Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 245 hír

Kábítószer birtoklás miatt elzárásra ítéltek egy csabai férfit

Beol
-
  Ma 08:00 Baleset-bűnügy

A Békéscsabai Járási Ügyészség vádirata alapján kábítószer birtoklásának vétsége miatt 30 nap elzárásra ítélt egy büntetett előéletű békéscsabai férfit.

12.15. Üzenet: Kittlingerné Tóth Márta

Jézus fénye olyan, hogy éppen elég az életben való eligazodáshoz.

Rancsó Dezső nyerte el idén az Ivánka Csaba-díjat

SzínházOrg
-
  Ma 07:00 Kultúra

A díjat egy pályatársakból álló kuratórium ítéli oda minden évben. A kitüntetést december 16-án Hámori Ildikó és Kubik Anna adja át a Bajor Gizi Színészmúzeumban. RANCSÓ DEZSŐ színművész nyerte el idén az Ivánka Csaba-díjat – Pusztai Ágoston szobrászművész alkotását – “rendkívül magas színvonalú, tragédiákban, komédiákban, abszurd…

Pénzfelvétel közben lopták meg az embereket

Pénzfelvétel közben lopták meg az embereket Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 12. 15., v - 07:00 A budapesti nyomozók elfogták azt a nőt és társát, akik 740 ezer forintot vittek el úgy, hogy pénzfelvétel közben zavarták meg a sértetteket.

Vádat emeltek az Esztergomban tolatás közben gyalogost gázoló sofőr ellen

Kemma
-
  Ma 06:49 Baleset-bűnügy

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a tolatás közben gyalogost gázoló sofőrt a bíróság 1 év fogház-büntetésre ítélje és 1 évre eltiltsa a vezetéstől.

Tolatás közben ütötte el a gyalogosokat Esztergomban

A Tatabányai Járási Ügyészség a halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult  ügyben vádat emelt azzal

A tihanyi perjel gondolatai advent harmadik vasárnapjára a likeBalaton.hu olvasóinak

LikeBalaton
-
  Ma 06:00 Karácsony

Mihályi Jeromos atya, tihanyi perjel gondolatait olvashatjátok advent harmadik vasárnapján az oldalunkon, s karácsonyig minden vasárnapra tartogatunk tőle egy gondolatot, illetve elolvashatod a vele készített beszélgetésünket is. Érdekesség, hogy a fotókat a korábbi perjel, Dr. Korzenszky Richárd atya készítette!

7 mondat, amit egy nő nem mondhat szeretkezés közben

Bien
-
  Ma 05:31 Szex

Mindenki járt már úgy, hogy valami kicsúszott a száján, amit utólag szeretett volna visszaszívni. Az ilyen pillanatok rendkívül kínosak tudnak...

Műkorcsolya: Tóth Ivett megvédte magyar bajnoki címét

Tóth Ivett lett a legjobb magyar a műkorcsolyázók csehországi Ostravában rendezett négy nemzet bajnokságán, így bajnoki címét megvédve hatodszor végzett az élen a nők között.

Tóth Ivett megvédte bajnoki címét a Négy nemzet bajnokságában

A magyar bajnoki bronzérmet Szigeti Bernadett nyerte.

Cselgáncs: Tóth Benedek nehéz útja a felnőttkor küszöbéig

NSO
-
  Tegnap 20:01 Sport

Kalandos és érzelmekkel teli évet tudhat maga mögött az RHDSE 19 éves dzsúdósa, Tóth Benedek (81 kg); megannyi Európa−kupa-aranyéremmel a háta mögött vágott a junior Európa-, majd világbajnokságnak, amelyeken csak az első körig jutott. Beszélgettünk vele arról, hogyan kezelte a csalódásokat, és persze szóba került az is, hogy…

Felavatták a Beliczey házat Csabaszabadiban

Beol
-
  Tegnap 19:57 Belföld

Az ünnepségen a megjelentek elhelyezték a megemlékezés virágait a Beliczey család kopjafájánál, majd leleplezték a ház emléktábláját.

A csabaiak csak az első szettben szorították meg ellenfelüket

Beol
-
  Tegnap 19:32 Sport

Az UTE három szettben legyőzte a vendég Békéscsabát a női röplabda Extraliga szombati mérkőzésén.

Borzalmas tragédia: játék közben véletlenül felakasztotta magát egy 10 éves kisfiú Angliában

A pici a játékkutyája pórázával játszott, amikor a tragédia történt.