Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pécsett a koronavírusos betegek többsége 60 év alatti

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának Infektológiai Osztályán a betegek 58 százaléka 60 év alatti, és ugyanez a helyzet az intenzív osztályon is” - mondta. Közölte azt is, hogy sajnos van társbetegség nélküli fiatal is lélegeztetőgépen. Nem lehet kiszámítani, hogy kinél alakul ki súlyos megbetegedés, ez elsősorban attól…

Tényleges életfogytiglant kapott a többszörös visszaeső zalaegerszegi gyilkos

Élettársának különös kegyetlenséggel végrehajtott megöléséért – mint többszörös visszaesőt – tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a Pécsi Ítélőtábla pénteken jogerősen egy zalaegerszegi férfit, aki 1997-ben kettős emberölésért életfogytig tartó szabadságvesztést kapott, de ebből 20 év után feltételesen szabadulhatott.

Több millió forint értékben loptak el ékszereket, őket keresi a rendőrség

A délutáni órákban törtek be egy házba az ismeretlenek.

Kormányzati tanácsadó: több mint 82 millió oltást adtak be eddig az Egyesült Államokban

Összesen több mint 82 millió koronavírus elleni oltást adtak be eddig az Egyesült Államokban, többet, mint a világ bármely országában - jelentette be pénteken az amerikai kormány koronavírus elleni munkacsoportjának rangidős tanácsadója a Fehér Ház COVID-19 csoportjának sajtótájékoztatóján.

Több mint nyolcvan százaléka meghalt a lélegeztetőgépre került betegeknek Ukrajnában

Az intenzív osztályra került betegek halálozási mutatója pedig 76 százalék.

Jakab Péter több mint kétmilliót költhet személyi alkalmazottakra

A Jobbik elnöke az egyik legjobban fizetett politikus hazánkban, mégis úgy próbálja beállítani magát, mint akinek nem telik többre száraz kiflinél és parizernél.

Koronavírus: nem voltak még ilyen sokan lélegeztetőgépen, egyre többen vannak kórházban is

Az elmúlt 24 órában 7269 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak, ez sem volt még ilyen magas szám, és 146-an haltak meg a járvány következtében.

Több mint 7000 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

Új csúcs született, nem volt még korábban ilyen magas a napi igazolt fertőzöttek száma hazánkban.

Több mint harminc határsértő a megyében

Promenad
-
 Ma 09:12Megyei

A rendőrök 34 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében.

Olvasóink több mint fele csak akkor engedné közzétenni a fedélzeti kamerákkal készült felvételeket, ha egyértelmű bűnc…

A hirado.hu olvasóit ezúttal arról kérdeztük, hogy mi a véleményük az egyre jobban elterjedő fedélzeti kamerákkal készült videófelvételekről?

Száznál is több új fertőzöttet regisztráltak Békés megyében

A koronavirus.gov.hu szombati adatai alapján száztizennyolccal nőtt a Békés megyei fertőzöttek száma, így a járvány kezdete óta ez a szám már 13875-re emelkedett.

Országjárása során több embert megfertőzhetett a koronavírusos Dobrev Klára

Az elmúlt pár napban számos helyen megfordult Gyurcsány Ferenc felesége, aki az egyeztetések során a maszkról is megfeledkezett.

Felszálló ágban a járvány Magyarországon, több mint hétezer új fertőzöttet regisztráltak

A járvány harmadik hullámának felszálló ágában vagyunk, egyre nő az aktív fertőzöttek és a kórházi betegek száma, a kormány ezért is döntött a korlátozások szigorításáról - írja a magyarországi kormányzati portál, a koronavirus.gov.hu.

Az USA-ban már több koronavírus elleni oltást adtak be, mint bárhol a világon

Andy Slavitt aláhúzta, hogy míg hat héttel ezelőtt az időseknek - azaz a koronavírusnak leginkább kiszolgáltatott korosztálynak - csak 8 százaléka kapta meg a vakcinát, mostanra a 65 éves vagy annál idősebb emberek közel 55 százaléka kapott legalább egy oltást. Hozzátette: több mint 450 oltási pontot nyitottak meg, vagy bővítettek ki. A sajtótájéko