Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hat ukrán meghalt egy lengyelországi közúti balesetben, 15 kórházba került

Lengyelországban árokba borult egy ukrán rendszámú autóbusz. Ennek eredményeként legalább hat ukrán meghalt, további 15 pedig kórházba került. Lengyelországban árokba borult egy Poznan-Herszon menetrendszerű autóbusz, melynek következtében hat ukrán állampolgár meghalt, további 15 pedig kórházba került, közölte a…

Egy nap két helyről is loptak

Egy nap két helyről is loptak Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 06., szo - 08:31 A soproni rendőrök 24 órán belül elfogták a bűnözőpárost.

Jogi lépést fontolgat a háromszoros olimpiai bajnok

Szabó Gabriellának zarándoklatot jelentett az Exatlon, s Tokióban is Kozák Danuta győzelmére fogadna.

Elütött egy gyalogost, majd elhagyta a helyszínt

Elütött egy gyalogost, majd elhagyta a helyszínt Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 06., szo - 08:26 A debreceni rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Egy kérdés, amire mindenki kíváncsi. Mikor leszünk már túl a járványon?

Az egymillió dolláros kérdés. Az egy, amire mindenki kíváncsi. Mikor tér vissza az élet végre a normális kerékvágásba? Mikor mehetünk újra kocsmába, focimeccsre, moziba vagy színházba? Urambocsá! akár ebben a sorrendben…

Nyolc helyszínen három terjesztőt, öt fogyasztót, valamint 5100 gramm kábítószert csíptek el a szegedi rendőrök

Szegedi drogterjesztő bandát fogtak el, és több mint öt kilogramm kábítószert vontak ki a piacról a nyomozók - tudatta Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (Kr Nni) szombaton a rendőrség honlapján.

Kásler Miklós elrendelte az egynapos sebészeti ellátások felfüggesztését

Tekintettel a vírusvariánsok fokozott terjedési képességére, a miniszter azonnali hatállyal felfüggesztette az egynapos ellátásokat.

A Madách Színház egyik színésze aluljáróban zenél, az így szerzett pénzből fizeti albérletét

Lőrincz Sándor napi kétszer megy le az aluljáróba zenélni. Szerinte akár többet is össze tud énekelni, mint amennyit egy tanár megkeres.

Több mint 82 millió oltást adtak be eddig az Egyesült Államokban

Az előrelépések azt mutatják, a Covid-19 legyőzhető, de ez még nem egyenlő a sikerrel – mondta az amerikai kormány koronavírus elleni munkacsoportjának rangidős tanácsadója.

Covid air, avagy hogyan jut haza egy fertőzött, aki külföldön került kórházba

A Népszava fotóriportere elkísérte a TrustAir Aviation csapatát egy bevetésre, ahol a feladat egy kórházban fekvő, koronavírusos magyar állampolgár hazaszállítása Franciaországból. A légi betegszállítás az elmúlt egy évben szinte kizárólag a covidos betegek szállítására korlátozódott, de a vírus előtti időkben sok balesetet szenvedett…

Eltiltás hatálya alatt vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 06., szo - 08:04 A rendőrök a gépkocsivezetőt őrizetbe vették.

1000 képkocka/másodperc sebességgel rögzítették, hogyan működik egy régi, filmes videokamera

HVG
-
 Ma 08:03Film

A The Slow Mo Guys nevű csatorna egyik videósa ezúttal azt mutatta meg, miért is volt szükség arra, hogy a 16 mm-es film egyik szélén lyukak legyenek.

Döbbenetes képek: legalább 30 vagon csapódott egymásba Kaliforniában

Kisiklott egy 44 kocsiból álló tehervonat Kaliforniában, Ludlow közelében – írja a DailyMail. A balesetben senki nem sérült meg, és csodával határos módon tűz sem keletkezett, pedig a hírek szerint az egyik vagonból etanol szivárgott. A tűzoltóság által tweetelt fotók és videók azt mutatják, hogy a sínek mentén borultak egymásra a vagonok.…

Egy megbízható szivárogtató szerint jön PC-re a God of War és a Ghost of Tsushima

Ha van leaker, akinek a szavára adhatunk, az egyértelműen az a Twitter-felhasználó, aki CrazyLeaksOnATrain néven fut, tekintve hogy korábban számos olyan dolgot előre meghirdetett, ami végül ténylegesen megvalósult. Példának okáért a Kingdom Hearts PC-s portjának Epic Games exkluzivitását, a Ninja Gaiden remastereket és a N...