Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Bundesliga: Thriller a Bayern meccsén, hétgólos találkozót nyertek a bajorok

Csakfoci
-
  20.05.23 06:25 Foci

A Bundesliga 27. fordulójának szombati esti zárómeccsén a Bayern München hazai pályán 5-2-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot.

Az MLSZ döntésére várnak Tiszakécskén

Baon
-
  20.05.22 07:00 Sport

Továbbra is edzésben vannak a Duna Aszfalt Tiszakécske LC játékosai. Várják, hogy végleg eldőljön, melyik osztályban folytathatják a következő bajnokságot.

Földbe áll a svéd gazdaság: úgy néz ki, semmit nem nyertek a járvány elengedésével

Nem menti meg a svéd gazdaságot a mély recessziótól a járványügyi korlátozások hiánya – írja a Portfolio.hu a Politico tudósítása alapján.

Mesélnek a képek a győri Széchenyi-egyetemről: amikor a „D” előadó tornaterem volt

Kisalföld
-
  20.05.21 11:17 Megyei

Időutazásra invitál a Széchenyi István Egyetem fejlődését megörökítő fotóival dr. Simon József, aki személyes érintettsége okán a testnevelés- és a kollégium-infrastruktúra fejlődését bemutató képeket küldött a retró fotópályázatra.

Földbe áll a svéd gazdaság: úgy néz ki, semmit nem nyertek a járvány elengedésével

Nem menti meg a svéd gazdaságot a mély recessziótól a járványügyi korlátozások hiánya. A gazdaság erősen exportorientált, a nem kellően diverzifikált felvevőpiacok leállása így erősen visszaveti a gazdadágot. Korlátozások ugyan nincsenek érvényben, a svédek mégis óvatosak - emiatt pedig a belső kereslet teljesít rosszul. A gazdasági…

Minden hatodik cég súlyos helyzetbe került a koronavírus miatt, de vannak, akik nagyot nyertek

Forbes
-
  20.05.21 08:41 Gazdaság

Átrendezi az vállalkozások versenyképességét a koronavírus, 17 százalékuk rendkívül súlyos helyzetbe került az elmúlt hónapokban.

Tenisz: Babos Tímea már alig várja a hétvégi tornát

NSO
-
  20.05.20 15:44 Sport

Péntektől vasárnapig rendezik meg a Nemzeti Edzésközpontban a Budapest-kupa teniszcsapatversenyt, amelyen a legjobb magyar profik vesznek részt. Az eseményt megelőző sajtótájékoztatón – amelyet a járványhelyzet miatt a szabad ég alatt tartottak meg – Babos Tímea elmondta, hogy ugyan korainak tartja a versenyt a leállás után, de remek…

Pécsi kisdiákok nyerték az országos tehetségversenyt - A Föld megmentésére vállalkoztak!

Pécsi Újság
-
  20.05.20 11:10 Kultúra

Hagyományosan, immár harmadszor rendezte meg a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programja (MCC FIT) országos tehetségversenyét, a FIT Kalandot, melyet 2020-ban a pécsi Természetkalandorok nyertek.  A csapat tagjai a pécsi Apáczai Nevelési Központ 1. Sz. Általános Iskolájának három diákja, Tar Emese, Schiberna…

Cégek, amelyek nyertek a koronavírussal

Növekedés
-
  20.05.20 04:34 Gazdaság

A válság miatt a vállalati életben egymást érik a negatív hírek. De az elmúlt hónapok azért nem mindenhol a forgalomesésről és az elbocsátásokról szóltak. Néhány társaság profitálni is tudott a járványhelyzetből.

Ismét benépesült a tornaterem

Beol
-
  20.05.19 15:44 Sport

Történelmi dátum volt a keddi a TC Békéscsaba életében, hiszen a koronavírus-járvány miatti március közepi leállás után ismét fogadhatott tornászokat a Rácz Lukács Tornacsarnok.

Jótékonysági tornát rendez a Bayern a Real és az Inter részvételével

Az "Európai Szolidaritás Kupa" elnevezésű esemény teljes nettó bevételét az orvosi infrastruktúra fejlesztésére fordítják Olaszországban és Spanyolországban. A Bayern München keddi közlése szerint a résztvevő klubok ezzel "példát akarnak mutatni az összefogásra". "A koronavírus-világjárvány Európát is súlyosan érintette, és bár mi itt…

Bayern: jótékonysági tornát rendeznek a Reallal és az Interrel

Az olasz és a spanyol egészségügyi rendszer megsegítésének céljából rendez jövőre jótékonysági futballtornát a német bajnoki címvédő Bayern München a Real Madriddal és az Internazionaléval közösen.

Jótékonysági tornát rendez a Bayern a Real és az Inter részvételével

A jövő évi barátságos viadal célja az olasz és a spanyol egészségügyi rendszer megsegítése.

Példaértékű jótékonysági tornát rendeznek a Bayern, a Real és az Inter részvételével

A z olasz és spanyol egészségügyi rendszer megsegítésének céljából.