Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Rejtélyes eltűnés Maglódon: 5 millióért sem beszélnek Pintér Gyula gyilkosáról

Már egy hónap telt el azóta, hogy a rendőrség és az eltűnt Pintér Gyula családja

Gottfried Pétert megválasztották a monetáris tanács új tagjának

A képviselők 112 igen szavazattal, 19 nem ellenében támogatták a jelöltet, akinek mandátuma hat évre szól.

Nyugdíjba vonul dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy

Főkapitányváltás a rendőrségnél. Több évtizedes kiemelkedő rendőri pályafutást követően hétfőn nyugállományba vonult dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy, megyénk rendőr-főkapitánya.

28 millió forint értékű gyógyszerszállítmányt foglaltak le Gyulánál

A Liner szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő nagy fogása egy gyógyszerszállítmány volt, melynek értéke közel 30 millió forint.

NAV: 28 millió forint értékű gyógyszerszállítmányt foglaltak le Gyulánál

NAV: 28 millió forint értékű gyógyszerszállítmányt foglaltak le Gyulánál

28 millió forint értékű, engedély nélküli gyógyszerszállítmányt találtak egy kamionban Gyulánál

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 28 millió forint értékű, különféle engedély nélküli gyógyszereket, teljesítményfokozókat és potencianövelőket találtak egy kamionban Gyulánál. A pénzügyőrök kockázatelemzés alapján ellenőrizték Gyulánál azt a teherautót, ami a papírok szerint Romániából 2 700 különféle postai csomagot szállított egy…

28 millió forintos engedély nélküli gyógyszerszállítmányt fogtak Gyulánál

A papírok szerint a raktérben autóalkatrészeknek és mobiltartozékoknak kellett volna lennie.

28 milliós gyógyszerfogás Gyulánál

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 28 millió forint értékű, különféle engedély nélküli  gyógyszereket, teljesítményfokozókat és potencianövelőket találtak egy kamionban Gyulánál. A pénzügyőrök kockázatelemzés alapján ellenőrizték Gyulánál azt a teherautót, ami a papírok szerint Romániából 2 700 különféle postai csomagot…

28 milliós gyógyszerszállítmányt fogtak a pénzügyőrök Gyulán

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 28 millió forint értékű, különféle engedély nélküli gyógyszereket, teljesítményfokozókat és potencianövelőket találtak egy kamionban Gyulánál.

Meggyújtották Gyulán az első adventi gyertyát - galériával

Az idei járványhelyzetre való tekintettel, rendhagyó módon csak szűk körben gyújtotta meg Görgényi Ernő polgármester a város első adventi gyertyáját. Az ünnepségen beszédet mondtak a történelmi egyházak gyulai képviselői is.

Ma dönt az Országgyűlés Jakab Péter 4,4 milliós büntetéséről

Az Országgyűlés ma újra szavaz a családi gazdaságokról szóló törvényről, amelyet Áder János köztársasági elnök megfontolásra visszaküldött a parlamentnek.

Advent első Gyulán világra jött újszülöttjét köszöntötték

Beol
-
 Tegnap 19:44Belföld

A Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában világra jött első adventi újszülöttet köszöntötte a távolból, „távajándékkal” vasárnap Mikus Éva, a „jótékonyság nagykövet asszonya”, Gyula kiváló polgára.

Meggyújtották az első gyertyát az adventi koszorún Gyulán

Ünnepi díszbe öltözött szombaton Gyula. A város polgármestere, dr. Görgényi Ernő szűk körben gyújtotta meg vasárnap este az első adventi gyertyát a város koszorúján.

Jon Fosse színművének ősbemutatóját tartják a Gózon Gyula Kamaraszínházban

Deszkavízió
-
 Tegnap 15:57Színpad

A jelenlegi járványhelyzetben sem áll meg a budapesti teátrumban az élet. A Gózon Gyula Kamaraszínház december 5-én 19 órakor élő stream közvetítésben mutatja be a világhírű kortárs norvég szerző, Jon Fosse Egy nyári nap című lírai történetét Kozma András rendezésében. Ez a történet egy belső utazás, a férfi örök elvágyódásának és a nő…

Jakabos Zsuzsanna: Végre újra versenyezhettünk

Tavasz óta először mérethette meg magát az úszónő az ISL-versenysorozatban.