Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 332 hír

Tizennégy góllal győzött a CSKK a boglári ifjúsági együttes ellen

Sonline
-
 Ma 08:29Sport

Balatonbogláron csapott össze kedden délelőtt a Csurgói KK és a Nemzeti Kézilabda Akadémia a férfikézilabda Ligakupa negyedik fordulójában.

A számlák nyomában: ezért hagysz ott tízezreket az állatorvosnál!

Megmutatjuk, milyen költségek növelik egy állatorvosi rendelő üzemeltetését. Az állatorvosi számlához ezek is hozzájárulnak.

Tizenkilenc külhoni magyar fiatal nyerte el a Jó tanuló, jó sportoló címet

A pályázók között a legnépszerűbb sportág a labdarúgás volt, de sokan jelentkeztek a sí, a tenisz, az atlétika, a jégkorong, az úszás és a karate területén elért kiváló eredményekkel is.

Tízezer maszkot adományoztak a megyei kórház három osztályának

Szon
-
 Ma 07:13Belföld

A nyíregyházi családi vállalkozás így szeretné meghálálni az egészségügyi dolgozók munkáját.

Felmérés: minden tizedik magyar dolgozó retteghet a munkahelyén

A koronavírus-járvány hatására tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban a magyar munkavállalók, akik egyre fontosabbnak tartják a munkahelyük biztonságát, amelyért áldozatokra is hajlandók, ám a többség ennél is előbbre helyezi a bérszínvonal megőrzését - derül ki a Randstad Workmonitor 34 országban, köztük Magyarországon…

Tizenkilenc külhoni magyar fiatal nyerte el a Jó tanuló, jó sportoló címet

A cél az volt, hogy megtalálják azokat a fiatalokat, akik a tanulás mellett valamely sportágban is kimagasló eredményeket értek el.

Tizenkilenc külhoni magyar fiatal nyerte el a Jó tanuló, jó sportoló címet

A cél az volt, hogy megtalálják azokat a fiatalokat, akik a tanulás mellett valamely sportágban is kimagasló eredményeket értek el.

Újabb tíz településen lesznek elérhetőek a postai szolgáltatások a Takarékbank helyi fiókjában

Februárban országszerte várhatóan tíz települést von be közös programjába a Magyar Posta és a Takarékbank. Ezzel csaknem húszra emelkedik azon települések száma, ahol a közös működtetés hatékonyságát vizsgálják a felek – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Posta Zrt.

Tizianóval ünnepli Bécs a jubileumot

A Kunsthistorisches Museum százharminc éve nyitotta meg kapuit a látogatók előtt – Itt található a világ negyedik legnagyobb festménygyűjteménye.

Több tízezer matróz rekedt hónapokra a tengereken

Több mint 200 ezer matróz sorsa most már inkább humanitárius krízissé kezd válni, pedig ezen tengerészek mozgatják a világ gazdaságát életben tartó tengeri szállításokat. Több mint 300 cég és rengeteg szervezet követeli, hogy őket is nyilvánítsák kulcsfontosságú dolgozóknak, azaz ők is hazatérhessenek, anélkül, hogy a társadalmak életét…

Újabb tíz kistelepülésen lesznek elérhetőek a postai szolgáltatások a Takarékbank helyi fiókjában

A változásról a lakosokat szórólapokon és plakáton értesítik, de az önkormányzatok is segítséget nyújtanak a tájékoztatásban.

A halálos döfés mellett tizenhét késszúrást kapott a Telepy utcában meggyilkolt fiú: utolsó erejével az édesanyjának kiált…

Blikk
-
 Tegnap 21:23Baleset-bűnügy

Utolsó erejével édesanyjának kiabált a Telepy utcában meggyilkolt fiú. A Tények riportjából kiderül: az áldozat több késszúrást is kapott.

Dárdai: Tízig kellett döntenem, 9:45-kor még nem tudtam, mit csináljak

M4 Sport
-
 Tegnap 21:09Sport

A Hertha hétfőn kinevezett vezetőedzője az M1-nek nyilatkozott a döntés hátteréről, az első nap tapasztalatairól és a feladat nehézségéről.

Tizenegy új fertőzött, huszonöt gyógyult Háromszéken

Székelyhon
-
 Tegnap 20:12Határtalan

Az elmúlt 24 órában 11 új koronavírus-fertőzést mutattak ki Háromszéken, ebben az időszakban 176 tesztet futtattak le és 25 személyt gyógyultnak nyilvánítottak.