Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Kérjük az Istent, hogy tartsa meg ezt a nagy embert”

vasárnap.hu
-
  Ma 17:12 Tudomány

Magyarország nagy vérveszteség árán szabadult  fel a török megszállása alól, ugyanakkor ez nem jelentette az ország függetlenségének visszaállítását. A Habsburg...

Kétezer liter fertőtlenítőszert, több mint ezer maszkot osztottak szét

Beol
-
  Ma 17:05 Belföld

Szerdán több százan álltak sorban Mezőkovácsházán, hogy a Dél-Békés Mentőcsoport által biztosított ingyenes védőfelszereléseket átvegyék. A 2000 liter fertőtlenítőszert és 1000-nél is több maszkot biztosító szervezők elmondták, az akciót csütörtökön folytatják.

Rtl Klub: egyre több a betörés Magyarországon a Rendőrség adatai szerint

Pár napja számoltunk be róla, hogy egy idős nőt raboltak ki. Kirámolták az étellel megrakott hűtőládámat is! – panaszolta a Ripostnak a Hevesi megyei Átányban élő, 52 éves Szántai Kis Csabáné Aranka. „Hihetetlen! Elmentem dolgozni, és amikor délután hazaértem, láttam, hogy kirámolták a lakást! Először fel se tűnt, hogy valaki járt itt, minden…

Koronavírus: már több mint egy millió embert teszteltek Németországban

Maszol
-
  Ma 16:52 Külföld

A Lufthansa légitársasággal együttműködve napi 25 tonnányi felszerelést tudnak beszállítani Kínából. Az árut még helyben, a sanghaji berakodás előtt megvizsgálják a TÜV Nord minőségellenőrző társaság szakemberei.

A karantén miatt több szexjátékot veszünk

24
-
  Ma 16:32 Bulvár

Bár elsőre azt hihetnénk, de az adatok pont nem arról árulkodnak, hogy az otthon maradó magányos emberek nem tudnak mit kezdeni magukkal, sőt épp ellenkezőleg.

Koronavírus: egyre több turisták által kedvelt várost zárnak le a polgármesterek – részletek

Több települést elárasztottak a kirándulók az elmúlt napokban, emiatt kedden Tihany polgármestere már közleményben kérte az embereket, hogy ne autózzanak oda, és jelzésképpen lezáratta a város parkolóit. Azóta többek közt Hollókő, Velence, Tokaj, Szentendre, Zebegény, Gánt és Bakonybél is próbálja önkormányzati intézkedésekkel távol…

Virtuális térbe költözik a Fejér megyei kultúra több szereplője is

Online elérhető tartalmakkal, többek között videósorozatokkal várja az érdeklődőket a székesfehérvári Szent István Király Múzeum és több budapesti színház is.

Operatív törzs: egyre többen szegik meg a kijárási korlátozást

Egyre többen szegik meg kijárási korlátozással kapcsolatos intézkedéseket, és egyre több a büntetőeljárás is - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a szerdai online sajtótájékoztatón.

Sikerült több mintából is izolálni a vírust

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:27 Belföld

Ez jelentős tudományos eredmény a koronavírus hazai és nemzetközi kutatásában is.

Több mint 4000 szlovák állampolgár hazatelepülését segítette a külügy

Szerdáig több mint 4000 szlovák állampolgár hazatelepülését segítette a külügyminisztérium - tájékoztatta a sajtót Ivan Korčok külügyminiszter.

Egyre többen kérik, egyre többen segítenek

KaposPont
-
  Ma 16:24 Gazdaság

Időszerűen nagyjából hetvenen élnek a létesítmény által kínált, országosan is példaértékű lehetőséggel, így a napokban egy újabb autót is szolgálatba kellett állítaniuk a segítőknek.

Több kukát is leemelt, a szemetet pedig kiszórta

Teol
-
  Ma 16:20 Baleset-bűnügy

A járőrök az összehangolt ellenőrzés eredményeként, rövid időn belül intézkedés alá vontak egy tengelici férfit, akit a kapitányságra előállítottak.

Több mint 4000 szlovák állampolgár hazatelepülését segítette a külügy

Szerdáig több mint 4000 szlovák állampolgár hazatelepülését segítette a külügyminisztérium – tájékoztatta a sajtót Ivan Korčok külügyminiszter.

Derűlátó a pályakezdő pedagógusok többsége

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:47 Belföld

A friss diplomások helyzetének elemzése szerint a pályakezdő pedagógusok több mint kétharmada összességében elégedett a munkájával. A többségnek nincs gondja a munkája szakmai, tartalmi részével, valamint az előrelépési és karrierépítési lehetőségeket is pozitívan értékelték a megkérdezettek. Ugyanakkor a fizetések és a pálya…