Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A kézmosós dalok dömpingje után felüdülés egy mosogatóhimnusz

Koncert.hu
-
  Ma 09:24 Zene

Őszintén szólva, életünkben nem hallottunk a Car Seat Headrestről, de ahogy azt a legelején mondtuk, a karantén arra is jó, hogy megismerjünk olyan zenekarokat, előadókat, akik még a látóterünk szélét is elkerülték.

Így néz ki smink nélkül a 74 éves Helen Mirren

Rajta egyszerűen nem fog az idő, simán letagadhatna egy húszast.

Útkarbantartási munkálatok zajlanak a megye több pontján

Feol
-
  Ma 09:16 Megyei

Ha útnak indulna, erre készüljön!

A Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinikájának több alkalmazottja is megfertőződött a koronavírussal

Qubit
-
  Ma 09:15 Életmód

Az egyetem folyamatosan szűri a munkavállalókat és a hallgatókat. Az egészségügyi dolgozókra munkájukból adódóan kiemelt kockázatot jelent a koronavírus, háromszoros a valószínűsége annak, hogy elkapják a fertőzést.

Három éven keresztül erőszakolta tíz éves mostohalányát az ukrán férfi

Ukrajnában, Szumi megyében egy férfi három éven keresztül erőszakolta tíz éves mostohalányát - írja a Podrobnosztyi.ua hírportál a Szumi Megyei Rendőrség nyomán. A rendőrökhöz a kislány édesanyja fordult, aki elmondta,...

A mágnes után felbukkant a chipes verzió is

  Egy hónapon belül több olyan teherautó-sofőrt is tetten értek a NAV munkatársai Gyula közelében, akik a menetíró készüléket kijátszva próbálták pihenés nélkül elérni úti céljukat. A pénzügyőrök egy váltott sofőrökkel közlekedő kamiont ellenőriztek szúrópróbaszerűen Gyulánál. A fuvarokmányokon kívül a tachográf adatait is megvizsgálták, és azt…

Who és Rakuten Viber: interaktív, többnyelvű chatbottal a koronavírusról szóló téves információk ellen

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Rakuten Viber a mai napon bejelentette legújabb partnerségét – a COVID-19-ről szóló téves információk leküzdésére egy interaktív, többnyelvű chatbotot hoztak létre, amely világszerte elérhető. A bot célja a vírusról gyorsan terjedő hamis hírek és valótlan információk leküzdése.   A chatbot hamarosan több…

Vépen egyre többen teszik le a kijelölt helyen a zöldhulladékot

Vaol
-
  Ma 09:00 Megyei

Több mint egy éve gyűlik a kiskastély mögötti területen a vépiek kerti hulladéka: az ág- és nyesedékhalmot a napokban aprításra készíti elő egy vállalkozó.

Több tízezer ember fizetné tovább a hitelét

A bankok több tízezer ügyfele továbbra is törleszti a hiteleit, a megkeresések folyamatosan érkeznek a pénzintézetekhez a hitelekre vonatkozó, március 18-án bejelentett fizetési moratóriummal kapcsolatban - közölte az MTI megkeresésére szerdán a Takarékbank, az Erste és a Raiffeisen.

24 évesen már lehet, hogy nem indul Tokióban a négyszeres olimpiai bajnok

Simone Biles számára komoly kihívás lenne újratölteni a tartályt.

Szél Bernadett: Kihallgatás után

  A Mátrai Erőmű adásvétele ügyében tett feljelentésem a téma. A jegyzőkönyvet is nyilvánosságra hozom, ez most egy rövid összegzés, tartsatok velem! Kihallgatás után — a Mátrai Erőmű adásvétele ügyében tett feljelentésem a téma. A jegyzőkönyvet is nyilvánosságra hozom, ez most egy rövid összegzés, tartsatok velem! Gepostet von Szél…

Az első sokk után éledezik a lakáspiaci kereslet

Mivel az emberek március vége óta már csak alapos indokkal hagyhatják el otthonaikat, ezért az ingatlankeresési szokások is teljesen átalakulnak.

Tovább szárnyal a forint a tegnapi kamatemelés után

Portfolio
-
  Ma 08:37 Gazdaság

Szerdán szokatlanul nagy utat járt be a forint az euróval szemben: a nap első felében előbb komoly zuhanást láttunk egészen 370 közelébe, majd délután háromkor az MNB bejelentette, hogy egy új egyhetes betéti eszközzel gyakorlatilag jelentős kamatemelést hajt végre. Ez rögtön megfordította a szélirányt, a forint komoly szárnyalásba kapcsolt.

Meghalt koronavírusban egy 52 éves zenész

24
-
  Ma 08:35 Zene

Adam Schlesingert Oscar-díjra is jelölték, és Tom Hanks is megemlékezett róla.