Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ufc: többször is visszajött a halál torkából McGregor ellenfele

Tizenöt hónap után vasárnap hajnalban visszatér az oktagonba Conor McGregor – a balhés ír az amerikai Donald Cerrone ellen harcol majd a UFC Las Vegas-i gáláján.

A Fiat Chrysler is több elektromos autót akar

Elektromos autók gyártására készül Kínában a Fiat Chrysler és a Foxconn.

Egyre több szakmában lesz alapelvárás a coach végzettség

A vezetői, HR és a sales állásajánlatokban az angol nyelvtudás és a számítógépes ismeretek mellett gyakran megkövetelik már a coaching eszköztárban való jártasságot és szemléletet. A munkaerőpiaci helyzet és új vállalatvezetési irányzatok is erősítik azt a trendet, hogy a vezetőknek is változtatni kell vezetési stílust, amiben nagy mértékben segít…

Most az esőzések miatt pusztult el több százezer állat Ausztráliában: már Sydney-ben is áll a víz + fotók

Több százezer őshonos hal pusztult el Új-Dél-Wales Szövetségi Állam északi részén az után, hogy a heves esőzések belemosták az Ausztráliában hónapok óta pusztító tűzvészek hamuját és üledékét a Macleay folyóba.

Több mint 90 milliárd forint jut gyermekétkeztetésre

Napi
-
  Ma 11:59 Belföld

Idén is félmillió gyermek jut friss zöldséghez, gyümölcshöz és tejtermékhez az iskolaprogramokban, s 2010 óta több mint háromszorosára nőtt a gyermekétkeztetésre fordított támogatás is.

Ausztrál tűzvész - Több százezer hal pusztult el a Macleay folyóban

Több százezer őshonos hal pusztult el Új-Dél-Wales Szövetségi Állam északi részén az után, hogy a heves esőzések belemosták az Ausztráliában hónapok óta pusztító tűzvészek hamuját és üledékét a Macleay folyóba.

Több száz elefánt lakik a Karthago gitárosának házában

Blikk
-
  Ma 11:49 Bulvár

Budafok – Húsz éve építettette meg álomházát Szigeti Ferenc (70), a több mint negyven éves Karthago együttes gitárosa. A zenész anno hetekig tervezgette egy szakemberrel közösen az épületet, amelyben fontos szempont volt, hogy nagy legyen a nappali.

A többség szerint igazságtalan és eltúlzott a gyöngyöspatai roma családok kártérítése

Az alapítvány közleményében azt írta, a politikai közbeszédben nagy visszhangot váltott ki az a bírósági ítélet, melynek értelmében szegregáció okán...

Lavinában tűnt el több hegymászó a nepáli Annapurnánál

Legkevesebb hét hegymászót sodort el lavina a nepáli Annapurna-hegy közelében – közölték szombaton a helyi hatóságok.

A kormány tíz év alatt nyolc százalékpkonttal több megújuló energiát vállalt

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közzétette a kormányzati honlapon a közelmúltban elfogadott energia- és klímapolitikai stratégiai dokumentumokat - tájékoztatta a szaktárca az MTI-t csütörtökön. Vállaljuk, hogy 2030-ra energiafelhasználásunkban a jelenlegi 13 százalékról legalább 21 százalékra nő a megújuló…

Az egyházi iskola nem vesz el semmit, inkább lelki többletet ad

Vaol
-
  Ma 11:30 Megyei

Kötetlen beszélgetésre hívta tegnap délután Szentgotthárd Város Ifjúsági Tanácsa és a Nagyboldogasszony plébánia a város általános és középiskolás diákjait. Az Iskola, érték, választás, lehetőség című program a gyerekek számára adott lehetőséget, hogy feltehessék kérdéseiket: mire kell számítaniuk, ha a jövő tanévtől esetleg már egyházi…

Egyre több a beteg, de járvány nincs

Szoljon
-
  Ma 11:30 Belföld

Jász-Nagykun-Szolnok megyében influenzajárványról nem beszélhetünk, de az előző héthez képest többen fordultak influenzaszerű tünetekkel háziorvoshoz.

Több nagy tűz volt Budapesten az elmúlt időszakban

Origo
-
  Ma 11:27 Belföld

Lángoltak raktárak, társasházak, de egy kollégium is leégett.

Több száz tüntető be akart törni egy párizsi színházba, mert megtudták, Macron elnök nézi az előadást

Egy közismert aktivista és újságíró a nézőtéren észrevette, hogy ott az elnök, és a Twitteren tüntetőket hívott oda.

Több amerikai reptéren is ellenőrzik a kínai Vuhanból érkező utasokat a koronavírus miatt

Több amerikai reptéren is ellenőrzik a kínai Vuhanból érkező utasokat a koronavírus miatt. Száz főből álló orvoscsoportot állít munkába az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ.