Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 282 hír

Óriási pontyok értékesítése miatt próbára bocsátott egy horgászt a bíróság

Óriási pontyok értékesítése miatt két-két évre próbára bocsátott a Veszprémi Járásbíróság egy horgászt és orgazda társát. A férfinak a rendelkezések szerint a halakat méretükből adódóan a kifogás után vissza kellett volna engednie a Balatonba, ő azonban eladta egy halastó tulajdonosának. A Veszprém Megyei Főügyészség hétfőn azt…

Óriási pontyok értékesítése miatt próbára bocsátott egy horgászt a bíróság

Óriási pontyok értékesítése miatt két-két évre próbára bocsátott a Veszprémi Járásbíróság egy horgászt és orgazda társát.

Óriási pontyok értékesítése miatt próbára bocsátott egy horgászt a bíróság

Óriási pontyok értékesítése miatt két-két évre próbára bocsátott a Veszprémi Járásbíróság egy horgászt és orgazda társát. A férfinak a rendelkezések szerint a halakat méretükből adódóan a kifogás után vissza kellett volna engednie a Balatonba, ő azonban eladta egy halastó tulajdonosának.

Ha fehér a bőröd színe, egyből bíróság elé állítanak, ha migráns vagy, bármit megtehetsz Belgiumban

A belga hatóságok tétlenül nézik, hogy kiutasított migránsok egy hónapja megszállásuk alatt tartanak egy katolikus templomot és egy egyetemet - írja az Erdély.ma brüsszeli tudósítója.

Óriási pontyok értékesítése miatt próbára bocsátott egy horgászt a bíróság

A férfit két-két évre próbára bocsátotta a Veszprémi Járásbíróság.

Szabályok a bíróságokon

A koronavírus-járvány elleni védekezés során újabb, a bírósági eljárásokat és a bíróságok működését érintő rendelkezések léptek hatályba. 2021. március 8-tól a Miskolci Törvényszéken és az illetékességi területén működő járásbíróságokon szünetel a jogi képviselő vagy védő nélkül eljáró ügyfelek számára az ügyfélsegítő szolgáltatás, a…

15 éve gyilkolhatta meg volt élettársát, most áll bíróság elé egy férfi

A gyilkosság után közös gyerekük felügyeleti jogát is megszerezte volna a vád szerint. Életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását kérte az ügyészség.

A bíróság dönt majd az ellenzéki belharcról Szigetszentmiklóson

HírTV
-
 Ma 10:14Vélemény

A balliberális polgármester nem helyezte vissza hivatalába az általa kirúgott DK-s alpolgármesterét, holott erre a kormányhivatal kötelezte.

Ma áll bíróság elé az a volt rendőr, aki percekig térdelt egy fekete férfi nyakán

Derek Savint gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. A túlkapásról videofelvételek készültek, amelyek zavargásokat váltottak ki.

Veréssel fenyegettek egy alügyészt a bíróságon

A lengyeltóti férfinek nem tetszett az ítélet, és az, hogy le akarták tartóztatni.

Változik a bíróságok rendje a szigorításokkal

A bíróságokon hétfőtől nem tartanak személyes jelenlétet igénylő nyilvános üléseket és szünetel a kezelőirodákon a személyes ügyfélfogadás - az erről szóló kormányrendelet szombaton jelent meg a Magyar Közlönyben.

Nagyon sok a császármetszés: tizenöt év alatt csaknem megduplázódott a számuk

Száz újszülött közül már majdnem negyven császármetszéssel jön a világra Magyarországon, ezzel Európában nálunk az ötödik legmagasabb ezeknek a beavatkozásoknak az aránya, pedig ez a rutineljárásnak számító műtét is sok kockázatot hordoz.

A mínusz héttől a plusz tizenötig – hózáportól a napsütésig igen változatos időjárásra számítsunk a héten

Igazi változékony, tavaszi idő vár minket Borsodban is a héten. Hétfőn az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Elsősorban a délutáni, esti órákban főként az északi, északkeleti megyékben fordulhat elő néhány helyen zápor, hózápor. A szél többfelé élénk, néhol időnként erős lesz. A leghidegebb órákban általában mínusz 7 és mínusz 2…

Hétfőtől nem tartanak személyes jelenlétet igénylő tárgyalást a bíróságok

A bíróságokon hétfőtől nem tartanak személyes jelenlétet igénylő nyilvános üléseket és szünetel a kezelőirodákon a személyes ügyfélfogadás - az erről szóló kormányrendelet szombaton jelent meg a Magyar Közlönyben.

Mától nem tartanak személyes jelenlétet igénylő tárgyalást, nyilvános ülést a bíróságok

A bíróságokon mától nem tartanak személyes jelenlétet igénylő nyilvános üléseket és szünetel a kezelőirodákon a személyes ügyfélfogadás – az erről szóló kormányrendelet szombaton jelent meg a Magyar Közlönyben. A büntetőügyekben a vádemelés után a tárgyalást és nyilvános ülést április 5-e utáni időpontra kell kitűzni, illetve a már…