Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 431 hír

Hilton nyerte a Grosjean balesetével induló Bahreini Nagydíjat

Max Verstappen másodikként, Alexander Albon pedig harmadikként ért célba.

Hamilton győzelmével ért véget a rémisztő balesettel induló Bahreini Nagydíj

Az immár hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte vasárnap a Formula–1-es Bahreini Nagydíjat. A 35 éves Hamiltonnak ez az idei 11. és pályafutása 95. futamgyőzelme.

A Gyöngyösi AK tíz emberrel oroszlánként küzdött és nyert

Heol
-
 Ma 18:32Sport

A gyöngyösieknél eredményre vezetett az edzőváltás, ugyanis legyőzte közvetlen riválisát a GYAK az NB III. Keleti csoportjának 20. fordulójában.

Ellentmondást nem tűrő játékkal győzött a Barcelona

Griezmann megint betalált, így az utóbbi 4 bajnokiján 3 gólt szerzett, ugyanannyit, amennyit az azt megelőző 25 La Liga-fellépésén.

Szijjártó Péter: tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány terveinek megval…

Budapest - A lengyel és magyar történelmi emlékezet közösségét mutatja, hogy a lengyel kormány is komoly összeget ajánlott fel - írta Szijjártó Péter.

Tíz éve tört ki a WikiLeaks-botrány

Neokohn
-
 Ma 13:06Külföld

Politikai földrengéshez vezetett, amikor 2010-ben 250 ezer titkos amerikai diplomáciai távirat nyilvánosságra került. Julian Assange, a WikiLeaks alapítója az első számú közellenség lett az Egyesült Államokban.

Tízmillió dollárral támogatja Magyarország a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítványt

Tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány azon céljához, hogy egy múzeumot és egy kutatóközpontot építsen fel Washingtonban – közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán.

A csók egy induló szerelem karmestere

Style
-
 Ma 13:00Életmód

Egyetlen szenvedélyes csók alatt kiderül, hogy akarjuk-e egymást, vagy belobban a tűz, vagy örökre elalszik. A csók függővé tesz, szívjuk, ízleljük, harapjuk egymás ajkát telhetetlenül.

Tíz dózis orosz oltóanyag érkezett Magyarországra - Szavazz, hogy kik kapják meg!

Gyorsan behozott, ellenőrizhetetlen, aggályos oltás érkezett az országba, mert a magyar kormány főként az oroszokkal tárgyalt a vírus elleni vakcináról, Putyinék laborjának tekintve hazánkat, dacára annak, hogy például a Pfizer és a BioNTech már korábban közölte, hogy a koronavírus elleni vakcinája 95 százalékos hatékonysággal bír, és…

Már tíz éve segíti az építőipart a Volvo Trucks

A Volvo Trucks nemrégiben kezdte meg az eddigi legrobusztusabb építőipari teherautója - az új Volvo FMX - értékesítését. Ez a modell a Volvo FMX harmadik verziója, mely teljesen új fülkével, nagyobb teherbírással és innovatív biztonsági funkciókkal rendelkezik.

Tizenegyespárbaj

Labdarúgó kupamérkőzéseken, ha a kétszer 15 perces hosszabbítás után döntetlen az eredmény, a csapatok öt-öt tizenegyest rúgnak. 

Tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány terveinek megvalósulásához

Tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány azon céljához, hogy egy múzeumot és egy kutatóközpontot építsen fel Washingtonban – közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter tudatta, a kormány a héten írta alá a szerződést az Egyesült…

Játékkalendárium 2021

IGN
-
 Ma 12:06Gaming

A legfontosabb játékmegjelenések egy helyen!. Megjelenési sorrendbe állítottuk az összes 2021-re bejelentett videojátékot, és elárulhatjuk: pokolian jó év elébe nézünk játékos szemmel.

Tízmillió dolláros magyar felajánlás a kommunizmus áldozatainak emlékére

Kommunista diktatúrák emberek tízmillióit gyilkolták le, nyomorították meg vagy tették tönkre az életüket - emlékeztetett Szijjártó Péter a Facebook-oldalán.