Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy hónap haladékot kérhetnek a hazai vállalkozások az adó bevallásra és befizetésre

A Pénzügyminisztérium és a NAV döntése alapján a hazai vállalkozások mentesülhetnek a mulasztási bírság alól, ha a járványhelyzetre hivatkozva a szokásos május 31-i határidő után, de legkésőbb június 30-ig vallják be és fizetik be a társasági adót. Az egy hónap haladékot célszerű lehet kihasználni annak vizsgálatára, hogy az adott…

Több mint 45 millió forintot ért Michael Jordan újoncként használt cipője

Közel 140 ezer svájci frankért kelt el Michael Jordan egyik kosárlabdacipője, egy Nike Air Jordan 1-es.

Jönnek a lakodalmak és a nyári táborok

Jövő héten dönthet újabb enyhítésekről a kormány - mondta Gulyás Gergely a Kormányinfón.

Kevesebben loptak, de többen rongáltak Békésben

Mérséklődött Békés megyében a regisztrált bűncselekmények száma, tavaly mintegy négyezer esetet követtek el. Miközben emelkedett a garázdaságok, rongálások és testi sértések, csökkent a lopások, a rablások és a lakásbetörések száma. A személysérüléses balesetek száma több mint 20 százalékkal esett vissza. A határon jelentősen nőtt…

A mérkőzések többségén a papírforma dominált

Beol
-
 Ma 11:21Sport

A Mezőmegyer és a Végegyháza is élt a lehetőséggel és kihasználta, hogy az addigi éllovas Medgyesbodzás csak egy hét múlva játszik bajnokit a megyei II/B osztályban. Az élre ugró megyeriek a Békést, a végegyháziak a kulcsjátékos Cseke Tamást elveszítő Méhkeréket múlták felül magabiztosan.

Brazília: Adriano őszintén elárulta, miért nem érdekelte többé a futball

NSO
-
 Ma 11:18Foci

Ki ne emlékezne még az erős Adrianóra, akit pontosan így írt le Hajdú B. István a FIFA 07 videojátékban? Elképesztő fizikuma mellett rendkívüli sebességgel és lövőerővel rendelkezett, karrierje pedig ígéretesen indult az Interben és a brazil válogatottban is. 22 évesen azonban valami megtört benne, erről beszélt őszintén a The Players…

Orbán rezsicsökkentése bevált: a lakosság össztartozása több mint felére csökkent

A rezsicsökkentés óta 54 százalékkal csökkent a hátralékos fogyasztók száma, a lakosság össztartozása 59 százalékkal, a nem lakossági össztartozás pedig 62 százalékkal lett kevesebb a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) friss adatai szerint.

Hazai netezési szokások

A 15 év feletti magyar lakosok 74,11 százaléka internetezik, az internethasználatban az egyes korosztályok között komoly különbség mutatkozik, derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa által elfogadott, az internetes közönségmérési adatok alapján készült friss tanulmányból.

„Nem ezen múlott az életem” – Nincs diplomája az ismert magyar milliárdos üzletembernek

Life
-
 Ma 11:15Életmód

Balogh Péter elárulta, neki bizony nincs diplomája, anélkül ért el sikereket az üzleti életben. Állítása szerint sosem volt rá szüksége.

Ez okozza a hosszú koronavírus-fertőzést, ami több hónapig is eltarthat

Bien
-
 Ma 11:15Egészség

Még csak most kezd el kirajzolódni, hogy vannak, akik hónapokon keresztül szenvednek tünetektől, vagy viselik a betegség következményeit.

20 éve költözött a sivatagba a házaspár, eddig 70 ezer fát ültettek: nyugdíjba vonulásuk után váltottak életet

Femina
-
 Ma 11:06Belföld

Nem véletlenül telepedett le a sivatagban az idős pár, az évek során több tízezer fát ültettek, amik rendkívül hasznos funkciókat látnak el.

NOB: az olimpiai falu lakóinak jelentős többsége be lesz oltva

vg.hu
-
 Ma 11:03Sport

Az olimpiai falu lakóinak jelentős többsége be lesz oltva – mondta Mark Adams, a NOB szóvivője.

Nem az édesanyám ruháit küldték haza a kórházból

168.hu
-
 Ma 11:02Belföld

Az elmúlt hónapokban családok tízezrei veszítették el hozzátartozóikat, szeretteiket. A rendszerben az elhunytak sokszor csak „számok és adatok”, a hátrahagyottak szívében azonban anyák, apák, nagyszülők, gyerekek, rokonok és barátok. A 168 Óra legfrissebb számát ajánljuk, amiben a gyász és a halál témáját jártuk körül.