Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Az egész országban érezhető volt a túláradó boldogság, amiért a nagy többség kiállt egy kisebbség jogaiért” – Beszél…

WMN
-
  Ma 06:00 Életmód

A nyolcvan százalékban katolikus Írország a világon az első, amely népszavazáson döntött arról, mindenkinek egyformán jár a jog a házasodásra, melegeknek, heteróknak egyaránt.

Több mint száz génhez kötik az autizmust

Több mint száz gén játszhat szerepet az autizmus spektrumzavar kialakulásában, állapította meg a témához köthető eddigi legnagyobb génkutatás.

Több helyen kell számítani ónos esőre

Origo
-
  Ma 04:44 Időjárás

A Köpönyeg.hu előrejelzése.

Több segítség a zöldség-és gyümölcstermesztőknek

ProfitLine
-
  Ma 04:00 Gazdaság

Új, fontos ágazatot képviselő szakmaközi szervezettel kötött együttműködési megállapodást a Takarékbank az AgroMash Expón. A Takarékbank és a FruitVeB Magyar Zöldség- Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) a szerződés alapján nemcsak információ- és tapasztalatcserével, hanem tanácsadással, szakmai képzésekkel,…

A többség kitart a magyar kormánypárt mellett

Varga Judit: Az EPP-ben liberálisabbak akarnak lenni a liberálisoknál is

Magyarországon is kitört a pánik: több városban is megjelent a rettegett koronavírus réme

Blikk
-
  Ma 03:10 Belföld

Hazánkba még nem jutott el a rettegett koronavírus, de pánik már van. Budapesten és egy vidéki városban is gyanús betegeket vizsgáltak az orvosok. Egyik olvasónk a rokonát vitte az ügyeletre, ahol – állítása szerint – ott épp egy fertőzött férfit láttak el, aki nemrégiben érkezett a Távol-Keletről.

Több mint százezer forinttal alacsonyabbak a nettó bérek Hajdú-Biharban, mint Budapesten

Debreceni Nap
-
  Ma 01:25 Megyei

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb, 2019. első három negyedévét magában foglaló adatait szemlézte a Magyar Hang. A kimutatás szerint hazánkban a nettó átlagkereset Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében legalacsonyabb – 165 520 forint -, Hajdú-Bihar pedig a maga 195 511 forintjával a 13. helyezett. Ez országos szinten a gyenge…

A francia rendfenntartók nem használják többet a sérüléseket okozó robbanó könnygázgránátot

Christophe Castaner francia belügyminiszter bejelentette, hogy a rendőri erők nem használják többet tömegoszlatáshoz azt a típusú könnygázgránátot, amely újra és újra súlyos sérüléseket okoz a tüntetőknél.

A kínai vöröskereszt több száz millió jüan adományt kapott a koronavírus-járvány elleni védekezésre

A kínai Vöröskereszt Társasághoz szombatig már több mint 340 millió jüan (15 milliárd forint) adomány érkezett a koronavírus okozta tüdőgyulladás-járvány elleni küzdelemre – jelentette be vasárnap a szervezet.

Több mint 7 ezer szavazattal győzött Dézsi Csaba András

ATV
-
  Tegnap 21:31 Belföld

23 932 szavazatot kapott, azaz 56,14 százalékkal nyert Dézsi Csaba András a győri időközi polgármester-választáson. A 100 százalékos feldolgozottság szerint az ellenzék közös jelöltje, Pollreisz Balázs 16 646 voksot kapott (39.05%).

Egyre több szakmában lesz alapelvárás a coach végzettség

Propeller
-
  Tegnap 21:28 Belföld

A vezetői, HR és a sales állásajánlatokban az angol nyelvtudás és a számítógépes ismeretek mellett gyakran megkövetelik már a coaching eszköztárban való jártasságot és szemléletet. A munkaerőpiaci helyzet és új vállalatvezetési irányzatok is erősítik azt a trendet, hogy a vezetőknek is változtatni kell vezetési stílust, amiben nagy mértékben segít…

Újabb kemény videóval jelentkezett Schobert Norbi: több millió emberre vonatkozik, amit elmondott

Blikk
-
  Tegnap 21:24 Bulvár

Schobert Norbi vasárnap este ismét élő videót indított Facebookján, amelyben egy újabb bejelentést tett, ezúttal a cukorbetegséggel kapcsolatban.

A franciák többsége szerint Macron bukni fog

Ripost
-
  Tegnap 20:27 Külföld

A megválasztása utáni pár hetet leszámítva Emmanuel Macron népszerűsége és támogatottsága mindig is nevetségesen alacsony volt.

6 milliárdos EU-pénzből több mint megduplázódott a termelői piacok száma Magyarországon

Portfolio
-
  Tegnap 20:23 Gazdaság

Egy 6 milliárd forintos uniós pályázat és kormányzati támogatások hatására a helyi termelői piacok száma 2012 és 2019 között a két és félszeresére, 117-ről 298-ra emelkedett - mondta az agrárminiszter szombaton Nagykőrösön a helyi termelői piacon, amely szintén kapott támogatást a pályázat keretében.