Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 326 hír

Labdarúgó NB I - A 13. forduló mérkőzései a hétvégén

Alon
-
 Ma 21:27Megyei

A mérkőzések zárt kapusak, de mindegyiket élőben lehet majd követni.

Debreceni szakemberek kaptak Pro Architectura díjat

A Debreceni Egyetem Műszaki Karának oktatói Pro Architectura díjban részesültek a lendvai Magyar Főkonzulátus épületének rekonstrukciójáért, valamint az intézmény Kassai úti campusán található Fenntartható Épületenergetikai Demonstrációs Központ tervezői is elnyerték az elismerő címet – tudatta a hirek.unideb.hu.

Egy amerikai megyében 34-en kapták el három hónap különbséggel kétszer is a koronavírust

Az Észak-Karolina állambeli Mecklenburg megyében 34 olyan embert találtak, aki rövid

Tizenegy városban, köztük Szolnokon is adhatnak vért az önkéntesek

A MÁV a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve holnap 14. alkalommal szervezi meg az Országos Vasutas Véradónapot. A pandémia idején a segítség még nagyobb hangsúlyt kap, hiszen nem csak a járvány elleni küzdelem a fontos,…

Egy kicsit jobb idő lesz hétvégén

Számottevő csapadék vasárnap estig nem várható.

Lencsevégre kapták az égen feltűnt vöröses fényoszlopot

Vörösen fénylő csík az égen - ez tartotta lázban az ország északkeleti részén élőket. A jelenség pár percig volt látható szerda délután. A meteorológus szerint egy fényoszlop nevű légköroptikai jelenséget látott, aki ekkor az égre pillantott. Tokajban, Tiszadobon, Tiszavasváriban és Bekecsen is lencsevégre kapták a szokatlan fénycsóvát.

Jó hírt kaptak a biciklisek a BKK-tól

Három hónappal meghosszabbodik a díjmentes kerékpárszállítás szeptemberben indult tesztidőszaka - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Hétvégente további három hónapig ingyenes a kerékpárszállítás a BKK járatain

Az intézkedés minden, kerékpárszállításra alkalmas vonalat érinti.

Beruházásokra szavaznak a hétvégén Óbecsén

Az óbecsei önkormányzat és az Óbecsei Ifjúsági Szervezet (BUM) az idén is meghirdette a Polgárok igénye szerinti költségvetés – a te véleményed is számít! elnevezésű akciót.

Hétvégén próbajárat indul a Normafára

Az elmúlt hetekben komoly közlekedési és parkolási gondokat okozott a Normafára kiránduló tömeg. Több volt az autó, mint a parkolóhely, most a BKK próbajáratot indít.

Újabb elismerést kaptak Tóth Józsefék, két díjat nyert a XIII. kerület

Két díjat is kapott a XIII. kerület a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programjának online záró konferenciáján.

Újabb 3 hónapig szállíthatjuk ingyen a bringát hétvégente a BKK járatain

Travelo
-
 Ma 17:30Utazás

Egyetlen kivétel ez alól a H7-es HÉV, ahol a Kvassay híd felújítási munkái miatt jelenleg nehezebb körülmények között lehet utazni.

Hétvégi járatot indít a Bkk a Normafához, mert annyi autós érkezett múlt hétvégén, hogy kisebb káosz alakult ki

Az elmúlt hetekben komoly közlekedési és parkolási gondokat okozott a Normafára kiránduló tömeg -írja közleményében a BKK. Az önkormányzat felhívásai…

Óriási fordulat jön az időjárásban hétvégén: ilyen is rég volt már

A hét elejéhez képest mérséklődik a hideg a hétvégére. Egyes helyeken 10 Celsius-fok feletti maximumok is lehetnek. Borús és napsütéses idő egyaránt lesz, számottevő csapadék vasárnap estig nem várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (Omsz) országos, középtávú előrejelzésében.