Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint 35 ezer ember beoltására elég vakcina érkezik hazánkba kedden

Gondola
-
 Ma 16:21Belföld

Újabb, 35 685 ember beoltására elegendő vakcina érkezik kedden a Pfizertől - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.

Országos tisztifőorvos: újabb, több mint 35 ezer ember beoltására elég vakcina érkezik

Újabb, 35 685 ember beoltására elegendő vakcina érkezik a héten a Pfizertől - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.

Megható: 30 perc különbséggel távozott az életből a szerelmespár, akik 66 évet éltek együtt

Az egész életüket együtt élték le, és megadatott nekik, hogy együtt is távozzanak a világból. Lehet ennél többet kérni? 66 év házasság után 30 perc különbséggel hunyt el az idős pár írt meg a Bors. Keserédes pillanazot élt át annak az idős házaspárnak a családja, akik szinte kéz a kézben távoztak a másvilágra: mindössze 30 perc telt el kettejük hal

Oltás – Több mint 6500 embernek adták már be a vakcinát az idősotthonokban

Több mint 6500 embernek adták már be a vakcinát az idősotthonokban, ezen a hétvégén 3400 oltást adtak be, többek között nyíregyházi intézményekben is. Az idősotthonokban élő veszélyeztetett korúak mellett folytatódik az oltás az egészségügyi dolgozók körében is. Többen már a második adagot is felvették, ami azt jelenti, hogy ők hamarosan…

Erőszakos tüntetések Tunéziában, több száz embert vettek őrizetbe

A biztonsági erők tagjai közül többen súlyosan megsérültek.

Más, mint a többi - újszerű mikulásvirág

Alig múltak el az ünnepek, a Dümmen Orange már a következő karácsonyra készül. A J’Adore nevű mikulásvirág-család növényei tökéletes formájukkal, kompakt növekedésükkel és a fellevelek mutatós színével hívják fel magukra a figyelmet.

Messit akár több hónapra is eltilthatják

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin csapatkapitánya akár tizenkét mérkőzésre szóló eltiltást is kaphat, miután a spanyol Szuperkupa vasárnap esti döntőjében kiállították – írta a madridi AS.     A sportlap szerint a kényszerpihenő hossza azon múlik, hogy az illetékes fegyelmi testület mennyire súlyosnak ítéli meg a Barca-sztár cselekedetét,…

Több mint 150-en felvételiznek a Németh Lászlóba – szigorú járványügyi szabályok mellett írásbeliznek a diákok

Január 23-án kezdődnek a központi középiskolai írásbeli felvételi vizsgák. A Németh László Gimnázium, Általános Iskolában a vizsgahelyszíneket előre fertőtlenítik majd, gyorsan beléptetik a diákokat, kerülve a csoportosulást és kézfertőtlenítőket is kihelyeznek.

Több mint 500 szakembernek kértek KFI-bértámogatást

Adó
-
 Ma 15:57Karrier

Idén 100 munkaadó majdnem 550 magasan képzett szakember részére igényelt már kutatási, fejlesztési és innovációs (KFI) bértámogatást.

Gázvezetékre nem lesz több pénz

A hidrogénes beruházások javára alakulna át a közösségi finanszírozás energetikai szelete: 2022-től zöldebbre fordulhat a támogatási rendszer.

Több száz embert bocsát el Szlovákiában két multinacionális óriásvállalat

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az AT&T nemzetközi elektrotechnikai óriásvállalat és a Johnson Controls multicég is tömeges elbocsátásokra készül. A legfrissebb információk szerint legalább 800 ember veszíti el a munkáját a következő hónapokban.   A Szlovákiában jelenleg 2800 embernek munkát adó AT&T 300 fős leépítést…

Több mint 7500 milliárd forint zúdul a vidékfejlesztésbe

A Közös agrárpolitika (Kap) uniós és hazai forrásai révén 2027-ig összesen 7537 milliárd forintot kap a vidékfejlesztés - mondta Nagy István az Agrárminisztériumban.

Újabb, több mint 35 ezer ember beoltására elég vakcina érkezik

Eddig 129 860 embernek elég védőoltás érkezett az országba.

Nem férnek többé hozzá a Chrome Synchez a harmadik féltől származó, chromiumos böngészők

HWSW
-
 Ma 15:42Infotech

A Google márciusban korlátozza privát Chrome API-jának elérését.