Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyre több kaliforniai városban tiltják, hogy bekössék a földgázt az új házakba

NRGreport
-
  Ma 17:12 Gazdaság

Az elmúlt fél évben már 13 kaliforniai város önkormányzata rendelkezett arról, hogy jövő évtől az új házakba és lakásokba nem lehet bevezetni a földgázt. Csak elektromos eszközök lehetnek ezentúl az új otthonokban. Többek között az egyeteméről ismert Berkeley, és a luxusvilláiról híres Santa Monica is az érintett városok között van. A kaliforniai…

Egyre több fiatal vállalkozna: így segítik őket

Az utóbbi tíz évben egyre több fiatal gondolkodik vállalkozás alapításában - mondta Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) elnöke kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Ránctalan, dús hajú, kockás hasú pasik, plasztikai műtét segítségével: igen, egyre többen vannak!

Nuus
-
  Ma 16:48 Bulvár

Nem csak a nőkre, a férfiakra is óriási nyomás nehezedik, hogy jól nézzenek ki és fiatalabbnak tűnjenek a koruknál. A VICE kisfilmje ezt a világot mutatja be.

Egyre több fiatal alapít vállalkozást

Magyarországon a valamilyen vállalkozáshoz köthető személyek 27 százaléka 40 év alatti.

Egyre több fiatal alapít vállalkozást

Magyarországon a valamilyen vállalkozáshoz köthető személyek 27 százaléka 40 év alatti.

Egy év alatt több mint 2255 tonna illegális hulladékot szállíttatott el a MÁV

Egy év alatt több mint 2255 tonnányi hulladékot vitetett el a MÁV fővárosi és vidéki vasúti területekről – közölte a vasúttársaság kedden az MTI-vel. A közleményben azt írták, tavaly a vasúti területekről országszerte 1090 tonna illegálisan lerakott hulladékhalmot vitettek el. Erre több mint 155 millió forintot meghaladó összeget fordítottak eddig.

„Mintha háborús övezetben lennénk” — több tucat halottja van az iráni tüntetéseknek

Neokohn
-
  Ma 16:23 Külföld

Teherán erőszakkal próbálja leverni magas üzemanyag árak miatt kialakult tüntetéseket. 

Hunguest Hotel Sóstó – Vendégfogadás több ezer négyzetméteren

Nyíregyházán 2011-től a következetes és egymásra épülő fejlesztéseknek, a hatékony marketing tevékenységnek köszönhetően évről évre ugrásszerű emelkedést mutatnak a turisztikai vendégforgalmi adatok.

Több mint négyszáz állaton segítettek három év alatt

Győr Plusz
-
  Ma 16:10 Megyei

A Kutymorgók Facebook-csoportként indult, még 2016-ban. A Győri Állatmenhely néhány lelkes önkéntese fogott össze azzal a céllal, hogy pénzt gyűjtsenek a menhelylakók ivartalanítására, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy gazdára találjanak. „A kezdeményezés sikerét igazolta, hogy átlátható és ellenőrizhető működéssel olyan megbízható…

Több százezer magyar fizetésével trükköznek a cégek

Hiába van papíron 250 ezer minimálbérre bejelentett magyar dolgozó, a valóságban többségük jóval többet keres – mondta a Magyar Nemzetnek Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke.

Akkora korrupciós botrányt tártak fel Andalúziában, hogy több spanyol szocialista is börtönbe mehet

Azonnali
-
  Ma 16:00 Vélemény

Egy kilenc éven át tartó korrupciós sémát tártak fel a spanyol hatóságok Andalúziában: most börtönbe mehet egy volt tartományi miniszterelnök és négy minisztere is.

Így támogathatod karácsony előtt a rászorulókat: országszerte több mint 200 helyen gyűjtenek

Három napon keresztül, péntektől vasárnapig várja a lakosság élelmiszeradományait országszerte mintegy 120 településen, több mint 200 áruházban a Magyar Élelmiszerbank Egyesület.

Az ajtók záródnak: Drucker nem közösködik Bugárral, ahogy a többi ellenzéki párt sem

A Jó Választás (Dobrá voľba) parlamenten kívüli párt önállóan indul a 2020-as parlamenti választásokon. Erről Tomáš Drucker pártelnök tájékoztatott kedden, hozzátéve: a Most-Híd párttal folytatott tárgyalások lezárultak. „Nem azért alapítottunk pártot, hogy aztán egy másik párt listáján induljunk. Nem zárkózunk el ugyanakkor semmilyen,…

Egyre több gyógynövényt termesztenek hazánkban is

A gyógynövények gyűjtésének, termesztésének és feldolgozásának több évszázados hagyományai vannak hazánkban. Az egészségtudatos életmód elterjedésével a gyógynövénykészítmények reneszánszukat élik.