Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Nyíltan transznemű polgármestert választottak egy francia falu élére

444.hu
-
  20.05.25 16:58 Külföld

Marie Cau szerint az emberek a programja miatt voksoltak rá, és pont az az érdekes, hogy nem számított az identitása.

Orbán Viktor jól helyretette Jakab Pétert

Demokrata
-
  20.05.25 15:35 Belföld

„Nehéz eldönteni, mi zsugorodik jobban: a frakció, az önök támogatottsága vagy az önök logója” – mondta Orbán Viktor Jakab Péternek.

Bajzát Pétert Debrecenhez köti a legjobb buli is

Cívishír
-
  20.05.25 10:14 Megyei

Jött velünk a cigányzenekar, húzták a nótánkat. Olyan volt, mint egy nagy lakodalom - így a kétszeres gólkirály.

Jelasity Radovánt választották a Bankszövetség új elnökévé, Becsei András alelnök lett

Jelasity Radovánt, az Erste Bank elnök-vezérigazgatóját választotta meg a Magyar Bankszövetség elnökének a szervezet pénteki tisztújító testületi ülése, amelyet videokonferencia keretében tartottak meg - közölte a szövetség az Mti-vel pénteken.

„Erősebb beavatkozásra készül a kormány” - interjú Kincses Gyulával, az orvosi kamara elnökével

A belügyminiszter biztató jelzéseket adott, amikor az orvosbérek emeléséről esett szó – idézte fel a találkozót Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke.

Az ország legvonzóbb munkahelyévé választották a LEGO gyárat

Kihirdették a Randstad Award idei nyerteseit – a díj az ország legattraktívabb munkahelyeit rangsorolja egy reprezentatív kutatás alapján. 2020-ban a nyíregyházi LEGO gyárat választották a kutatásban résztvevők Magyarország legvonzóbb munkaadójának.

Jelasity Radovánt választották meg a Magyar Bankszövetség elnökének

Tisztújító testületi ülést tartott ma a Magyar Bankszövetség, amelyen Jelasity Radovánt, az Erste Bank elnök-vezérigazgatóját választották meg elnöknek. Az eddigi elnök, Becsei András alelnökként folytatja a munkát. Az ülésre Varga Mihály pénzügyminiszter videóüzenetet küldött.

Egyik pillanatról a másikra ellehetetlenült a szektor - interjú a Rendezvényszervezők Szövetségének elnökével

Növekedés
-
  20.05.21 04:31 Gazdaság

Az iparág szinte teljes idei bevétele lenullázódott, sok cég, aki a járulékkedvezménnyel eddig kitartott, szeptembertől nem tudja finanszírozni további létét, a munkatársait. Márpedig, ha ezek a cégek nem élik túl a válságot, nem tud újra indulni az iparág, mely legalább százezer embernek ad munkát - mondta a növekedés.hu-nak adott interjúban…

Ezt választották minden idők legnagyszerűbb bemutatkozó kislemezének!

Starity
-
  20.05.20 20:35 Zene

Sokan talán túlzásnak tartják, de a szakemberek már csak tudják, mi kell ahhoz, hogy egy előadó olyan slágert kreáljon, ami alapjaiban rengeti meg a zenei piacot.

Az ország legvonzóbb munkahelyévé választották a nyíregyházi Lego gyárat

Kedden hirdették ki a Randstad Award idei nyerteseit – a díj az ország legattraktívabb munkahelyeit rangsorolja egy reprezentatív kutatás alapján. 2020-ban a nyíregyházi LEGO gyárat választották a kutatásban résztvevők Magyarország legvonzóbb munkaadójának.

Čaputová kinevezte Ján Šikutát a Legfelsőbb Bíróság elnökévé

Zuzana Čaputová köztársasági elnök szerdán kinevezte Ján Šikuta bírót a Legfelsőbb Bíróság (NS) elnökévé. Šikutát a múlt héten választotta meg a Bírói Tanács. Az elnöki poszt tavaly októberben üresedett meg, amikor lejárt Daniela Švecová megbízatása. A Bírói Tanács több alkalommal is szavazott, de hosszú ideig nem sikerült megválasztani…

Az Ország Legvonzóbb Munkahelyévé Választották A Lego Gyárat

onBrands
-
  20.05.20 14:11 Cégvilág

Kihirdették a Randstad Award idei nyerteseit.

Kajak-kenu: Gál Pétert elütötte egy autó, nincs súlyos sérülése

Baleset miatt párcserére kényszerült Kammerer Zoltán (Graboplast Győr); a háromszoros olimpiai bajnok a jövő keddi edzésversenyen a KSI-s Varga Ádámmal indul K–2 1000 méteren. Kammerer páros társát, Gál Pétert – a duó épphogy lemaradt az olimpiai kvótáról a tavalyi világbajnokságon – a hónap elején elütötte egy autó, a szolnoki kajakos…

Ján Šikutát kinevezték a Legfelsőbb Bíróság elnökévé

ma7.sk
-
  20.05.20 11:05 Határtalan

Zuzana Čaputová köztársasági elnök szerdán kinevezte Ján Šikuta bírót a Legfelsőbb Bíróság (NS) elnökévé.