Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 250 hír

Kecskemét Város fennállásának 650 éves évfordulóját ünnepeljük

Montázs Magazin
-
  Ma 21:48 Megyei 

Kecskemét Város fennállásának 650 éves évfordulóját ünnepeljük – Helyi Termék Ünnep – Kecskemét Város fennállásának 650. éves évfordulójához kapcsolódóan kerül megrendezésre a “Kecskemét 650 – Helyi Termék Ünnep” elnevezésű 5 napos rendezvény 2018. szeptember 28. és október 2. között Kecskemét főterén az Aranyhomok…

A kerti kaland után tizedik helyen zárták a szombatot Herczigék

Origo
-
  Ma 19:49 Sport  Lengyelország MOL

A MOL Racing Team színeiben versenyző párosnak a lengyel ralival ér véget az Eb.

La Liga: az utolsó percben bukott pontokat a Celta Vigo

NSO
-
  Ma 18:19 Foci  Románia

Két mérkőzést is rendeztek szombaton 16.15-től a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 5. fordulójában. A Celta Vigo hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott az újonc Real Valladoliddal, míg az Eibar–Leganés összecsapáson 1–0-s hazai siker született.

Szili Katalin: nekünk, magyaroknak Fiume az emlékek városa

Nekünk, magyaroknak Fiume (Rijeka) az emlékek városa: a Kormányzói Palota, a Tengerészeti Akadémia, vagy éppen maga a kikötő és vasöntvényei, a hullámtörő gátja, mind mementói egy letűnt kornak - emelte ki beszédében Szili Katalin miniszterelnöki megbízott szombaton a Magyar Napok Fiumében című rendezvény ünnepélyes megnyitóján.

Szili Katalin: Fiume a magyar emlékek városa

„Nekünk, magyaroknak Fiume (Rijeka) az emlékek városa; a Kormányzói Palota, a Tengerészeti Akadémia, vagy éppen maga a kikötő és vasöntvényei, a hullámtörő gátja, mind mementói egy letűnt kornak.” Szili Katalin szombaton a Magyar Napok Fiumében című rendezvény ünnepélyes megnyitóján beszélt az olasz-horvát-kultúráról is.

Paloznak szeptember utolsó hétvégéjén ünnepli a szüretet

hírbalaton
-
  Ma 17:16 Belföld 

Falunappal, felvonulással és szüreti mulatsággal készül szeptember utolsó hétvégéjén Paloznak. A Falunapok és Szüreti Mulatságok színes rendezvénysorozat keretében folklór-, kézműves és gasztroprogramokkal várják a vendégeket. Szeptember szeptember 28-30. között ismét megrendezésre kerül a Paloznaki Falunapok. Gulyásfőző…

Szili Katalin: “Nekünk, magyaroknak Fiume az emlékek városa”

Nekünk, magyaroknak Fiume (Rijeka) az emlékek városa: a Kormányzói Palota, a Tengerészeti Akadémia, vagy éppen maga a kikötő és vasöntvényei, a hullámtörő gátja, mind mementói egy letűnt kornak – emelte ki beszédében Szili Katalin miniszterelnöki megbízott szombaton a Magyar Napok Fiumében című rendezvény ünnepélyes megnyitóján.…

Stílusosan ünnepli Dancsó Péter a legújabb mérföldkövét

OCTV
-
  Ma 17:00 Színes 

Már 950 ezer feliratkozónál jár a legnépszerűbb magyar YouTube-csatorna.

Hay-on-Wye, a „Könyvek városa”: még a várfalon is olvasnivaló sorakozik

Morzsafarm
-
  Ma 16:58 Életmód 

Becsületkasszás antikváriumok. Hay-on-Wye egy kis kereskedőváros a Wye folyó partján, Wales-ben, közel a határhoz. A települést gyakran a „Könyvek városa”-ként emlegetik,  könyvmolyok ezreit vonzzák az olcsó könyvvásárok, antikváriumok. Városszerte több, mint 40 boltocska étékesít főként használt, jó állapotú könyveket. Minden évben itt…

Szili Katalin: „Nekünk, magyaroknak Fiume az emlékek városa”

Szili Katalin Vojko Obersnellel, Fiume polgármesterével közösen nyitotta meg a háromnapos, művészeti, kulturális és gasztronómiai programokkal teli rendezvénysorozatot.

Nem bukott az állam az MKB szanálásán

Index
-
  Ma 16:32 Gazdaság 

Az egyik leggazdagabb magyar szabadította meg a jegybank vagyonkezelőjét az MKB rossz hiteleitől.

Szili Katalin: “Nekünk, magyaroknak Fiume az emlékek városa”

Nekünk, magyaroknak Fiume (Rijeka) az emlékek városa: a Kormányzói Palota, a Tengerészeti Akadémia, vagy éppen maga a kikötő és vasöntvényei, a hullámtörő gátja, mind mementói egy letűnt kornak - emelte ki beszédében Szili Katalin miniszterelnöki megbízott szombaton a Magyar Napok Fiumében című rendezvény ünnepélyes megnyitóján.

Pl: Otthon bukott két pontot a Manchester United – videóval

FociClub
-
  Ma 16:14 Foci 

A Wolves nagyot küzdött és meglett az eredménye!

Újabb hollywoodi sztár bukkant fel Budapesten: Gianni fotózkodott vele

Blikk
-
  Ma 16:08 Bulvár  Henry Cavill

- Óriási megtiszteltetés érte Gianni Annonit! Superman ugyanis a fővárosban van, s ellátogatott a műsorvezető éttermébe is.

A magyaroknak Fiume az emlékek városa

Mély barátságot remél a jövőben a két ország között a miniszterelnöki megbízott.