Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

30 százalékos béremelést ígért a kormány, a szakszervezetek szerint jó, ha 20 százalékot kaptak

Meglepődtek a szakképzésben dolgozók, amikor átvették szerződéstervezetüket.

Ittas vezetők rontják a kedvező összképet Békésben

Beol
-
  Tegnap 17:24 Baleset-bűnügy

Dr. Szombati Andreával, a megyei főkapitányság sajtószóvivőjével és Pardi Ildikóval, a baleset-megelőzési csoport vezetőjével néztünk a számok mögé.

Ittas vezetők buktak le Nagykanizsán és Letenyén is

Aki ittasan járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve másik életét, testi épségét is veszélyezteti.

Aggódik a szakszervezet: nem minden óvoda tesztelte a dolgozókat az újranyitás előtt?

ATV
-
  Tegnap 16:14 Belföld

Keddtől a fővárosi óvodák és bölcsődék is korlátozások nélkül fogadhatják a gyerekeket. A Népszava azt írja, hogy központi és helyi kiegészítő szabályok vonatkoznak egyebek mellett a beléptetés rendjére, de például azt nem írták elő, hogy az intézményekben dolgozók csak negatív vírusteszttel állhassanak munkába.

Új politikai kultúrát ígérnek: kiadta a gyanús beszerzés teljes dokumentációját a városvezetés

Az ügy előzménye, hogy a múlt héten egy Fidesz-közeli oldal hozott nyilvánosságra egy minimum érdekes levet. Az újság értesüléseire rárepült az Orbán-párti ellenzék, és a dokumentáció Csizmadia Péter, a Fidesz frakcióvezetője ki is kérte. Az önkormányzat friss tájékoztatása szerint a képviselő kérésének már május 29-én eleget tettek, de most…

Ittas vezetőket fogtak el a rendőrök Zalában

Ittas vezetőket fogtak el a rendőrök Zalában Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 02., k - 11:18 Három férfit ellenőriztek az egyenruhások.

Elhunyt Lázár András szakszervezeti vezető

Életének 69. évében hétfőn elhunyt Lázár András, a magyar szakszervezeti mozgalom meghatározó alakja, az Egyesült Média Szakszervezet (EMSZ) elnöke – tájékoztatta az érdekvédelmi szervezet hétfőn az MTI-t. Közölték: Lázár András 1990-től vett részt intenzíven az érdekvédelmi munkában. Előbb a Matávcom munkástanácsának volt az elnöke,…

Meghalt Lázár András szakszervezeti vezető

Népszava
-
  20.06.01 21:07 Belföld

Temetéséről később intézkednek.

Mielőtt csődvédelmet kért volna a Hertz, hatalmas jutalmakat osztottak ki a vezetőknek

HVG
-
  20.06.01 13:27 Gazdaság

Az elnök-vezérigazgató 700 ezer dollárt kapott, a pénzügyi vezető pedig 600 ezret.

Az 1938-as Eucharisztikus Kongresszus történészi szemmel

Mérföldkő - kiszabadították a katolikus világtalálkozó emlékezetét a tévhitek és a marxista történelemértelmezés fogságából.

A populista vezetők lehetnek a járvány győztesei

Napi
-
  20.06.01 08:06 Külföld

Jair Bolsonaro brazil államfő minden észszerű mércével mérve súlyosan félrekezelte a koronavírus-válságot, ami biztosan súlyosbítja országában a gazdasági gondokat. Ennek ellenére megúszhatja némi népszerűségvesztéssel, amit nem kis részben populista politikai módszerének köszönhet.

Titokban egyiptomi biztonsági vezetőkkel tárgyalt a Moszad vezetője

Neokohn
-
  20.05.31 16:12 Külföld

A kairói látogatás célja nagy valószínűséggel a jelenlegi gázai helyzet és a Trump-béketerv kapcsán a térséget érintő biztonsági kérdések megvitatása volt.

Várják is az olasz vezetők az ország újranyitását meg nem is

Egy északi tartományi vezető szerint szép jelzés, hogy a járványtól megkímélt déli régiókkal egyszerre nyitják meg a durván megtizedelt északi régiót. Egy déli vezető szerint meg érthetetlen az egész.

Felemás hangulatban készülnek a tartományi vezetők Olaszország jövő szerdai újranyitására

MFor
-
  20.05.31 13:53 KülföldOlaszország

Egy északi vezető szerint szép jelzés, hogy a járványtól megkímélt déli régiókkal egyszerre nyitják meg a durván megtizedelt északi régiót. Egy déli vezető szerint meg érthetetlen az egész.