Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Márki-Zay kétharmados ellenzéki többséget vizionál 2022-re

Hódmezővásárhely polgármestere szerint 106 választókerületben biztosan tartanak majd ellenzéki előválasztást.

Kiderült, mennyivel fizetünk többet a párizsiért idén

Nosalty
-
  Ma 16:42 Gazdaság

A Ksh friss jelentései szerint a tavalyi árakhoz képest egyes termékekért jóval többet kell fizetnünk idén. 

Felvételen A Tornádó: Több mint harmincan megsérültek

Harminchárman megsebesültek, amikor tornádó söpört végig a Kínához tartozó Belső-Mongólia egy településén. Egy farmer mobiltelefonjával végig videózott, amikor a forgószél elhaladt mellette. Először minden szürke volt; majd ahogy földet felkapó széltörcsér közelebb ért, sárga; végül teljesen elsötétült a kép. A tornádóban több - a helyiek…

Többet szánnak az idén az iskolakezdésre a családok

Az idén gyermekenként átlagosan 33 ezer 560 forintot terveznek elkölteni a szülők az iskolakezdésre, míg tavaly ez az összeg átlagosan 15 ezer és 25 ezer forint között mozgott - közölte a Vatera online piactér 3203 válasz alapján 2020 júliusban saját felhasználói körében végzett online kérdőíves felmérésének megállapítását.

Márki-Zay: Kétharmados, rendszerváltó többsége is lehet az ellenzéknek 2022-ben

Hódmezővásárhely polgármestere szerint ez akkor lehetséges, ha az ellenzéknek sikerül megállapodni, hogy mind a 106 körzetben legyen előválasztás, és mindenhol egy, a legesélyesebb jelölt álljon a Fidesszel szemben.

Több mint kétszer annyit szánnak az iskolakezdésre a családok

Az idén gyermekenként átlagosan 33 ezer 560 forintot terveznek elkölteni a szülők az iskolakezdésre, míg tavaly ez az összeg átlagosan 15 ezer és 25 ezer forint között mozgott – közölte a Vatera online piactér 3203 válasz alapján 2020 júliusban saját felhasználói körében végzett online kérdőíves felmérésének megállapítását kedden az MTI-vel.

Arcmasszás: sokkal többet segít, mint azt gondolná

Blikk
-
  Ma 16:18 Bulvár

Dr. Brian Goodwin, az Eminence Organics Skin Care kozmetikai cég nemzetközi tanácsadója és oktatója a bőr szerkezetét egy házhoz hasonlítja. A tető a hámszövet, a váz az irha, az alap pedig a zsír- és az izomszövet. A szakértő szerint a bőrrel kapcsolatos problémák nemcsak a „tetőt” érinthetik, hanem az „alapokig” terjedhetnek. A masszázzsal…

Izrael több külföldi repülőjáratot is újraindít

Az izraeli kormány úgy döntött, hogy a karanténkorlátozások enyhítését követően újraindítja külföldi repülőjáratait. A hírt az Ukrinform közölte a The Times of Israel-re hivatkozva.

Nem húznák sokáig a magyarok: keveseknek van 2 hónapnál többre elég tartaléka

A magyar munkavállalók mindössze felének van két hónapra elegendő pénzügyi tartaléka 57% számíthat csak valamilyen külső segítségre. A járvánnyal keresettebbé váltak a jövedelempótló megoldások. A magyar háztartások

Egyre több gazdag vásárol útlevelet, hogy kijátssza a koronavírust

HVG
-
  Ma 15:53 Gazdaság

Montenegró és Ciprus a fő célpont, de minden olyan ország szóba jöhet, ahol alacsony a fertőzöttség és jó az orvosi ellátás.

Több mint 40 dokumentumfilm készülhet 300 milliós támogatással

Több mint 300 millió forinttal támogatja 41, televíziós bemutatásra készülő dokumentumfilm gyártását a Nemzeti Filmintézet.

A szlovákok több mint ötödének nincs egy havi pénztartaléka sem

Körkép
-
  Ma 15:49 Határtalan

A járvány fényében a polgárok 84 százaléka szeretne nagyobb pénzügyi tartalékot felhalmozni

Márciusban több mint 650 milliárd forintot vettünk ki az automatákból

Ez 47 milliárddal több, mint februárban a jegybanki statisztika szerint - ráadásul ez csak a 10 legnagyobb kereskedelmi bank atm forgalma volt.

Vatera: többet szánnak az idén az iskolakezdésre a családok

Az idén gyermekenként átlagosan 33 ezer 560 forintot terveznek elkölteni a szülők az iskolakezdésre, míg tavaly ez az összeg átlagosan 15 ezer és 25 ezer forint között mozgott – közölte a Vatera online piactér 3203 válasz alapján 2020 júliusban saját felhasználói körében végzett online kérdőíves felmérésének megállapítását kedden az MTI-vel. A közl

Márki-Zay: akár kétharmados többsége is lehet az ellenzéknek 2022-ben

röviden.hu
-
  Ma 15:37 Belföld

A Mindenki Magyarországa Mozgalom nevében üdvözölte a Jobbik döntését.