Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két hetes ingyenes online nyílt napok – indul a #hovatovább Középiskolai Felvételi Nyílt Napok – december 1-14.

Mi lesz belőled, Fiam?! Több tízezer diákot, szülőt és pedagógust érintő kérdésben segít a Felelős Szülők Iskolája által életre hívott kezdeményezés, a #hovatovább – Középiskolai Felvételi Expo és Nyílt napok, mely egy központi, online platformon mutat be iskolákat, szakmákat és karrier videókat is a felvételiben...

Eltűnt a 76 éves Bérces László

Eltűnt a 76 éves Bérces László Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 19:35 Az idős budapesti férfit a rendőrök jelenleg is keresik.

A harag különös napjai

A 2015-ös kölni szilveszter csak előjáték volt ahhoz képest, amit Párizsban, Nizzában vagy november elején Bécsben láttunk.

10 fok jön Mikulásra a hideg napok után

Még kitart a télies hideg, Mikulásra viszont jelentős enyhülés jöhet.

A Gyöngyösi AK tíz emberrel oroszlánként küzdött és nyert

Heol
-
 Ma 18:32Sport

A gyöngyösieknél eredményre vezetett az edzőváltás, ugyanis legyőzte közvetlen riválisát a GYAK az NB III. Keleti csoportjának 20. fordulójában.

65 év alatti vásárlót szolgáltak ki az idősek idősávjában, két hónapra bezárták a pékséget

Két hónapra bezáratta a rendőrség az egyik nagyatádi pékséget, mert az idősek idősávjában kiszolgáltak egy 60 évesnél idősebb, de 65 év alatti vásárlót. Az országos kereskedelmi szövetségnél azt mondják: a kereskedőknek kötelező ellenőrizniük a vásárlók életkorát, de nagyon korlátozottak a lehetőségeik.

13 napja várja, hogy teszteljék

RTL Klub
-
 Ma 18:09Bulvár

13 napja hiába várja otthon, hogy teszteljék a mentők - állítja egy tatai férfi. Több napig magas láza, fejfájása és köhögése volt, ráadásul a felesége igazoltan koronavírus-fertőzött, emiatt karanténba is került. Végül maga telefonált a mentőknek, akik kapacitáshiány miatt, holnapra az egyik tesztállomásra adtak neki időpontot.

Ilyen érzés 40 méter mélyen a víz alatt lenni

A Varsótól alig 40 kilométerre fekvő Mszczonów aquaparkjában a napokban nyílt meg a világ legmélyebb úszómedencéje.

Huszadjára adja ki képes naptárát Kiszel Tünde

Jubileumi kiadása alkalmából Kiszel Tündét a kultikus naptárfotóiról kérdeztük. Kiderült, melyik volt kedvence, és mikor volt az a pont, amikor be akarta fejezni a naptárgyártást.

Huszadjára adja ki képes naptárát Kiszel Tünde

Jubileumi kiadása alkalmából Kiszel Tündét a kultikus naptárfotóiról kérdeztük. Kiderült, melyik volt kedvence, és mikor volt az a pont, amikor be akarta fejezni a naptárgyártást.

Néhány nap a vakcináig

Néhány napon belül engedélyezhetik a Pfizer és a BioNTech koronavírus elleni vakcináját az Egyesült Királyságban. 

60 napra bezáratott a rendőrség egy pékséget, mert rosszkor szolgáltak ki egy 60 év körüli vásárlót

Bezártak egy nagyatádi pékséget, mert az idősek sávjában szolgáltak ki egy 65 év alatti férfit – számolt be közösségi oldalán az egyik alkalmazott. Pécsek Adrien azt írja, 2020.11.27.-én 10:10-kor a pékségben kiszolgáltunk egy idősebb urat (aki 60 pár éves lehetett,de nem haladta meg a 65. életévét.) Ezért az üzletünket büntetésül azonnali…

Fortuna Liga, 15. forduló: Simán győzött a Slovan, megint csak egy napig volt éllovas a DAC

Elejétől fogva a címvédő Slovan volt aktívabb, de Fryšták kapusnak köszönhetően a hazaiak jól állták a sarat. A senicaiak valamivel több mint öt perccel az első játékrész vége előtt dolgozták ki legveszélyesebb helyzetüket, de Yenne közelről Greifet találta telibe. Ha nem adsz, kapsz: a túloldalon Nono küldött remek indítást Pauscheknek, aki…