Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mentőöv a falusi mikrovállalkozásoknak – Minimum két-, maximum tízmillió forint nyerhető

Kalohírek
-
 Ma 08:03Megyei

Első körben azon hazai egyéni és társas mikrovállalkozások juthatnak forráshoz, amelyek kevesebb mint tíz főt foglalkoztatnak.

„Felszabadító lehet az érzés, hogy a Skype túloldalán minden héten vár valaki, aki megtart minket is” – Pszichológusok…

WMN
-
 Ma 08:00Életmód

Pszichológusokat kérdeztünk arról, milyen változásokat tapasztalnak a praxisukban a járvány kitörése óta: hogyan vált be az online terápia, milyen tüneteket erősített fel vagy okozott a helyzet, milyen nehézségekkel szembesülnek ők a virtuális térben.

Dr. Kunetz azoknak, akik a kínai vakcinát kapták: a második oltóanyag utáni két hét múlva se tekintsék magát beoltottna…

A kínai Müller Cecília -vagy valaki afféle- azt mondta, hogy a kínai vakcinák "hatékonysági foka nem túl magas." Ez a ködös bejelentés számokban kifejezve mennyit jelenthet? 5%-ot, vagy 50%-ot? Nagyon nem mindegy, hiszen a bőrünkre megy!

A költő, aki jó kisregényt írt

Tiszatáj
-
 Ma 07:42Blog

Veszelka Attila: A Költő, Aki Hülye Verseket Írt Azt már tudjuk – József Attila révén is –, hogy: Aki költő akar lenni/ pokolra kell annak menni. A „főhősnek” (egyes szám harmadik személyben íródott önéletrajzról beszélünk) is alá kellett szállnia, mert költő akart lenni. És az lett is. Már addig sem volt szokványos az élete, de: „Aztán leszállt az

Rácsok mögött a prostituáltak réme, hat nőt támadott meg Budapesten, volt akit megerőszakolt

A gyanú szerint a külföldi állampolgárságú férfi összesen hat prostituáltat támadott meg Budapesten, ami miatt lakat alá került.

Tízen ünnepeltek meg egy születésnapot, ez két családtag életébe került, az egyik résztvevő ugyanis fertőzött volt

Az eset Magyarországon történt, korábban mindenki minden védelmi intézkedést betartott, itt az egyszer csaltak egy kicsit és ez kegyetlenül megbosszulta magát, azóta már bánják. Ketten belehaltak, többen súlyosan megbetegedtek, mert volt közöttük egy rejtett fertőzött. „Óriásit hibáztunk. Én ezt senkinek nem kívánom” – mondta a család egyik…

Van, aki három hónapos kórházi kezelés után is küzd a koronavírus szövődményeivel

Folytatta azt a riportsorozatát az M1, amelyben hétről-hétre olyanok mesélik el történetüket, akik már átestek a fertőzésen.

Menesztik a cseh külügyminisztert, aki sem vakcinából, sem atomerőműből nem akart oroszt

HVG
-
 Ma 07:29Külföld

Újabb cseh minisztert váltottak le, aki korábban kritizálta a keleti vakcinákat.

Meghalt Szabó László, aki új külsőt adott a Tévémacinak

A faragómester keze munkája nyomán született meg a Tévémaci, Mirr-Murr és a Legkisebb Ugrifüles is.

A 97 éves háziorvos, aki még ma is praktizál

Mandiner
-
 Ma 07:24Belföld

A doktor úrhoz van, aki 6 éves kora óta jár.

Otthonok tízezrei maradtak áram nélkül Ausztráliában

Trópusi ciklon pusztított Ausztrália nyugati partján hétfőre virradóra, aminek következtében otthonok tízezrei maradtak áram nélkül, és sok ház megrongálódott - adta hírül az ausztrál katasztrófaelhárítás.

Német dog fajtaleírás: az elegáns óriás, aki meghódította a világot

A világ egyik legnagyobb kutyájának tartott német dog egy igazán ragaszkodó türelmes családi kedvenc, aki szeret a kanapén pihenni. Azonban az egykori rettenthetetlen vadászkutyánál nem érdemes kihúzni a gyufát.

Bizarr látvány: Munkagéppel robogott egy tízéves Dabason

Megdöbbentő látvány fogadta szombaton délelőtt a Dabason közlekedőket: egy mindössze tíz év körüli kisfiú ült ugyanis egy több tonnás munkagép volánjánál a főúton.

Zacher: Orbán Viktor felelőtlenül ígérgette, hogy mindenkit meggyógyítanak, aki megbetegszik

Kiválóan hangzó, kampányízű szöveg volt az miniszterelnöktől szeptemberben ez a kijelentés, de valószínűleg ő maga is tudta, hogy orbitális butaság. Akkor hogy számol el a mostanában sajnos megszokott napi 200-280 napi elhunyttal? Gyurcsány lehet a háttérben, esetleg Soros? Nem számolja már Zacher Gábor, hogy naponta hány beteget…