Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 306 hír

Gyula Tv Híradó 2020. 10. 22.

Témák: -Több, már korábban befejezett pályázati beruházáshoz ítélt meg többletforrást a kormány. A döntés Gyulát is érinti. Az önkormányzatnak több projekthez is önerőt kellett biztosítania ahhoz, hogy időben elkezdődjenek a munkálatok. A plusz támogatás most ezeket az összegeket fedezi. – Facebook oldalán osztotta meg Görgényi Ernő gyulai…

Tóth Bertalan: a magyarok csendes szabadságharcot vívnak az elnyomó Fidesz ellen

A magyar nép ma csendes szabadságharcot vív, az elnyomó hatalom neve pedig Fidesz - jelentette ki az MSZP társelnöke, frakcióvezetője csütörtökön pártja az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepi megemlékezésén.

Fideszes csicsás csicskák partyhelyszíne lett az uniós pénzből épült gyerektábor Birin

Ez a lényeg
-
  Ma 19:33 Vélemény

Biri polgármestere és az önkormányzati képviselő fia elképesztő luxusbizniszt rakott össze az uniós pénzből épült kúrián.

Megemlékezett ’56-ról a Fidesz helyi szervezete

Gyertyagyújtással tisztelegtek október 23. emléke előtt.

Gyertyagyújtással emékezett a helyi Fidesz és KDNP ’56-ra

Fidesz – KDNP hódmezővásárhelyi szervezetei csütörtök délután gyertyagyújtással emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozataira – számoltak be közösségi oldalukon.

Tóth Bertalan: a magyar nép csendes szabadságharcot vív az elnyomó Fidesz ellen

A magyar nép ma csendes szabadságharcot vív, az elnyomó hatalom neve pedig Fidesz – jelentette ki az MSZP társelnöke, frakcióvezetője csütörtökön pártja az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepi megemlékezésén.

Nagy Árpád iskolaigazgatót kérdeztük a dunaszerdahelyi Szabó Gyula karanténjáról

ma7.sk
-
  Ma 18:17 Határtalan

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a dunaszerdahelyi Szabó Gyula Alapiskola egy felső tagozaton tanító pedagógusa koronavírussal fertőződött meg. A részletekről Nagy Árpád, az iskola igazgatója nyilatkozott.

Fidesz: Legalább az ostoba hazugságait hagyja abba a baloldal!

A kormánypárt Bangóné nyilatkozatára reagáva azt mondta: az Mszp-nek eddig csak kamuvideók gyártására futotta.

Újabb Fidesz-lakta balatoni település: Révfülöp

Egyre több Balatonparti település írhatná ki magára, hogy Fidesz-lakta övezet. Most a kivételes adottságú, 10,7 hektáros területtel gazdagodott a paletta a közvagyonból. Tulaj a Mathias Covinus Collegium. Nagy visszhangot váltott ki, , hogy a hivatalosan tehetséggondozással foglalkozó Fidesz-közeli Mathias Covinus Collegium (MCC) Alapítvány –…

Nagykátának önálló döntések kellenek, nem bólogatás a Fidesz felé.

Ez a lényeg
-
  Ma 17:33 Vélemény

"Nem mindig a büntetéssel való fenyegetés a célravezető."

Őrzi vezető pozícióját a Fidesz

A Závecz legfrissebb közvélemény-kutatása szerint (is).

Fidesz: a baloldal "legalább az ostoba hazugságait hagyja már abba"

Ha a baloldal végképp nem akar segíteni az országnak a járvány elleni védekezésben, "legalább az ostoba hazugságait hagyja már abba" - így reagált a Fidesz csütörtök délután Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára.

Dobrev Klára: lesz európai minimálbér, a Fidesz ezt nem támogatta

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője azt állítja, hogy lesz európai minimálbér. /Mohai Balázs Dobrev Klára csütörtöki, online sajtótájékoztatóján hivatkozásként azt mondta, hogy az Európai Parlament szerdán a kétharmadosnál nagyobb többséggel támogatta az általa kidolgozott foglalkoztatási és szociálpolitikai iránymutatásokat. A…

Arra kéri a Fidesz a baloldalt, hogy legalább ne hazudjon

Bangóné Borbély Ildikó a kamuhírgyártók egyik díszpéldánya.

Fidesz: Legalább a kamuzást hagyja abba a baloldal

Bangóné Borbély Ildikó a kamuhírgyártók egyik díszpéldánya a nagyobbik kormánypárt szerint.