Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 197 hír

Hétfőtől minősített fogyasztóbarát személyi hitelek a Budapest Banktól

Miután a Magyar Nemzeti Bank elfogadta a bank pályázatát, a Budapest Bank 2021. január 25-től megkezdi a minősített fogyasztóbarát személyi hitel értékesítését. A végig fix, befogadástól számítva maximum 3 munkanapon belül folyósított termék iránt nagy érdeklődésre számítanak. A konstrukció további előnye, hogy a következő hónapokban…

33 millió dolláros juttatást tehet zsebre egy bankvezér a tavalyi év után

Portfolio
-
 Tegnap 20:13Gazdaság

33 millió dolláros kompenzációs csomagot kap a tavalyi évre vonatkozóan a Morgan Stanley vezére, James Gorman – írja a Financial Times.

Patinával adnák a bankot

Magyar Szó
-
 Tegnap 14:23Határtalan

Olaszországban ismét összeomlás fenyegeti a kormányt. Bajban a gazdaság is. Sőt az ország negyedik legnagyobb kereskedelmi bankja, a Banca Monte dei Paschi di Siena (MPS) is, amely ráadásul a legrégebbi a világon, hiszen 1472 márciusa óta folyamatosan működik. A sienai központú pénzintézet jelenleg 2032 belföldi és 41 külföldi…

Régi banki tévhit szedi áldozatait: ezen bukik súlyos pénzeket rengeteg magyar

Pénzcentrum
-
 Tegnap 13:03Gazdaság

Hamarosan mindenki kézhez fogja kapni azt a banki levelet, amelyben összegzik, hogy az utóbbi egy évben milyen költségekkel járt a számlavezetésünk. Mivel nincs kimutatás arról, hogy hány ügyfelet sarkallt váltásra a tavalyi összesítők

Három hónapon át élt titokban a reptéren

24.hu
-
 Tegnap 12:56Színes

Kaliforniából Chicagón át Indiába tartott Aditya Udai Singh, aki végül nem szállt fel a második járatára, helyette inkább vallási nézeteit terjesztette az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb repterén. Túlélését az utasoktól kapott ételnek és egy elveszett belépőkártyának köszönheti.

Hamis bankjegyekkel fizetett két férfi Kárpátalján

Két férfi több ökörmezői járási vállalkozót is átvert, akiknek hamis bankjeggyel fizettek a szolgáltatásért. A bűnözőket letartóztatta a rendőrség.

Büntethetik a bankok a hosszan tartó moratóriumot

Aki 9 hónapnál hosszabb ideig élt a törlesztési moratórium lehetőségével, annál az MNB szerint bankjának „indokolt feltételezni”, hogy pénzügyi nehézségei vannak, illetve lesznek. Az ő hitelük egyből átstrukturálttá válhat.

Az internetezők segítségét kérte a fiatal lány: Titokban egy rajzfilmfigurára izgul a partnere

BorsOnline
-
 21.01.22 22:30Színes

Hajmeresztő történettel állt elő egy felhasználó a Redditen. Mint írja, barátja valami olyasmihez vonzódik szexuálisan, amit még felfogni is nehezére esik. Ezzel pedig nincs egyedül.

Borklubot indít az American Airlines

Travelo
-
 21.01.22 18:48Recept

A járatokon kínált borokat ugyanis már otthon is meg lehet rendelni

Borkereskedésbe fog az American Airlines

VG
-
 21.01.22 18:25Pénzügy

Az American Airlines legfontosabb célja a kapcsolat ápolása, de az extra bevétel is jól jön.

A hitelezési kapacitás fenntartása mellett erősíthető a bankrendszer stabilitása

A jegybank a szektor működését támogatva adott ki iránymutatást.

A bankkártyával rendelkező felnőttek fele, ahol csak teheti, kártyával fizet

Origo
-
 21.01.22 14:41Mobiltech

A 18 évnél idősebbek csupán a 16 százaléka fizet inkább készpénzzel a kártya vagy a mobil helyett.

Kiokítja a moratóriumi szabályokról a bankokat az MNB

A Magyar Nemzeti Bank útmutatót tett közzé a bankrendszer számára a törlesztési moratóriumhoz kötődő nemfizetési és átstrukturálási kategóriák alkalmazásáról. Ezzel a cél, hogy úgy erősítse a bankrendszer stabilitását, hogy nem veszélyezteti annak hitelezési kapacitását. Az ügyfeleknek külön teendőjük nincs.