Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy Adolf Hitler nevű képviselőt választottak vezetőnek

Óriási többséggel, közel 85%-kal nyerte a választásokat Adolf Hitler Namíbia északi részén. Az Eagle FM Namibia híre szerint az Uunona Adolf Hitler nevű politikust szülőföldjén az Adolf keresztnév nem ritka az egykori német gyarmaton. Uunona Adolf Hitler a nevével kapcsolatban elmondta: “Nekem gyermekként ez teljesen normális név volt. Csak…

Járt mostanában plázában? Nem? Ne is tegye! – villanófényben egy ország mentális állapota

Akit a rossz sorsa így karácsony tájékán beűz egy plázába, az ha figyelmesen rohan végig az áruházon, képet kaphat az

Zseniális hirdetést adott fel egy magyar suzukis

Mivel Gábor családi és egyben szexuális élete a tét, ezért a nevében is megköszönjük, ha valaki megszabadítja ettől a Suzukitól.

Egységes adminisztratív hely

Radivoj Paroški regionális fejlesztésért, interregionális együttműködésért és helyi önkormányzatokért felelős helyettes titkár tegnap munkalátogatást tett Zomborban, ahol találkozott a város polgármesterével, Antonio Ratkovićtyal.

Megszűnik a Kacsamesék, nem készül több epizód

Origo
-
 Ma 14:21Bulvár

Itthon is népszerű volt a széria.

Cukiság: anyamedve és három kis bocsa egy madáretetőt ürít ki

Nuus
-
 Ma 14:18Színes

Alighanem egy kis desszertre vágyott az anyamedve és három kis medvebocsa: Alaszkában egy madáretetőt fosztottak ki. De olyan cukin, hogy azért nem lehet haragudni rájuk.

Egyre többen kötnének online biztosítást

A biztosítások piacán is érződik a koronavírus hatása. Az OTP Mobil megbízásából és a MABISZ szakmai támogatásával készült kutatás szerint a megkérdezettek 20 százaléka kifejezetten a járványhelyzet hatására kötött új biztosítást. Emellett az is megfigyelhető, hogy a jelenlegi helyzetben egyre többen választanának az online lehetőségek közül.…

Életfogytiglanra ítélte az Iszlám Állam egykori katonáját a Fővárosi Törvényszék

Életfogytiglanra ítélte emberiesség elleni, emberölésekkel megvalósított bűntett miatt Haszan F. szír férfit, az Iszlám Állam egykori katonáját a Fővárosi Törvényszék csütörtökön első fokon. A vádlott leghamarabb harminc év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

Legyőzhetetlen: egy 102 éves nő másodszorra is túlélte a koronavírust

Angelina Friedman Covid-19 tesztje először márciusban lett pozitív, majd nemrég még egyszer elkapta a betegséget, amit ismét túlélt. A 102 éves nő ezzel a legöregebb lett, aki kétszer is túlélte a koronavírust.

Három Gonyec és egy másik

Pleszeckből három orosz polgári távközlési hold és ráadásnak egy meg nem nevezett célú katonai űreszköz állt ma pályára.

Hibrid formában, több helyszínen zajlik majd a Sundance Filmfesztivál

Index
-
 Ma 14:13Film

Január 28. és február 3. között lesz a mustra.

Óriási robbanás volt Bristol közelében, egy ember meghalt

A detonációban többen megsérültek és eltűntek.

Bajnai egykori szövetségesei sem tétlenkednek

Mandiner
-
 Ma 14:12Belföld

Míg az exkormányfő egyre többször nyilvánul meg ismét közéleti kérdésekben, az elmúlt időszakban Bajnai emberei a Fővárosi Önkormányzatban és az ellenzéki hátországban is rendre feltűntek.

Operatív törzs - lecsaptak egy rendezvényre Újpesten, ahol 21 embert találtak, ezt csinálták épp

Blikk
-
 Ma 14:09Belföld

Az operatív törzs csütörtökön délután, a Kormányinfót és a törzs egyes tagjainak bizottsági meghallgatását követően tartott sajtótájékoztatót.