Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint 15,5 millió embernek elegendő vakcinát rendelt a magyar kormány

Hazánk a brüsszeli beszerzési rendszeren keresztül eddig 12 048 855 ember oltásához szükséges oltóanyagot rendelt, saját beszerzés útján pedig további 3,5 millió ember beoltásához elegendő vakcina szállításáról állapodott meg.

El kell altatni csaknem 900 szarvasmarhát, amelyek több mint két hónapon át hánykolódtak a Földközi-tengeren

RTL Klub
-
 Ma 18:15Bulvár

Figyelem a következő felvételek egyeseket érzékenyen érinthetnek! El kell pusztítani csaknem 900 szarvasmarhát, amelyek több mint két hónapon át hánykolódtak a Földközi-tengeren egy hajón, és egy hete egy spanyol kikötőben várták a döntést sorsukról. A spanyol hatóságok szerint a beteg állatokat az Európai Unió területére nem lehet…

Idén eddig több mint 120 embercsempészt fogtak el Magyarországon

RTL Klub
-
 Ma 18:11Bulvár

Tizenegy szír férfit szállított az a két szerb embercsempész, akiket szombaton fogtak el a 8-as úton. A rendőrök információt kaptak róluk, emiatt állították meg az olasz rendszámú autót. Kedden egy iraki és egy egyiptomi férfin ütöttek rajta a fővárosban, ők a gyanú szerint Budapestről működtettek egy hálózatot. Idén eddig több mint 120 embercsempé

Víruskutató: minél több az oltás, annál kevesebb az újabb mutáns

Minél többen oltatják be magukat, annál kisebb az esélye, hogy újabb koronavírus-mutánsok keletkezzenek - mondta Rusvai Miklós víruskutató az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel. Hozzátette, fenntartás nélkül kell alkalmazni a keleti vakcinákat, mert csak így lehet megfékezni a járvány harmadik hullámát.

Akkora mennyiség érkezik a Szputnyikból Budapestre, mint még soha

Egy igen komoly szállítmány futhat be Budapestre, az eddigi legnagyobb, amit az orosz biztosítottak Magyarország számára.

Változik az oltási stratégia: több vakcinatípus esetén is megnyújtják a két dózis között eltelő időt

Az ATV Híradó birtokába került az a Müller Cecília által aláírt körlevél, amelyet a háziorvosok kaptak, és amely alapján jelentősen módosul a Pfizer- és az AstraZeneca által gyártott vakcinák beadásának protokollja – írja az ATV honlapja. A szombati keltezésű levél szerint a Pfizer-vakcinák esetében a második adag vakcina beadási ideje az első…

Hadházy Ákos: Még a kutyák oltását is komolyabban veszi a kormány, mint az emberekét

SzMo
-
 Ma 17:59Belföld

A politikus azután mutatta meg az ebek igazolását, miután a magyar kormány úgy döntött, hogy nem írják be az oltási igazolásba, hogy ki milyen covid elleni vakcinát kapott.

Több mint 13 millió ember beoltására elegendő vakcinát rendelt Magyarország

Magyarország az Európai Unió beszerzési rendszerén keresztül eddig 9 868 855 ember oltásához szükséges vakcinát rendelt, míg saját közvetlen beszerzés útján további 3 500 000 ember beoltásához elegendő szállításról állapodott meg. Ennek eredményeképpen év végéig 13 368 855 fő beoltására nyílik lehetőség.

Galgóczi: cél, hogy minél többen megkapják az első oltást

Minél több embernek akarják beadni az első koronavírus elleni oltást, ezért változik a Pfizer-Biontech és az AstraZeneca vakcinája esetében a második oltás időpontja - közölte Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Hat érmet szereztek a magyar cselgáncsozók Prágában

Origo
-
 Ma 17:46Sport

Az olimpiai kvalifikációs világkupa éremtáblázatán második lett a magyar válogatott.

Több mint 20 millió oltást adtak már be Nagy-Britanniában

Meghaladta a 20 milliót a koronavírus ellen beadott oltások száma Nagy-Britanniában - jelentette be vasárnap Matt Hancock brit egészségügyi miniszter.

Már több mint 20 millió vakcinát adtak be Nagy-Britanniában

Index
-
 Ma 17:40Külföld

Az a terv, hogy július végére mindenkit beoltsanak az országban.

Galgóczi: cél, hogy minél többen megkapják az első oltást

Minél több embernek akarják beadni az első koronavírus elleni oltást, ezért változik a Pfizer-Biontech és az AstraZeneca vakcinája esetében a második oltás időpontja - közölte Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője az M1 aktuális csatornán vasárnap.