Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb Európa- és világbajnok kapus igazol Győrbe

Három évig a Győri Audi ETO KC csapatában folytatja pályafutását Silje Solberg. A norvég hálóőr nagy reményekkel és tervekkel érkezik Győrbe 2020 nyarán.

Újabb Európa- és világbajnok kézilabdakapus igazol Győrbe

A Siófok játékosa 2020 nyarán csatlakozik a Bajnokok Ligája címvédőjéhez.

Sürgősen vérre van szüksége a 22 éves magyar fiatalembernek - Kérjük, segítsenek!

Blikk
-
  Ma 14:06 Bulvár

Sürgősen vérre van szüksége a 22 esztendős Bazsó Richárdnak - a fiatalember néhány napja lázasodott be, a kórházban kiderült: leukémiás, és a mostani tünetei már a szövődmények.

Női kézi: újabb Európa- és világbajnok kapus igazol Győrbe

Ahogyan azt korábban már jeleztük, mára hivatalossá vált: a Győri Audi ETO KC csapatában folytatja pályafutását Silje Solberg. A norvég hálóőr a Siófoktól érkezik a Bajnokok Ligája címvédőjéhez és hároméves szerződést írt alá – számolt be a klub honlapja.

Az Európai Néppártnak nincs szüksége Orbánra

Hírklikk
-
  Ma 13:59 Belföld

Az Európa Parlament nagy többséggel szavazott úgy, hogy folytatódjék a 7-es cikk szerinti eljárás Lengyelország és Magyarország ellen. Sőt, az EU tegyen ajánlásokat, használjon az eddiginél keményebb eszközöket a két kormány ellen. Ez a többség csak úgy jöhetett létre, hogy a Fidesznek otthont adó pártcsalád, az Európai Néppárt…

Újra jár éjszakai vonat Brüsszel és több európai nagyváros között

Tizenhat év után a belga fővárosba tartó első nemzetközi éjszakai szerelvény Bécsből indult vasárnap este, és hétfőn 11 óra előtt néhány perccel futott be Brüsszel déli pályaudvarára.

2020-ban az EU 900 millió eurós humanitárius költségvetésből nyújt segítséget a szükséget szenvedőknek

Debreceni Nap
-
  Ma 13:31 Külföld

Az Európai Bizottság ma elfogadta humanitárius segítségnyújtást szolgáló éves kezdeti költségvetését, melynek összege 2020-ban 900 millió eurót tesz ki. Az Európai Unió nyújtja a legtöbb humanitárius támogatást a világon, és minden évben több mint 80 országban segíti a szükséget szenvedőket. Noha az emberek legtöbbször konfliktusok…

10+1 rejtett Safari-trükk a Haptic Touch segítségével

iMagazin
-
  Ma 13:30 Mobiltech

Nemrég jelent meg Anikó cikke a Haptic Touch, azaz a hosszan nyomás segítségével elérhető iOS-funkciókról. Ebben az írásban most kifejezetten a Safariban megbújó trükkökről lesz szó. A Safari az Apple-eszközök beépített böngészője, s habár nem tökéletes, mi azért szeretjük. A program kezelőfelülete többnyire meglehetősen egyértelmű,…

Extrém magas légnyomás ült Európára

Nagy kiterjedésű anticiklon alakult ki a kontinens fölött, Nyugat-Európában többfelé 1050 hPa-ig emelkedett a légnyomás.

Szerbiában folyamatosan csökken az ország európai uniós csatlakozását támogatók száma

Az utóbbi három évben Szerbiában folyamatosan csökken azoknak a száma, akik támogatják az ország európai uniós csatlakozását, ez a Faktor Plus közvélemény-kutató intézet felméréséből derült ki – írja az RTV honlapja. 2019-ben a megkérdezettek 38 százaléka vélekedett úgy, hogy nem kell csatlakozni az unióhoz, 35 százaléka szerint csatlakozni…

Van-e még értelme az Európai Néppártban maradni?

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:00 Külföld

Orbán Viktornak igaza van abban, hogy teljes bizonyosságot kell nyerni ahhoz, hogy nincs tovább helyünk a néppártban, s ezért még néhány tárgyalást le kell folytatni.

A kormány elkötelezett, hogy minél több segítséget nyújtson

A kormány elkötelezett abban, hogy minél több segítséget nyújtson a meddő pároknak.

A kormány elkötelezett, hogy minél több segítséget nyújtson a meddő pároknak

hirado.hu
-
  Ma 12:49 Belföld

Megnövelték az állami fenntartású meddőségkezelési intézetek számát.

Nyitott társadalommá akarják tenni Európát

A „Soros-tervet” akarja megvalósítani a Momentum liberális pártcsaládja – mondta Halász János.