es főúton, Kisújszállás közelében. Két embert a műszaki mentést végző karcagi hivatásos és kisújszállási önkormányzati tűzoltók emeltek ki a járműből, majd átadták őket a mentőknek. A rajok áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Árokba csúszott egy autó a 4-es főúton

Árokba hajtott egy személyautó a 4-es főúton, Kisújszállás közelében. Két embert a műszaki mentést végző karcagi hivatásos és kisújszállási önkormányzati tűzoltók emeltek ki a járműből, majd átadták őket a mentőknek. A rajok áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Realistán értékelve, a maximumnál sokkal többet hozott ki magából a magyar fociválogatott

Blikk
-
 Ma 00:26Sport

Nehéz érzelem nélkül értékelni a 2021-es Európa-bajnokság ránk vonatkozó részét. Kétszer játszottunk döntetlen az elmúlt két világbajnokkal. Kétszer is csak hat és egynéhány percen múlott a hihetetlen bravúr. Háromszor mutattuk meg a világ legjobb csapatainak, hogy ez a magyar csapat már egy másik magyar csapat.

A számok egyértelmű üzenete a jelenről és a jövőről

A Gordon Conwell Teológiai Szeminárium először 1982-ben vállalkozott arra, hogy átfogó, „globális” és regionális, nagyon differenciált képet adjon a világkeresztyénség és a vallások helyzetéről a számok egyértelmű nyelvén. Az Oxford University Press adta ki az akkor 1000 oldalas kötetet, amely az összes felekezet (és nemcsak a világvallások,…

Eb 2020: És eljöttek azok az idők, amikor a magyarok többé nem féltek

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke legújabb Facebook-bejegyzésében a magyar színekkel kivilágított építményekből (többnyire sportlétesítményekkel) készült montázzsal üzent.

5 budapesti park, ahol magad mögött hagyhatod egy kicsit a várost

Budapest, a magyar főváros, bizony Európa-szinten is nagyvárosnak számít. Ami azt jelenti, hogy rengeteg ember él itt, akik épületekben laknak és tömegközlekedéssel járnak más épületekbe dolgozni. A sok beton után néha jól esik egy kis pihenés, felüdülés egy igazán zöld környezetben – mutatok öt budapesti parkot, ami biztosítja ezt!

Több mint 60 borász boraival készül a Rosalia Fesztivál

A rendezvényen kóstolható lesz az idei VinAgora Nemzetközi Borverseny legjobb rozéja és legjobb gyöngyözőbora is.

Döntetlen a címvédő és a világbajnok budapesti csatáján

A portugál válogatott 2-2-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal a Puskás Arénában.

Egy spanyol börtönben felakasztva találták John McAfee-t, a világ első vírusvédőjének atyját!

Tech Hírek – McAfee-t holtan találták cellájában egy Barcelona melletti börtönben szerdán, helyi idő szerint délután 1 óra körül, és a helyszínre érkezett egy orvosszakértő – közölte a CNN-nel a katalán legfelsőbb bíróság szóvivője. Azt mondta, hogy a halál okát vizsgálják.   Az ottani börtönöket irányító katalán regionális kormány igazságügyi mini

Rossi: A játékosaim három meccset oroszlánként harcoltak végig, egy országot tettek büszkévé

A szövetségi kapitány szerint is hihetetlen, hogy egy 2-2-es döntetlent Németországban ünnepelnek a németek ellenünk. Ő elégedett a mutatott játékkal. A gólszerző Schäfer szerint többet érdemeltünk volna.

Több mint kétmilliárd forintnyi dollárért vett luxusvillát Vajna Tímea

A 650 négyzetméteres házban hat hálószoba és hét vécé található, valamint egy nappali méretű ruhásszoba.

„Ennél többet érdemelt volna a csapat” – csalódottan nyilatkoztak a magyar játékosok a kiesés után

A válogatott tagjai nagyon sajnálják, hogy nem jött össze a győzelem, de remélik, a vb-selejtezőkön megmutathatják, mi van még bennük.