Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lengyel díjat kapott Varga Judit

Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) nevű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjjal, az ünnepségen kiemelték a politikus kiállását a közép-európai értékekért.

Két Zelda-játék is rajongói felújítást kapott!

theGeek
-
 Ma 18:07Gaming

Nos, nem éppen a legismertebb címekre kell gondolni, hanem arra a párosra, ami inkább a mém szintjét üti csak meg. A The Legend of Zelda: The Faces of Evil (vagyis nem… berögződés, ugyanis a játék címe Link: The Faces of Evil…) és a Link: The Wand of Gamelon nem biztos, hogy ismert. Aki nem nagyon néz YouTube-on dolgokat, talán most…

Varga Juditnak ítélték oda a lengyel Custos Virtutum díjat

Az igazságügyi miniszterhangja az utóbbi időben meghatározóvá vált a visegrádi csoport problémaköre, elsősorban a jogállamisággal, a szülők és gyermekek jogaival kapcsolatos jogalkotás terén.

Beszélgetés egy rendhagyó adventről, a lélekről és a karácsonyról

ma7.sk
-
 Ma 18:03Kultúra

Médiacsaládunk új műsorában a négy adventi vasárnapon a karácsonyi ünnepkörről, a hitről, a reményről, az örömről és a szeretetről beszélgetünk egy református, egy görögkatolikus, egy evangélikus és egy római katolikus lelkipásztorral és további vendégekkel. Advent első vasárnapján Nt. Molnár Árpád, a szepsi református egyházközség…

Többször is havazni fog a jövő héten

Kedden már napközben is mínuszokra kell számítani, hétvégére néhány fokkal melegszik majd az idő.

Legkevesebb 40 afgán katonát gyilkoltak meg egy autóbombás támadás során

Liner
-
 Ma 17:50Külföld

A CNN beszámolója szerint eddig legkevesebb 40 afgán katona halt meg egy célzott terrortámadásban. A merénylők autóbombával robbantottak és gyilkolták meg a hadseregben szolgálókat.

Egy Vattacukor Ihlette A Barbapapa Figurájának Kitalálóját

Hüpp-hüpp-hüpp-barba-trükk. Következzék 7 érdekesség gyerekkorunk egyik kedvenc meséjéről, a Barbapapáról! 1. Egy óceánon átívelő szerelem kellett ahhoz, hogy megszülessen a Barbapapa története. Az akkor 37 esztendős, amerikai Talus Taylor ugyanis annyira beleszeretett 28 éves francia barátnőjébe, Annette Tisonba, hogy…

A Hertha ikszelt Leverkusenben, Dárdai negyedórát kapott

Index
-
 Ma 17:46Foci

A hazaiak továbbra is veretlenek a Bundesligában.

Többször is várható havazás december első hetében

Többször is várható havazás december első hetében. Kedden, a meteorológiai tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Hétfőn,…

Demeter Szilárd lemondását követeli száznál is több magyar értelmiségi

Több mint 160 aláíróval indult el az a petíció, amelyik szerint a miniszteri biztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója méltatlan és alkalmatlan arra, hogy a magyar kultúra, a közélet bármilyen területét irányítsa.

Egy találat döntött a vendégek javára

Az NB III-as labdarúgó bajnokság első előrehozott tavaszi fordulójában a házigazda Perutz FC egy góllal alulmaradt a Sopronnal szemben.

Eldőlt: a többi ellenzéki párttal közös listán indul a Momentum

ATV
-
 Ma 17:36Választás

A Momentum küldöttgyűlése a mai napon felhatalmazta a párt elnökségét, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon az ellenzéki pártokkal közös listát állítson.

Többször is várható havazás a jövőhéten

A tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő.

Tudja, hogy mi okozza a szájszagot? Egy kis fogmosástörténet

A rossz fogak ellen régóta küzdenek az emberek, az ép fogsor ugyanis egyet jelentett az egészséggel. Nézzük csak, mi okokzza a rossz lehelletet és milyen megoldások születtek a leküzdésére! A fogmosás a szájhigiénia alapvető rutinja, de még mindig nem természetes tevékenység sokak számára. Ahhoz képest, hogy milyen trendi lett az…