Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fenyegetik Kárpátalján a magyar kisebbséget

Az ismeretlen személyek a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (Kmksz) székházánál, a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolánál, egy kárpátaljai...

Kásler Miklós: módosult a magyar koronavírus-kézikönyv

Módosult a koronavírus-fertőzések megelőzésének és terápiájának kézikönyve - mondta az emberi erőforrások minisztere keddi online sajtótájékoztatóján. Kásler Miklós kiemelte, szinte már a járvány magyarországi megjelenéskor

Rendhagyó adománygyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A járvány idején is segíthetünk a nehéz körülmények között élő embertársainkon, abban bíznak, hogy idén is rászorulók ezreinek karácsonyát tuják szebbé tenni.

Több Heves megyei véradót és céget is kitüntetett a Vöröskereszt

Heol
-
 Ma 18:26Belföld

A koronavírus miatt idén az ünnepélyes központi díjátadót nem rendezték meg, ám a kitüntetések kihirdetése természetesen nem maradt el.

Többéves börtönbüntetés mezőgazdasági támogatások elcsalása miatt

ma.hu
-
 Ma 18:24Belföld

Az ügy három - dunántúli cégvezető - vádlottja uniós, illetve hazai pályázati források jogosulatlan igénybevételével akart pénzhez jutni.

Kovács Zoltán: Magyarország nem változtatott álláspontján nyár óta

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár szerint a költségvetés és a helyreállítási alap ügyében az EU-nak új javaslattal kell előállnia.

Magyarország-Izland: ezúttal nem jött össze

NB1
-
 Ma 18:16Foci

Remek értékelés a szövetségi kapitánytól.

Szijjártó Péter színvallásra kéri uniós kollégáit a kárpátaljai magyar kisebbség ügyében

A magyar külügyminiszter színvallásra kéri az unió külügyminisztereit az ukrán akciók után.

Nagy-Romániát éltető filmet akart bemutatni a magyar nézőknek az HBO

A trianoni békediktátum századik évfordulójának évében – december elsején, amikor a románok Erdély elcsatolását ünneplik – az HBO magyarországi csatornája...

Megújul több balatoni strand

Több mint 80 szabadvízi többek között a zánkai, a balatonfenyvesi, a dunabogdányi, az abádszalóki és a tiszalöki szabadstrand újulhat meg a Magyar Turisztikai Ügynökség strandfejlesztési programjának negyedik ütemében. A most biztosított forrásnak köszönhetően a következő szezonban újabb európai színvonalú, családbarát és…

Szijjártó: Ukrajna támadást indított a kárpátaljai magyarsággal szemben

A magyar külügyminiszter arra kérte az atlanti szervezet tagállamait, mutassák ki szolidaritásukat + VIDEÓ.

Röplabda: a Magyar Kupában is folytatná menetelését a Brse

A DVTK ellen folytatja szereplését a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A párharc első mérkőzését szerdán 19 órától játsszák a felek a Békéscsabai Röplabda Akadémián.

Menő képet lőtt egy magyar asztrofotós az Androméda-ködről

Fényes Lóránd nagyon menő asztorfotót készített, mely egy messzi-messzi galaxist, az Androméda-köd csillagvárosát ábrázolja.  Az Androméda-galaxis a Lokális-csoport tagja, éppen úgy, ahogy a mi galaxisunk, a Tejútrendszer is. A hatalmas méretű objektum a legtávolabbi, amelyet még szabad szemmel észlelni tudnunk, ám így is 2.25 millió…

Komoly kutatás indult Magyarországon a négynapos munkahét hatásairól

G7
-
 Ma 18:08Életmód

Hatékonyabbak leszünk tőle? Kevesebbet fogyasztunk feleslegesen? Egy magyar kutatócsoport mostanában kezdett átfogó kutatásba a témában.

Veszélyeztetett lett egy ősi magyar állatfajta: jelentősen visszaszorult az állománya

Új fajtával bővült a Magyarországon tenyésztett, veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták köre, az akhal-teke lófajtát már honfoglalás-kori őseink is ismerték és használták, mára azonban állománya jelentősen visszaszorult, mindössze 68, törzskönyvben nyilvántartott egyede él a lelkes tenyésztőknél - közölte az Agrárminisztérium (AM).