Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Néhány órás napsütés, a déli óráktól többfelé zápor, zivatar várható

Várható időjárás az ország területén kedd estig Napközben ismét erőteljes gomolyfelhő-képződés várható néhány órás napsütéssel, a déli óráktól többfelé záporral, zivatarral. Területi átlagban nem, de intenzívebb gócokban lokálisan akár nagyobb mennyiség is hullhat. Az északnyugati, északi szelet élénk, főként a Dunántúlon erős…

Több autót is feltört Angyalföldön a tolvaj, a rendőrök tetten érték

Az elmúlt két hétben több gépkocsifeltörésről érkezett bejelentés a XIII. kerületi rendőrkapitányságra. A rendőrök közterületi akciót szerveztek azért, hogy elfogják az elkövetőt - írja a police.hu.Az akció első napján, május 19-én este a nyomozók felfigyeltek egy férfire, aki az utcán sétálva a parkoló autókat próbálta kinyitni, és…

Kertész igaza: a többség alattvalóként érzi jól magát

Hírklikk
-
  Ma 06:22 Vélemény

Nyolc év után „sikerült” megint vihart kavarni Kertész Ákosnak. A Kossuth-díjas író – meg akarták fosztani ettől is – ezúttal hajlandó volt nyilatkozni portálunknak – egyszer már a hallgatást választotta inkább – és megerősítette azt, amit hajdanán az Amerikai Népszavában írt, hogy tudniillik véleménye szerint a magyar nép genetikusan alattvaló.

Hová megyünk nyaralni idén? 2020 nyara nagyon más lesz, mint a többi

Tenger helyett vidékre vágynak a magyarok az idén egy elemzés szerint.

Több százmilliárdnyi támogatáshoz juthat hozzá a gazdák

A koronavírus-járvány miatt számos európai ország kérte a benyújtási határidő eltolását, míg Magyarország vállalta, hogy tartja a dátumot.

Több százmilliárdnyi támogatáshoz juthat hozzá a gazdák

A koronavírus-járvány miatt számos európai ország kérte a benyújtási határidő eltolását, míg Magyarország vállalta, hogy tartja a dátumot.

Több ezer vendéget veszített idén a Hortobágyi Nemzeti Park

A járvány miatti korlátozások enyhítésének köszönhetően újra látogatható a Hortobágyi Nemzeti Park több szabadtéri látványossága. A munkatársak két hónapot töltöttek turisták nélkül. A kényszerpihenőt arra használták, hogy amit lehetett, rendbe tettek. A látványosságok egyelőre korlátozásokkal látogathatók.

Három ütemben igényelhető a mezőgazdasági többlettámogatás

Június végétől három ütemben lehet igényelni a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak kezelésére biztosított, összesen 25 milliárd forintos mezőgazdasági többlettámogatást - közölte az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Egyre több élelmiszert vesznek interneten

Jó negyedévet zárt a Target, az Egyesült Államok egyik jelentős, élelmiszereket is árusító, kiskereskedelmi lánca. A vállalat 59 centes egy részvényre jutó eredményt ért el a negyedév során, ami 19 centtel veri az elemzői konszenzus várakozását.

Koronavírus: egyre több a Kawasaki-szerű beteg

HáziPatika
-
  Ma 04:34 Egészség

Egyre több fiatal kerül kórházba több szervrendszert érintő gyulladásos tünetekkel. Sokan közülük korábban átestek koronavírus-fertőzésen. Eddig négy halálos áldozatról tudnak Amerikában.

Online látogatható az Országház több nevezetes helyszíne

Online fedezhetik fel az érdeklődők az Országház nevezetes helyszíneit a Virtuális Országház projekt keretében.

Államtitkár az Egyenes Beszédben

FüHü
-
  Ma 00:02 Vélemény

Múlt csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be nagy meglepetésre Gulyás Gergely miniszter, hogy tudomásul véve – bár nem helyeselve – a luxemburgi bíróság ítéletét, megszüntetik a tranzitzónákat. A kormány sajtótájékoztatóján újságírók nem lehettek jelen, a miniszter ott csak előre elküldött kérdésekre válaszolt, így erről a döntésről még…

Hitelmoratórium: több százezer maradhat a családi kasszában

 Óriási segítség és lehetőség, hogy év végéig nem kell a hiteleket fizetni.  A hiteltörlesztési moratórium világviszonylatban is egyedülállónak számít, nincs másik ország ahol a kedvezmény ennyire rugalmas és széleskörű lenne.

Online látogatható az Országház több nevezetes helyszíne

Online fedezhetik fel az érdeklődők az Országház nevezetes helyszíneit a Virtuális Országház projekt keretében. Elsőként a kupolacsarnokot, a képviselőházi és a főrendiházi társalgót, valamint a ritkán látogatható Munkácsy-termet mutatják be a látogatóknak – közölte az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága…

Több, mint 120 ezren gyógyultak meg Törökországban

Origo
-
  Tegnap 23:04 Külföld

Az ország a védekezés második szakaszába lépett.