Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Lázad a szakma, több mint 18 ezer szakdolgozó tiltakozik az ápolók áthelyezése ellen

Azt akarják, hogy a a szolgálati jogviszonyról szóló törvény ne vonatkozzon rájuk.

Hitler beszédjegyzeteinek elárverezése ellen tiltakozik az Európai Zsidó Szövetség

A brüsszeli központú szervezet elnöke, Menachem Margolin rabbi szerint a kéziratok elárverezése különösen aggasztó annak fényében, hogy a közelmúltbeli adatok erősödő antiszemitizmusról árulkodnak Németországban, és a licit bátorítóan hathat a neonácikra. A pénteki árverést meghirdető Hermann Historica aukciósház ügyvezető…

Botrányos balatoni bicikliút: Biatorbágy erősen tiltakozik

ATV
-
  20.10.21 15:17 Belföld

Már elkezdték kiépíteni a 110 kilométeres szakaszt, de Biatorbágyak most tilatkoznak, hogy a városukon keresztül haladjon a bicikliút.

Elárvereznék Hitler beszédjegyzeteit, tiltakozik az Európai Zsidó Szövetség

Adolf Hitler néhány kézzel írt beszédjegyzetének németországi elárverezése ellen tiltakozik az európai zsidó közösséget képviselő Európai Zsidó Szövetség.

Hitler beszédjegyzeteinek elárverezése ellen tiltakozik az Európai Zsidó Szövetség

Adolf Hitler néhány kézzel írt beszédjegyzetének németországi elárverezése ellen tiltakozik az európai zsidó közösséget képviselő Európai Zsidó Szövetség.

Tiltakozik az ukrán külügy a magyar államtitkár kárpátaljai kijelentései miatt

Potápi Árpád János a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára nemrég Kárpátalján járt, ahol arra biztatta a helyi magyarokat, szavazzanak a magyar jelöltre a közelgő önkormányzati választásokon. Ez az ukrán fél szerint beavatkozás az ország belügyeibe.

Az orvosok szakszervezete akcióval tiltakozik az egészségügyi törvény ellen

A Magyar Orvosok Szakszervezete „rendszerelhagyási” szándéknyilatkozatokat gyűjt.

Tiltakozik Laár András, engedély nélkül használta fel Besenyő Pista bácsi fotóját a Párbeszéd

A képen Müller Cecíliával “vitatkozik” Laár András legismertebb karaktere, Besenyő Pista bácsi. „Egészen elképedtem, amikor megláttam ezt a plakátot, amit a Párbeszéd Magyarországért párt jelentetett meg politikai üzenettel” – kezdte Facebook bejegyzését a L’art pour l’art Társulat alapítója. Az előadóművész azt kifogásolja, hogy a…