Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Netflixnek már több mint 200 millió előfizetője van világszerte

A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt, s így már 200 millió fölött jár.A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt, s így már 200 millió fölött jár.

Több mint 400 óvodás számára kezdődött meg a második félév

A téli szünetet után – igazi zimankós időben – hétfőn kezdődött meg az óvodai foglalkozás Szenttamáson. A községben 3 településen 9 épületben összesen 419 óvodás kezdte meg a második félévet. 

Több tonnás mozgólépcső-elemeket kell kivarázsolni az átépülő metróállomásokból

A SWIETELSKY Építő Kft. munkájának köszönhetően az állomásokon néhány motívumtól eltekintve már semmi sem idézi az egykori látványvilágot.

Több mint ezer teherautót vásárol a német hadsereg

A német hadsereg 1048 darab Iveco Trakkert vásárolt, amelyeket 2021 és 2028 között kell leszállítania az olasz konszernek. A megrendelés értéket nem tették közzé, de annyi bizonyos, hogy hosszútávú munkát ad a Iveco Defence Vehiclesnek.

A Netflixnek már több mint 200 millió előfizetője van világszerte

A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt.

Nagy a baj, rákos a ValóVilág sztárja, többször megműtötték

Sokkoló diagnózist kapott orvosától a ValóVilág harmadik szériájában megismert Tommyboy – írja a Blikk. A reality egykori sztárja bőrrákban szenved. „Nem temetem magam, de beszélgettem a párommal a halálról, és a lányomat is úgy nevelem majd, hogy ez ne legyen tabutéma, hiszen – ahogy a születés – a halál is az élet velejárója – mondta

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Több mint 8,5 millióval fizettek elő a Netflix-re 2020 utolsó negyedévében, így már 200 milliónál is több előfizetőjük van.

Fél nap alatt száznál is több vakcina

Szabadkán szerdán kezdődött meg az előzetesen bejelentkezett, 75 évnél idősebb polgárok koronavírus elleni védőoltása. A Pescsara helyi közösség területén lévő rendelőben a délelőtt folyamán több mint száz idős polgártársunk kapta meg a kínai Sinopharm által kifejlesztett vakcinát.

Biden hamar kiradírozza Trump több lépését

Telex
-
 Ma 14:55Külföld

Az új amerikai elnök első száz napja alatt rendeletekkel tervezi elkaszálni elődje sok jelképes lépését, és egy jelentős gazdaságélénkítő-csomagot és bevándorlási reformot is végigtolna a kongresszuson. Biden arra készül, hogy a republikánusokkal is tud majd egyezkedni, de még saját pártjában is van ellenállás a terveivel szemben.

A küldöttek többsége támogatta a tihanyi üdülő eladását

múosz
-
 Ma 14:28Média

2021. január 9-én a járványveszélyre tekintettel „elektronikus hírközlő eszköz” – a Zoom-alkalmazás – segítségével lebonyolított küldöttgyűlés mintegy kilencórás vita után döntött a MÚOSZ tihanyi üdülőjének értékesítéséről. A testület 21 igen, 13 nem és 4 tartózkodó szavazattal meghozott határozata alapján a szövetség a liciten a legmagasabb…

Jóval kevesebb állásra sokkal többen jelentkeztek - Így alakult 2020-ban a magyarországi álláspiac

Tavaly a negyedik negyedévben stabilizálódott a magyarországi álláspiac: az új álláshirdetések száma csupán egy százalékkal maradt el a 2019 azonos időszakában mért szinttől - közölte a Profession.hu szerdán az MTI-vel.

Friss adatok mutatják a koronavírus miatti többlethalálozást

Az előzetes adatok szerint 2020 52. hetében 3478 fő veszítette életét Magyarországon. Ez azt mutatja, hogy mintegy 30%-kal többen haltak meg az év végén, mint egy évvel korábban. A halálozási többlet az utóbbi hetekben kissé csökkent, hiszen november-decemberben összesen mintegy tízezer fővel több, másfélszer annyi ember hunyt el, mint…

Még több olvasnivaló a zentai Városi Könyvtárban

Több mint 300 új könyvvel gazdagodott a zentai Városi Könyvtár.