Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Navalnij feleségét is elvitték a rendőrök a moszkvai tüntetésről

Ezt ő maga, vagyis Julija Navalnaja jelentette be szombaton, amikor országszerte sok ezren tüntettek férje, Alekszej Navalnij szabadon bocsátásáért. Navalnij a mérgezésből felépülve egy hete tért haza, és azonnal letartóztatták.

Heves tüntetések kezdődtek Oroszországban, Navalnij feleségét is letartóztatták

Liner
-
 Ma 14:53Külföld

Az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus letartóztatása miatt szervezett szombati tüntetésekről készült felvételeken látszik, ahogyan az orosz rohamrendőrök beavatkoznak a demonstrációkba.

Így búcsúzott Orbán Viktor a veterán magyar pilótától

Mandiner
-
 Ma 14:50Belföld

A 97 éves Frankó Endre, a legendás 101. Puma Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája tavaly decemberben hunyt el.

„A hős puma immár az égi kötelékben” – gyászol Orbán Viktor

ATV
-
 Ma 14:05Belföld

“Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.” Búcsú Vitéz Frankó Endre főhadnagytól, a hős puma immár az égi kötelékben – írja Facebook-oldalán a miniszterelnök.

Orbán Viktor végső búcsút vett a hős pumától

Vitéz Frankó Endre főhadnagy volt a 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája.

Rendőrök zavarják szét a Putyin ellen tüntetőket, Navalnij feleségét is elvitte a karhatalom

Oroszország sok városában tüntettek szombat délután a Németországból való visszatérése után múlt vasárnap azonnal őrizetbe vett ellenzéki, Alekszej Navalnij mellett, s a rendőröknek nem sikerült megakadályozniuk, hogy Moszkva belvárosában is összegyűljenek az ellenzékiek. Pedig azt egyenruhások sorra viszik el a demonstrálókat,…

Orbán Viktor gyászol

A miniszterelnök Facebook-oldalán búcsúzott.

Orbán Viktor posztjából derült ki: ezért voltak Gripenek a Parlament felett

Ripost
-
 Ma 13:48Belföld

Orbán Viktor is megemlékezett Frankó Endréről, akit Gripenek búcsúztattak.

Kubatov Gábor: Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét 2022 júniusában is

A Fidesz pártigazgatója azt üzente, ne legyen nyugodt az ellenzék, féljenek csak 2022-től!

Tüntetések Oroszországban: letartóztatták Navalnij feleségét is

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton megszervezett tüntetéseken - írja az MTI. A Deutsche Welle szerint a letartóztatottak között van Alekszej Navalnij felesége is.

Gyászol Orbán Viktor

Blikk
-
 Ma 13:46Belföld

Orbán Viktor a közösségi oldalán búcsúzott.

Orbán Viktor Vitéz Frankó Endre főhadnagytól búcsúzik

A ma már legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája 97 esztendős korában, december 30-án hunyt el.

Orbán Viktor Vitéz Frankó Endre főhadnagytól búcsúzik (videó)

A ma már legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája 97 esztendős korában, december 30-án hunyt el.

Leleményességével és önbizalmával királyokat is meghódított a szélhámos táncosnő, Lola Montez

Képzett táncosnő lett volna, ahogy önéletrajzában állította? Vagy inkább könnyű, kitartott nőcske, aki remekül keverte az igazságot a nyilvánvaló hazugságokkal? Királyi szerető, aki olyan férfiakat csavart az ujja köré, mint a zeneszerző Liszt Ferenc, az író Alexandre Dumas és a bajor uralkodó, I. Lajos? Művelődéstörténészek szerint leginkább „cele