Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az őrült orosz megmutatja, mit rejt egy 55 éves túlélőkészlet

Player
-
  Ma 06:51 Infotech

Az őrült orosz, Tarasz Kulakov megannyiszor ellátott már minket igazi élettanáccsal, amiket apokaliptikus helyzetetekben éppúgy kamatoztathatunk, mint a hétköznapokban. Ha kell, kanállal nyit ki konzervet, vagy épp tüzet gyújt egy lufi segítségével.

Családi vérfürdő Galgahévízen: ezért ölte meg az apját a 13 éves lány

Családtagjai életét védte, ezért szúrta halálra dühöngő apját a 13 éves Z. Bernadett. Az elborult családfő elôbb a felesége nyakát vágta meg üveggel, majd 18 éves fia, Dávid hasába szúrt egy konyhakést. Sokkos állapotban remegett a rendőrkocsiban Bernadett, miután halálos sebet ejtett édesapján, Z. Csabán vasárnap a Pest megyei…

Kutyahúst evett az ismert magyar író

Hírklikk
-
  Ma 06:30 Bulvár

Leslie L. Lawrence, azaz Lőrincz L. László június 15-én ünnepelte 80. születésnapját. Az egyik legolvasottabb magyar író ez alkalomból elevenítette fel életének érdekesebb mozzanatait a Bestnek.

Szálloda omlott össze, utak váltak járhatatlanná – Óriási földrengés sújtotta Kínát: tizenketten meghaltak, több mint 10…

Egy földrengés miatt tizenketten meghaltak, 125 ember pedig megsérült a délnyugat-kínai Szecsuan tartományban – jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség kedden.

Az antiszemita merénylet, ami után 37 éve nyomoznak

Neokohn
-
  Ma 06:12 Külföld

Mi történt pontosan 1982. augusztus 9-én, és számon tud-e valaha bárkit kérni a francia igazságszolgáltatás? Soós Eszter Petronella írása.

„Nem a ’70-es és a ’80-as évek hangzását akarjuk újrateremteni”

Shockmagazin
-
  Ma 05:33 Zene

Szeptember 13-án jelenik meg a finn Block Buster első nagylemeze, a Losing Gravity. A finn hard rockerektől máris meghallgatható az első szám Move címmel.

Szeretteit védve ölte meg apját a 13 éves Bernadett

Családtagjai életét védte, ezért szúrta halálra dühöngő apját a 13 éves Z. Bernadett. Az elborult családfő elôbb a felesége nyakát vágta meg üveggel, majd 18 éves fia, Dávid hasába mártott egy konyhakést.

Inferno, Kilencvenes Évek Tar Sándor: Szürke galamb / Katona József Színház, Kamra

Revizor
-
  Ma 00:06 Színpad

Tar Sándor világlátásának illúziótlansága, keménysége találkozik a játékban Gothár Péter szatirikus szemléletének élességével, radikalizmusával. Kovács Dezső Kritikája.

Új élménymedencével ünnepelt az 50 éves füredi hotel

Több mint 300 millió forintos fejlesztés nyomán hatalmas gyermek-élménymedencével nyithatta az idei szezont a Hotel Marina, Balatonfüred legendás szállodája.

Papírforma fehérvári győzelem született

Feol
-
  Tegnap 22:07 Sport

A női tenisz Szuperliga csapatbajnokság második játéknapján a Százhalombatta versenyzőivel csapott össze a Fehérvár Kiskút TK.

Danko: Csökken az évi 100 ezer euró alatti forgalommal rendelkező vállalkozók adója

Körkép
-
  Tegnap 22:04 Külföld

Nyitókép: archív Andrej Danko megerősítette, hogy csökkentik az alacsony forgalmat lebonyolító vállalkozók adóterheit.   „Ami sokak számára elérhetetlen álomnak tűnt, most itt van. Szlovákiában is képesek vagyunk csökkenteni az adókat,“   jelentette ki az SNS elnöke.   15 százalékos nyereségadót azok a vállalatok és egyéni vállalkozók fognak…

Kiderült, ki végezhette ki a politikust? Egy 45 éves férfi állhat az ügy mögött

Egy szélsőjobboldali férfi végezhetett egy közvetlen közelről leadott fejlövéssel a magas beosztású tartományi politikai tisztségviselővel a németországi Hessenben.

Lerakták a 100 megawattos naperőmű alapkövét Kaposváron

Lerakták a China National Machinery Import&Export (CMC) kínai nagyvállalat 100 megawatt teljesítményű naperőművének alapkövét hétfőn Kaposváron, a 32 milliárd forintos ...

Titkos paktum született? Orbán legnagyobb ellenfele kerülhet az EP élére

Blikk
-
  Tegnap 21:11 Belföld

A május 26-i választás után látszólag enyhült a Fidesz és az Európai Néppárt (EPP) viszonya, ám a színfalak mögött egy olyan szövetség körvonalazódik, amely meggyengítheti a magyar kormányzópárt pozícióját az Európai Parlamentben (EP).