Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

7 milliárdos többletről beszélt, de 23 milliárdos adósságot hagyott maga után a fideszes városvezetés

Sok más kormánypárti városvezetőhöz hasonlóan Pécs polgármesterét, Páva Zsoltot is leváltották az őszi önkormányzati választáson. A fideszes ekkor azt állította, a város önkormányzatának kasszájában mintegy 7 milliárd forint áll rendelkezésre, de az új polgármester egészen másról számolt be. Péterffy Attila független városvezető szerint “az…

Genetikailag a szlovákok jobban kötődnek a magyarokhoz, mint egyes szláv népekhez

Körkép
-
  Ma 14:30 Határtalan

A szlovákok genetikai szempontból kevertebbek mint a többi szláv nép - a földrajzi közelség miatt

Top5: A legyőzhetetlen bokszoló gyorsabb, mint a villám – Videó

Sport365
-
  Ma 14:22 Sport

Bemutatjuk a Sport365 e heti Top 5 témáját. Nr5.

Meghan Markle-ról kétszer több negatív cikk született, mint pozitív

HVG
-
  Ma 14:20 Életmód

A Guardian kielemezte a Sussexi hercegné médiahelyzetét.

Nem Pálffy és Stahl az elsők: 3 páros, akik a színfalak mögött gyűlölték egymást

Noizz
-
  Ma 14:03 Bulvár

Közel két évtizede nem dolgozik együtt a képernyőn Stahl Judit és Pálffy István, de Stahl még mindig neheztel a férfire, annak viselkedése és beszólásai miatt. Mutatunk még három párost, akikről munkájuk miatt azt hihetnénk, hogy jóban voltak, de közben mégsem szerették egymást.

Több mint negyven tonna kidobott fenyőfát égetnek el a pécsi erőműben

A karácsonyi ünnepek után kidobott mintegy 40-45 tonna fenyőfát égetnek el idén a pécsi erőműben - tájékoztatta Veolia csoporthoz tartozó Pannon Hőerőmű Zrt. (PH) az MTI-t.

Tíz dolog, amit nem tudtál a Több mint testőrről

Port
-
  Ma 13:25 Film

„And I will always love you” – énekelte első mozis szerepében a pályája csúcsán álló Whitney Houston, aki a szintén aranykorát élő Kevin Costnerrel alkotott felejthetetlen párost. Ez a tíz érdekesség segít még jobban átélni a nosztalgiát.

Ez a fenyő képtelen az öregedésre: több ezer évig is elélhet megbetegségek nélkül

Egyszerűen nincs beprogramozva az öregedésre és egész életében a betegségek, valamint az aszály okozta betegségek leküzdését segítő kemikáliákat termel a páfrányfenyő - állapították meg amerikai és kínai kutatók, megfejtve a fafaj hosszú életének titkát.

Igazság mondat az MSZP-től: több százezer magyar élne, ha Orbán inkább az egészségügyből űzne sportot

HírHugó
-
  Ma 12:55 Vélemény

Orbán Viktor kormányzása alatt a sportkiadások 450 százalékkal nőttek hét év alatt, miközben az egészségügyre fordított összegek csupán 39 százalékkal- írja Korózs Lajos, az MSZP politikusa közleményében Ez a különbség pedig emberéletekben mérhető: a Fidesz hatalomra jutása óta közel 300 ezer magyar halt meg megelőzhető vagy kezelhető…

Egyre több a taxis, létszámstoppal igazítanák a felhígult szakmát

Sonline
-
  Ma 12:30 Belföld

Egy év alatt 8 százalékkal nőtt a taxis egyéni vállalkozók száma, így jelenleg már több mint 7500 egyéni vállalkozó közlekedik az ország útjain.

Több százezer hal pusztult el a Macleay folyóban az Ausztrál tűzvész miatt

Több százezer őshonos hal pusztult el Új-Dél-Wales Szövetségi Állam északi részén az után, hogy a heves esőzések belemosták az Ausztráliában hónapok óta pusztító tűzvészek hamuját és üledékét a Macleay folyóba.

Ufc: többször is visszajött a halál torkából McGregor ellenfele

Tizenöt hónap után vasárnap hajnalban visszatér az oktagonba Conor McGregor – a balhés ír az amerikai Donald Cerrone ellen harcol majd a UFC Las Vegas-i gáláján.

A Fiat Chrysler is több elektromos autót akar

Elektromos autók gyártására készül Kínában a Fiat Chrysler és a Foxconn.

Több F1-es elemet vett át a Formula E-pálya Mexikóban

Motorsport
-
  Ma 12:05 Forma1

A Formula E 2019/20-as naptárának első verzióját tavaly júniusban hozták nyilvánosságra, Mexikó mellé pedig ekkor az volt beírva, hogy február 15-én rendezhetnek versenyt, azonban ekkor még nem történt meg a pálya homologizációja.A megjegyzésre azért volt szükség, mert a Formula E mezőnye erre a szezonra a korábbi 22-ről 24 fősre bővült,…

Egyre több szakmában lesz alapelvárás a coach végzettség

A vezetői, HR és a sales állásajánlatokban az angol nyelvtudás és a számítógépes ismeretek mellett gyakran megkövetelik már a coaching eszköztárban való jártasságot és szemléletet. A munkaerőpiaci helyzet és új vállalatvezetési irányzatok is erősítik azt a trendet, hogy a vezetőknek is változtatni kell vezetési stílust, amiben nagy mértékben segít…