Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: 100 millióan fertőződtek meg a világon, több mint a fele meggyógyult

A fertőzés 192 országban és régióban van jelen. A világon 100 248 229 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 156 941, a gyógyultaké 55 362 744 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem friss adatai szerint.     Egy nappal korábban 99 706 375 fertőzöttet tartottak nyilván, a halottak száma 2 139 803, a…

Sokkal könnyebb eladni egy elektromos autót, mint egy benzinest

autopro
-
 Ma 07:22Gazdaság

Magyarországon körülbelül egy hónappal gyorsabban lehet eladni egy villanyautót, mint egy tradicionális hajtású négykerekűt.

Már százmilliónál is több korona-fertőzött van a világon

55,3 millióan felgyógyultak a betegségből, több mint kétmillióan viszont belehaltak.

Porszívóval rabolt több, mint 2 millió forintnyi készpénzt, az ottfelejtett szemüvege buktatta le

Pedig megvolt minden: autóban várakozó bűntárs, beépített ember, pénzszívó porszívó, csak az elhagyott szemüveg és egy szemfüles optikus tett keresztbe.

Már több mint százmillióan elkapták a koronavírust a világon

Index
-
 Ma 07:16Külföld

A helyzet az Egyesült Államokban a legrosszabb.

A republikánusok többsége ellenzi a Trump elleni eljárást

A szenátus ennek ellenére megszavazta az impeachment megindítását.

Hiába a járvány, a brit könyvpiac 2007 óta nem bonyolított akkora forgalmat, mint tavaly

Szinte hihetetlen számok a brit piacról, és egy tizenhárom éve példátlan növekedés.

A republikánus szenátorok elsöprő többsége ellenzi, hogy folytassák a Donald Trump elleni alkotmányos vádeljárást

A republikánus szenátorok elsöprő többsége ellenzi, hogy folytassák a Donald Trump volt amerikai elnök elleni alkotmányos vádeljárást (impeachment).

Törőcsik Eszter súgó: “Küzdök, mint egy oroszlán”

Törőcsik Eszter végzettsége szerint bábszínész. Több bábszínház társulatának is volt tagja, de most a József Attila Színház csapatát erősíti, mint súgó. Az nlc.hu beszélgetett vele.

A republikánus szenátorok többsége szerint alkotmányellenes a Trump elleni vádeljárás

Blikk
-
 Ma 07:01Külföld

A republikánus szenátorok elsöprő többsége ellenzi, hogy folytassák a Donald Trump volt amerikai elnök elleni alkotmányos vádeljárást (impeachment). Ezt bizonyítja az a keddi szavazás, amelynek során az 50 felsőházi republikánus képviselőből 45-en arra szavaztak, hogy a felelősségre vonási eljárás alkotmányellenes.

Egy nagykőrösi parkolóban több autónak is nekihajtott egy nő

Egy nagykőrösi élelmiszerüzlet parkolójában tolatott autójával egy nő, és nekiment a mögötte álló autó­nak.

Trump több korrupciós perét is leállította az amerikai legfelsőbb bíróság

Az amerikai legfelsőbb bíróság leállított hétfőn, öt nappal elnökségének vége után több olyan pert Donald Trump ellen, amelyekben azzal vádolták meg őt tagállamok, egy civilszervezet, szállodák és éttermek, hogy megsértette az alkotmány korrupcióellenes pontjait, mert hivatali idejére nem vált meg üzleti tulajdonaitól, egyebek között a…

A magyar dolgozók több mint harmada attól fél, hogy kirúgják

Szerintük közepes vagy nagy a valószínűsége annak, hogy elveszítik az állásukat. 11 százalék pedig "jelentős mértékben" tart az állása elvesztésétől, mutatta ki egy nemzetközi felmérés.

Sokkal izgalmasabb a pozsonyi csata és története, mint amilyennek a kurzus láttatni akarja

Múlt év végén nagy port kavart a Magyarságkutató Intézet pozsonyi csatáról szóló animációs filmje, melynek kapcsán a korszak egyik legelismertebb kutatóhoz fordultunk. Sudár Balázs történésznek sok kérdésre kell azt válaszolnia, hogy nem tudja pontosan, hogyan volt, mégis, a több mint ezer évvel ezelőtti események általa felvázolt kontúrjai sokkal

Egy fát kivágnak, a többit pedig karbantarják az Ady Endre úton

Fakarbantartási munkálatokra számíthattok az Ady Endre út környékén - jelezte az önkormányzat oldala. Az Ady Endre úton a Kehely utca és Orsovai utca közötti szakaszon található japánakácok karbantartását tervezik a közeljövőben, az időjárás függvényében. A munkák félpályás forgalmi akadállyal is járnak.A megjelölt útszakaszon a…