Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

David Ayer felfedte az Öngyilkos Osztag egyik legepikusabb törölt jelenetét

IGN
-
  Ma 20:12 Film

Egy látványos csetepaté Az Igazság Ligája rendezői változatának híre berobbantotta az Öngyilkos Osztag Ayer Cutja iránti lelkesedést is, az egyik rajongó pedig rávette David Ayert, hogy beszéljen egy igen látványos, de sajnos törölt küzdelemről.

Nem állt meg a Stop! táblánál az autós- Két teherautóval ütközött, a motor egyből kiszakadt

Brutális balesetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája Lengyelországban néhány napja. Egy autós a STOP tábla ellenére nem állt meg és…

Minden pályázó önkéntes tűzoltó egyesület támogatást kap

Az önkéntes tűzoltó egyesületek részére kiírt pályázatra idén hatszázegy egyesület nyújtott be pályázatot, amelynek segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak.

Megható: kézfej nélkül született a kisfiú, egy kézfej nélkül élő felnőtt tette boldoggá 

BorsOnline
-
  Ma 19:15 Színes

Egy ritka születési rendellenesség miatt kézfejek nélkül jött a világra egy orlan

Bocsánatot kért a Nők Lapja, mert egy bántalmazó férjet mentegettek

Nyilvánosan bocsánatot kért az olvasóktól Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője, amiért az újság legutóbbi, május 20-án megjelent számában egyik szerzőjük azt tanácsolta egy olvasónak, legyen türelmes az őt bántalmazó férjével – írja az Index. Fotó: Pixabay A lapot azzal kereste meg egy olvasó, hogy mihez kezdjen most, miután…

Ezt a négy gyönyörű színésznőt te sem tudod megkülönböztetni egymástól

Ripost
-
  Ma 19:10 Bulvár

Egyes tudósok szerint a természet nem tud egyedit alkotni, így valahol a világban mindenkinek van egy tökéletes hasonmása. Ennek a négy színésznőnek pedig 3-3 is.

Összeütközött egy busz és egy személyautó Budapesten

Személygépkocsi és autóbusz karambolozott Budapest X. kerületében, a Fehér úton, az Örs vezér tere közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a személyautót. A helyszínre érkeztek a mentők is.

A Call of Duty Wwii lesz az első PS Plus játék júniusban és van még egy jó hírünk!

A Sony PlayStation kicsit előbb árulta el ebben a hónapban, hogy az egyik júniusi ingyenes PS Plus játék az Activision háborús shootere lesz. Bár a májusból még maradt pár nap, azonban látszik, hogy a PlayStationnél már nagyon szeretnék, ha új hónap lenne, lévén már most odaadják az egyik júniusi teljes játékot, amely nem más, mint a Call of…

Tűz volt egy kiskunmajsai tanyán

Tűz keletkezett egy udvarban, a Kiskunmajsához tartozó Kígyóspuszta tanyán. Fahulladék égett mintegy száz négyzetméteren, és kigyulladt egy szín is. A kerítésen kívül, a mezőre is átterjedtek a lángok, amelyeket a kiskunhalasi hivatásos és kiskunmajsai önkéntes tűzoltók fojtottak el.

Egy tanyán szívatják meg a Tv2 sztárjait

A Farm című műsorban a celebeket két csapatba rendezik és egymással kell versenyezniük. A TV2 legújabb, sikerre ítélt műsorában két, válogatott sztárokból álló csapata nem mindennapi kihívások között egy hónapon keresztül földet művel, állatokat gondoz, és persze versenyez egymással. A részfeladatok győztesei a kúriában, a vesztesek a…

Egyre közelebb Szoboszlai a Milanhoz, viszont van egy másik olasz jelentkező is

Liner
-
  Ma 18:42 Sport

Árgus szemmel figyelik Európában a 19 éves magyar válogatott középpályás Szoboszlai Dominik karrierjét, akit többen a kontinens egyik legnagyobb tehetségének, és potenciálisan a következő nagy sztárjának tartják.

Két készenléti rendőr segített világra egy csecsemőt a Blaha Lujza téri villamosmegállóban

Két készenléti rendőr segített világra egy csecsemőt a Blaha Lujza téri villamosmegállóban vasárnap este. A párost járókelők szólították le. A rendőrök egy kétségbeesett vajúdó nőt láttak az egyik padon ülve. Elfektették és észrevették, hogy gyermek feje már kint van. Mindössze 8 perc alatt született meg Noel, egészségesen. Őt és édesanyját kórházb

Háborúba mennek egymás ellen a járványügyi korlátozások miatt éhező patkányok

444.hu
-
  Ma 18:23 Állatvilág

A városokban kevesebb az elérhető szemét és élelem, ezért az amerikai járványügyi központ figyelmeztetést adott ki. Egyes populációk pedig felfalják egymást.

Mit árul el egy nőről, ha fiatalabb férfihoz vonzódik?

Ridikül
-
  Ma 18:18 Életmód

Ma már elavult az a gondolat, hogy egy idősebb nő egy fiatalabb férfi által szeretné bizonyítani a környezetének, hogy még mindig vonzó.

A budapesti egyetemek többsége úgy döntött, marad a digitális oktatásnál

Újranyithattak volna, de a budapesti egyetemek többsége mégis úgy döntött, hogy marad a digitális oktatásnál és az online vizsgáknál. A Metropolitan Egyetemen, aki szeretné, szeptemberben pótolhatja a gyakorlati órákat. A Corvinus Egyetemen is csak a záróvizsgázóknak kell bemenniük, kisebb csoportban. De a rektorhelyettes szerint nekik is…