Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hosszú hétvégi mérleg Maros megyében: több mint 500 új fertőzött

Bár Maros megyében is jelentősen csökkent a koronavírusos fertőzöttek száma, mégis az elmúlt öt nap alatt – a hosszú hétvégén – 518 új esetet azonosítottak, a fertőzéssel összefüggésbe hozott halálesetek száma pedig 17 volt.

Még hat napig nagyon fontos támogatásra pályázhatnak a zöldipari cégek

Még hat napig pályázhatnak magyar zöldipari cégek arra a Nyugat-Balkáni Zöld Központ által meghirdetett támogatásra, amelynek célja a nyugat-balkáni régió párizsi klímamegállapodás szerinti hozzájárulásainak elérése.

Felvidéki nyilatkozat: több mint ezer támogató, baloldali támadások

Egy hete egy felvidékiekhez intézett nyilatkozat jelent meg portálunkon, mely kiáll Magyarország és Lengyelország vétója és a keresztény konzervatív értékek mellett, melyet meglepően sokan támogattak, s melybe természetesen azonnal beleszállt a hazai magyar balliberális oldal. Az aláírókat kérdeztük.

"Végre elkezdődött a nemzetközi szezon, de nagyon csikorogtak még a kerekek"

Fegyverneky Zsófia nemrég 2022-ig hosszabbított Sopronban, de ennél messzebb még nem tervez a pályafutásában.

Koronavírus: a lakosság rosszabbnak érzi a gazdasági helyzetet, mint tavasszal

Novemberben a lakosság és a vállalatok közérzete is romlott az előző hónaphoz képest a Századvég Gazdaságkutató felmérése szerint. Ezt a súlyosbodó vírushelyzet és a szigorodó korlátozások magyarázzák. A lakossági index értéke az előző havi –11,2 pontról –14,9 pontra, míg a vállalati index értéke az októberi –18,2 pontról –21,4 pontra…

Nagy felháborodást okozott a parkolási koncepció

Bama
-
 Ma 14:00Belföld

Bizonyos esetekben súlyos tízezreket is elkérhetnek a településen.

Több mint 15 millió Fortnite játékos harcolt Galactus ellen egy időben

Leet
-
 Ma 14:00Gaming

Ugyan már mindenki azzal van elfoglalva, hogy az új Battle Pass tartalmakat farmolja, mégis fontos egy rövid ideig visszatekintenünk a tegnap estére. Akkor még ugyanis nem a Jones ügynök által összeverbuvált fejvadászok, hanem a Marvel képregényes univerzum dominált. Ráadásul a történet elérte a tetőpontot. Megérkezett Galactus, a hosszú…

Budapest Bár karácsonyi és szilveszteri koncert a nappalidban

Corn & Soda
-
 Ma 14:00Zene

Karácsonyi koncert premier: 2020. december 20. vasárnap, 19.00 – 21.00 óraA rögzített előadás megtekinthető: 2020.december 21 – 2020.december 27. Szilveszteri koncert premier: 2020.12.31. csütörtökA rögzített előadás megtekinthető: 2021. január 1 – január 2. éjfélig...

Immár itthon is perelhetők a nagy online cégek

Az Európai Unió bírósága a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

"Igazából mi végig tudtuk, hogy ez a meccs a miénk lesz" - zhoxk

Esport 1
-
 Ma 14:00Gaming

Új szervezetüknél rögtön egy tornagyőzelemmel debütáltak zhoxkék.

Nagy dobásra készül a német Bundesliga, sorban állnak a befektetők

Több mint 20 priváttőke-társaság szállt be a versenyfutásba, hogy befektethessen a német profi labdarúgóliga legújabb vállalkozásába 300 millió eurót. A Bundesliga nemzetközi online előfizetéses rendszert dobna a piacra.

Felfüggesztett börtönt kapott a férfi, aki több hajdú-bihari nőt is bántalmazott

Debrecen - A 60 éves férfi többször dühöngött ok nélkül ittasan, kukát dobált, telefont lopott, és itt még nincs vége.

Napelemes rendszerek: Magyarországon alacsonyabb a minőség, mint a szomszéd országokban

Az ősz folyamán magyar fordításban is megjelent a napelemes rendszerek létesítésére vonatkozó, eddig csak angol nyelven elérhető szabvány. A magyar nyelvű szabvány nagy segítséget nyújthat a tervezők számára, azonban a fő probléma eddig sem a tervezéssel, sokkal inkább a kivitelezések színvonalával volt.

Grosjean, aki többet tört, mint Sato és Maldonado együtt

Alapjárat
-
 Ma 13:52Forma1

Egy beváltatlan ígéret, aki a baleseteiről marad emlékezetes.