Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Döntött a kormány: új stadiont építenek

A döntésről Hoppál Péter fideszes képviselő számolt be a Facebook-oldalán.

Újabb autópályákat építenek több területen

Napi
-
  Tegnap 17:15 Belföld

Az uniós közbeszerzési értesítőben, a TED-en megjelent a Magyar Közút legújabb útfelújítási csomagját tartalmazó közbeszerzés eredménye.

Okoszebrát építenek a Kossuth utcán

infoVáros
-
  Tegnap 13:56 Megyei

A ferenceseknél lévő kereszteződésben.

Világító kerékpárutat építenek Esztergomnál

Ráadásul nem is kerül sokba: 4-5 százalékkal kell többet költeni rá. Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára elmondta: a világító kerékpárút egy újdonság lesz a magyar közutakon, ugyanis elsőként az Eurovelo6 nemzetközi kerékpárút hazai Komárom-Esztergom megyei két…

Mikor dől be az egészségügyi rendszer Szlovákiában? Csehországban már tábori kórházakat építenek

ma7.sk
-
  20.10.20 18:01 Határtalan

A kórházi helyek nagyon gyorsan megtelnek. Az aktuality.sk hírportál egy elemzésében összehasonlította a koronavírus eddigi terjedését a tavaszi első hullám berobbanásával. Tavasszal a legtöbb fertőzöttet, egy szerdai napon, április 15-én azonosították, 114 új esetet. 

A fiatalokra építenek

Magyar Szó
-
  20.10.20 15:48 Határtalan

Interjú Anušić Brankóval, az adai pingpong játékos-edzőjével.

Leáll az SSD-k gyártásával az Intel, eladja ezzel foglalkozó üzletágát, gyárát

Az SK Hynix, a világ egyik legnagyobb chipgyártója hétfőn bejelentette, hogy 9 milliárd dollárért megveszi az Intel teljes NAND-üzletágát, benne az SSD-ket gyártó részlegét is. A tranzakció azt jelenti, hogy az Intel gyakorlatilag kiszáll a hagyományos SSD-bizniszből, és nem fog több ilyen technológiájú meghajtót kiadni.

Speciális orvosi központot építenek a 2020-as olimpiára

A jövő évre halasztott tokiói olimpia és paralimpia sportolói falujában lesz majd lehetőség elkülöníteni és kezelni azokat a versenyzőket és edzőket, akik gyaníthatóan vagy bizonyítottan megfertőződtek a koronavírussal.

Gyárat épít Miskolcon a kínai Chervon Auto

Realista
-
  20.10.19 20:00 Cégvilág

Mintegy 17,5 milliárd forintos beruházást hoz Magyarországra a kínai Chervon Auto, a miskolci fejlesztéshez a kormány 5,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Mobilhálózatot építenek a Holdra

A NASA megbízásából 4G-mobilhálózatot épít a Nokia a Holdon.

Varga Judit: Hazugságokra építenek légvárakat a Momentum brüsszeli barátai

„Kidurrant a Momentum és a teljes magyar ellenzék által évek óta fújt jogállamisági lufi."

Covid-központot építenek az olimpiai faluban a japánok

A tokiói olimpiai szervezők azt tervezik, hogy a sportolók olimpiai falujában kizárólag koronavírus-gyanús versenyzők és edzők kezelésére alkalmas egészségügyi központot hoznak létre. A falu normál klinikája ettől még működne, de létesülne egy új egészségügyi központ. A terv az, hogy központ a jövő nyári olimpia és a paralimpia idejére készül…

Futópályát építenek a cigándi iskolához

Borsodihír
-
  20.10.19 12:36 Megyei

Új tantermekkel is bővül az intézmény.

Sok milliárdos autóipari gyárat “közvetített” az ellenzéki Miskolcra a kormány

A nyolchektáros miskolci területen egy 26 ezer négyzetméteres gyártócsarnokot húz fel a kínai cég - jelentette be Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter három szempontból nevezte jelentősnek a beruházást. Egyrészt, mert a magyar gazdaság zászlóshajóját jelentő autóiparba érkezik, másrészt azért, mert…

Kétezer B+R biciklitárolót építenek a budapesti agglomerációban

thevip.hu
-
  20.10.17 20:10 Életmód

Ma még három ingázóból kettő autóval jön a fővárosba. A Kétezer B+R biciklitárolót építenek a budapesti agglomerációban bejegyzés először VIP-én jelent meg.