Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jövőre 7 százalékkal több forrás jut sz önkormányzatoknak

Az ideihez képest jövőre 17 százalékkal - 118 milliárd forinttal - több forrást biztosít az önkormányzatoknak a központi költségvetés - közölte a Fidesz alelnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Nyolc országból 110 startupötlet érkezett a magyar innovátorokat segítő programra

Digitálisan
-
  Tegnap 23:36 Gazdaság

Nyolc országból 110 startupötlet érkezett a magyar innovátorokat segítő Reload Hungary inkubációs programra, a jelentkezők egyebek közt munkaerő-közvetítéssel, kórházi adminisztráció csökkentésével vagy épp vendéglátóipari megoldásokkal keresnek választ a pandémia adta új problémákra – közölte a koordinációért felelős Startup…

Megjelent a koronavírus a Rákóczi Szövetség táborában, többen hazautaztak

Többen hazautaztak megfigyelésre a Rákóczi Szövetség sátoraljaújhelyi táborából, mert egy magyar és egy szerb koronavírus-fertőzött táborozóval érintkeztek – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a 250 résztvevős táborban két koronavírusos beteget azonosítottak, őket a budapesti Szent…

Egyre több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak a magyar fiatalok

BTL
-
  Tegnap 23:00 Belföld

A fiatalabbak több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, a paradicsom és az eper a kedvenc, tarol a csirkehús, növekszik a halfogyasztás – derült ki a Fény Utcai Piac 2200 fős, hazai gyümölcs-, zöldség-, tej-, hal- és húsfogyasztási szokásokat vizsgáló felméréséből. A Piac júliusban nagyszabású jótékonysági kezdeményezést is indít.

Hoppácska: pénzügyminiszter úgy még nem játszott Deep Purple-t, mint Varga Mihály!

Végre kiderül az igazság arról, mi köze is van Varga Mihály pénzügyminiszternek a metálhoz. Vigyázat: gitáros videó is van!

Elképesztő leletekre bukkantak több mint 4000 éves halotti emlékművekben

Blikk
-
  Tegnap 21:51 Külföld

Művészi kővéseteket találtak Észak-Izraelben a rejtélyes, több mint négyezer éves temetkezési dolmenekben – jelentette a Háárec című izraeli újság honlapja szerdán.

Már több mint 3 millióan fertőződtek meg az Egyesült Államokban

HVG
-
  Tegnap 21:44 Külföld

Az Egyesült Államokban van a világon a legtöbb fertőzött és eddig 131 ezren haltak bele a koronavírus okozta betegségbe.

Már több mint 3 millió fertőzött van az USA-ban

24.hu
-
  Tegnap 21:38 Külföld

A héten volt olyan nap, hogy 60 ezer új esetet regisztráltak.

Több ezer tüntető Niš utcáin

Nišben is tüntetnek szerda este, az N1 Televízió tudósítója szerint több ezer fiatal és idősebb elégedetlen polgár vonult az utcákra a városban és a Szerb Haladó Párt épülete előtt is … Read More

A helyzet már rosszabb, mint a 2008-2009-es világgazdasági válságnál volt

Az elemzők által vártnál kevésbé, 7,8 százalékkal nőtt az előző hónaphoz képest az ipar teljesítménye Németországban májusban. Kérdés, hogyan hat mindez a némethez kötött magyar gazdaságra.

Óriási drágulás: többe idén idén az alapélelmiszerek

Nosalty
-
  Tegnap 21:11 Gazdaság

Az elmúlt egy évben az élelmiszerek és a szeszes italok, dohányáruk ára nőtt jelentős mértékben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal.

Bezzegromániában még soha nem regisztráltak ennyi esetet, mint ma

Romániában meghaladta szerdán a 30 ezret az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma, az utóbbi 24 óra alatt diagnosztizált esetszám pedig rekordot döntött.

130 millió forint összértékű silány szállítmányok buktak meg

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 20:57 Belföld

A rendőrség folytat vizsgálatot félmillió darab rossz minőségű járványügyi védőfelszerelés ügyében.

J.K. Rowling és több másik világhírű művész is kikelt a túlzásba vitt antirasszizmus ellen

Írók, tudósok, közéleti személyiségek szerint a faji előítéletekkel szembeni fellépés immár a vélemény-nyilvánítási szabadságot és az emberiség számos kulturális örökségét fenyegeti.

Senkinek nem áll olyan jól a szétdobált ágynemű, mint Sarah-nak

Player
-
  Tegnap 20:27 Szex

Szerencse, hogy jól is érzi magát benne.